The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Nosalka
Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.04.2011, 21:09
Zaczyna się dziać to co rok temu. Wszyscy okrzyknęli nas już mistrzami a tymczasem znów tracimy punkty. Jak spie*dolą ten sezon tak jak poprzedni to mnie chyba ku*wica strzeli.

"Catenaccio" w wykonaniu Śląska może i skuteczne ale nie dało się tego oglądać.
Odpowiedz cytując
Naszaliga
Member

Od: 03.2009

Stary 21.04.2011, 21:10
Garguła: Wszystkiego nie da się wygrać
http://www.naszaliga.pl/news/gargula...sywnie,,.html?
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Filippo napisał(a):Wyświetl post
Porażka na życzenie Maaskanta, ma co chciał. W 1 połowie po strzeleniu gola Śląsk praktycznie nie wyszedł ani razu z wlasnej połowy, ale my musieliśmy oczywiscie marnować 45 minut grając bez napastnika. Genialna taktyka, a mówią ze najprostsze rozwiazania są najlepsze... Robercik chyba idzie w slady Bakero jesli chodzi o chore wymysły własnego umysłu.
Ilez tu osob twierdzilo ze Malecki powinien grac w srodku ataku. Zurawski to nie jest napastnik do 4-3-30(jest a w zasadzie byl idealny do 4-4-2) i Rios Ten to sie chyba nie moze zaaklimatyzowac. .... Genkov wracaj!!!
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Zamknac mordki placzki,

CZY WYGRYWASZ, CZY NIE, ZAWSZE JA KOCHAM CIE, W SERCU MOIM WISLA !!!!!

Mamy zimny prysznic, teraz sie zacznie ciekawie! Gramy do konca o mistrza i trzeba walczyc
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Wisłą była przede wszystkim za mało zdecydowana i zbyt wolna pod bramką Śląska. Zamiast gry z klepki i patrzeniu, jak obrońcy zostają w tyle, dostaliśmy tysiąc wrzutek na obrońców WKSu? Po co? Nie wiem.

Co prawda mecz ustawił mega pech Sobola, ale jeśli pierwsza połowa w naszym wykonaniu była jeszcze przyzwoita, tak druga to było głupie kopanie piłki jak za "późnego Skorży". Zmiennicy całkowicie zawiedli, w lecie potrzebujemy kolejnych 4-5 zawodników.

Gdyby to Lech nas gonił, to bym się bał, ale Jaga? Nie przesadzajcie.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Najbardziej bola te statystyki koncowe. Przegrac mecz z taka przewaga. Ale walczymy dalej. Przyjezdza teraz Gornik i juz nie ma przebacz bo potem ciezkie mecze przed nami.
Odpowiedz cytując
Wsciekly Pies
Senior Member

Od: 06.2003

BARDZIEJ OD PORAŻEK BOLI mnie to iż kibice Wisły Kraków w ogóle się nie szanują jadą po sobie bez opamiętania. Jesteśmy razem czy po prostu jesteśmy wewnątrz przeciwko sobie?>
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

rozarian napisał(a):Wyświetl post
4 kolejne nieudane mecze na wyjazdach.To już poważne ostrzeżenie,że taktyka szwankuje.
tak samo jak szwankowała w Kielcach. Czarek wbił samobója w ostatniej akcji zgodnie z planem Roberta. Na pewno.

Bronex napisał(a):Wyświetl post
Dzisiaj WISŁA KRAKÓW żegna się z Mistrzem Polski 2010/11. Możecie mnie wyzwać od jakich tylko. Zobaczycie!!! Wspomnicie me słowa!!!
a kiedy się z nim przywitała? Ta liga jest nieprzewidywalna.
Tak jak jeszcze 3 mecze temu pół forum wysyłało Genkova z powrotem do Bułgarii, tak teraz płacze, że nie gra. Tak jak przed ligą wiele osb w roli mistrza widziało Legię lub Polonię, tak teraz od zawsze wiedzieli, że Mistrz jest nasz. Wrzućcie luz.

Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

57 dośrodkowań , brawo , brawo !
Wynik z jesieni poprawiony.
Stary polski lis pokazał gdzie ma holenderską myśl szkoleniową i to dwa razy.
Na przyszłość polecamy wyciąganie wniosków.
Jak dla mnie za ten mecz Maaskant ma minusa(pierwszego) .
Szacun dla Oresta Lenczyka.
Odpowiedz cytując
RecordAble
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 21.04.2011, 21:11
A i jeszcze jedno. Po co też piszecie jaki terminarz ma Wisła, a jaki Jaga? Wszystko weryfikuje boisko! Wisła może rozwalić Amicę 3:0, a może przegrać z Górnikiem 0:1. Nie ma nic pewnego, nie ma co zakładać. Trzeba grać, powtarzam grać. A nie walić (czasami pustą) głową w mur.
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Ja czuje, że teraz może być trochę słabsza seria. Zaczęło się od jakichś głupich porównań i to na oficjalnej do Barcelony...Podajemy sobie pilkę na 40 metrze i nie stwarzamy sytuacji...Niesła Barcelona. Fajnie, że czekają nas teraz same mecze prawdy. Jak wygramy je to jestesmy mistrz pełną gębą. Jak przegramy i się nie uda to po prostu jesteśmy za słabi jakie to proste. Nie będzie przynajmniej tekstoże brakło mobilizacji
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Kamil17ABG napisał(a):Wyświetl post
Ludzie ,ale Wy płaczecie? Zapomnieliście ,że to Wisła była lepszą drużyną w przeciągu spotkania ?
Co ty Piechniczek jesteś że liczbe rogów liczysz
W czym ta nasz lepszość ci sie ukazała?
W bezowocnym posiadaniu piłki, dośrodkowaniach do nikogo?
czy podaniach w szerz boiska
Sląsk zagrał drugi raz z nami to samo i drugi raz wyszło na Lenczyka
cos Maaskant wniosków nie wyciągnał...
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 21.04.2011, 21:12
SWEET_83 napisał(a):Wyświetl post
Bramka Sobola ułożyła cały mecz... Sląsk sie bronił a Wisła atakuje,Sląsk czeka kontratak a obrony nie ma...
Nie powiedziałbym. Mieli 90 minut na zmianę wyniku. Dla klasowej drużyny to nie powinien być żaden problem nawet, jeśli Śląsk grał dzisiaj antyfutbol.
Na gorąco to, co najbardziej mi się rzuciło w oczy, to brak ostatniego podania oraz napastnika, który zamykałbym akcje w polu karnym. Cała reszta nie była zła - obrony nie ma co winić, bo od straty bramki graliśmy bardzo ofensywnie i narażanie się na kontry jest rzeczą normalną. Atak pozycyjny i operowanie piłką a także ruch zawodników bez piłki również na bardzo wysokim jak na Wisłę poziomie, ten aspekt został wyraźnie poprawiony.

Cóż, takie mecze się zdarzają, nie ma co płakać. Jaga też straci punkty, jestem o tym przekonany. Choć faworytem, jak napisał sędzia, już nie jesteśmy.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Coz, w przyrodzie nic nie ginie: nie zaluzylismy dzisiaj na porazke ale trzeba pamietac o mecach wygranych fuksem
- z Jagiellonią to Jaga strzeliła sobie sama dwa gole albo w ostatni piątek to co wyprawiał Sapela.

57 dośrodkowań i nic. Niestety wygląda na to, że jestesmy niewolnikami jednej taktyki i jednego ustawienia - bezsensu. Jak wypada ogniwo (Genkow) to sie wszystko sypie - kamyczek do ogródka trenera.
Poprzednie mecze rozstrzygały dla nas indywidualności: Kirm, Małecki i Melikson - dzisiaj wszyscy zawiedli, duzo złych wyborów w ważnych momentach.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Przypomina mi się spotkanie Barcelona - Inter przed rokiem w LM. Barcelona wygrała 1:0 bo mecz był na zasadzie Barcelona kontra 10 obrońców + bramkarz Interu. Teraz obejrzałem coś w tym stylu, choć Inter wtedy chyba nie miął tylu kontr co Śląsk dzisiaj. Pan Lenczyk zrobił kawał roboty we Wrocławiu ale jeśli oni mają grać tak dalej to powodzenia. Chociaż to może tylko dlatego, że taki był plan na Wisłę, a jaki skutek? No 2:0 jest, wygrana Śląska z Wisłą, 3 pkt. są. Czegóż chcieć więcej. Statystyki? A kto tam się statystykami interesuje kto na to patrzy. Ja rozumiem, że wygrana jest wygraną punkty punktami lecz gra zaprezentowana dziś przez Śląsk to wg. mnie zwykły piłkarski prymityw - choć jeden ze sposobów na wygrywanie. Tyle dobrze, że to jednak Śląsk a nie ktoś inny z Polski wziął te punkty, choć dla Nas są również ważne.
Odpowiedz cytując
jacula
Member

Od: 08.2010

Stary 21.04.2011, 21:13
ale z czym my na mistrza? z Żurawskim? po co się mam znów kompromitować w LE.czy tam w LM ? żeby nam znów WPIE....ł kARABACH ? lepiej niech zagrają lepsi Lech czy jaga a nawet Ślask
Odpowiedz cytując
bunny
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 21.04.2011, 21:14
Powiedzmy sobie szczerze: granie w 1 połowie dośrodkowaniami na Małego to był pomysł z góry skazany na porażke i dlatego nie udało nam się wyrównać w pierwszej połowie. W 2 p. postawiliśmy wszystko na jedną szalę, a WKS wykorzystał jedną z kontr i było po meczu.
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 21.04.2011, 21:14
Gdyby ktoś mi powiedział po pierwszych 10-15 minutach, że w tym meczu nie strzelimy bramki to bym go wyśmiał.
Śmiem twierdzić, że jakby grał Genkow to tego meczu byśmy nie przegrali. Tyle dośrodkowań było a chyba żadnego zagrożenia z nich.
Trochę to przerażające, trzeci wyjazd i trzeci bez wygranej, w dodatku drugi mecz i samobój. Pecha mamy po prostu. Mam nadzieje, że następny wyjazd z Lechią wygramy i się przełamiemy na wyjazdach.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 21.04.2011, 21:15
Cóż nie jesteśmy jeszcze na tyle dobrzy, żeby wygrać mecz z drużyną grającą w ustawieniu 0-0-10-1 w dodatku strzelając sobie bramkę w pierwszej minucie. Widać też jak ważnym zawodnikiem jest dla nas Tsvetan Genkov.

PS: Mam nadzieje że Jirsakowi nic się nie stało.
Ostatnio edytowane przez Arked : 21.04.2011 o godz. 21:30.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Mareq napisał(a):Wyświetl post
57 dośrodkowań , brawo , brawo !
Wynik z jesieni poprawiony.
Stary polski lis pokazał gdzie ma holenderską myśl szkoleniową i to dwa razy.
Na przyszłość polecamy wyciąganie wniosków.
Jak dla mnie za ten mecz Maaskant ma minusa(pierwszego) .
Szacun dla Oresta Lenczyka.
Maaskant powinien zaskoczyć taktycznie Lenczyka i ustawić zespół na grę z kontry. I nie pozwolić więcej niż jednemu zawodnikowi połowy, co najmniej do momentu w którym 5 zawodników Śląska będzie w ataku. Ciekawe jak by to wtedy wyglądało.

Odpowiedz cytując
SzEjKeR
Member

Od: 09.2006

Ten mecz pokazał 2 słabe strony Wisły. Pierwsza to nieumiejętność gry z zespołami które ustawiają sie w głębokiej defensywie. Druga to kompletny brak wykończenia akcji z dośrodkowań zapewne bylo to spowodowane w duzej mierze brakiem napastnika ale jednak. Co do straconych bramek nie można miec pretensji do sobola (samoboje zdarzaja sie kazdemy) ktory zagrał jak dla mnie jeden z najlepszych meczow tego sezonu. Co do drugiej bramki to konsekwencja duzego pressingu na polowie slaska (kto nie ryzykuje ten nie ma). Mecz ogolnie zostawia dobre wrazenie mimo porazki. Przed nami mecze z lechem i Cracovia u siebie miejmy nadzieje ze wygrane i wyjazd na wieś do Warszawy ktorym zapewne bedzie najtrudniejszym spotkaniem tej rundy. Potraktujmy ten mecz jako wypadek przy pracy. Pocieszmy sie ze 3 pkt zostana we Wrocławiu. BSNT!!!!
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 21.04.2011, 21:16
Ja .......e, nie wierze jak czytam te wasze wypociny.

Mecz przegrany pechowo. Pechowo stracona bramka, potem cały czas naciskamy, brakuje napastnika żeby wykańczał te sytuacje. Tracimy bramke po jednej z kontr i znowu cisniemy i znowu Sląska atakuje. Takie mecze trzeba po prostu przeżyć.

Co do Sobola to chyba najlepszy na boisko dzisiaj. Czyścił, asekurował cały czas obrońców, pare razy był ostatnim obrońcą, próbwał rozgrywać, strzelać i grał jak zawsze ambitnie. Fatalny mecz Kirma, słaby obrony. Może Chavez jako jedyny coś dzisiaj grał z obrońców. Co do pomocy, to gra wygląda coraz ladniej. Zajebiste przerzuty, długie piłki, szybka wymiana - Wszystko ładnie. Widać było ze nie mamy typowego napastnika na zmiane. Mały dzisiaj zagrał dobrze, ale widać było jak często schodził na skrzydło.
No i Siwakowa nalezy dyscyplinarnie wyp....
Odpowiedz cytując
martonas
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 21.04.2011, 21:16
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Co ty Piechniczek jesteś że liczbe rogów liczysz
W czym ta nasz lepszość ci sie ukazała?
W bezowocnym posiadaniu piłki, dośrodkowaniach do nikogo?
czy podaniach w szerz boiska
Sląsk zagrał drugi raz z nami to samo i drugi raz wyszło na Lenczyka
cos Maaskant wniosków nie wyciągnał...
Ale jakie miał wnioski wyciągnąć? Śląsk grał w 4-5 w środku i 5-6 w obronie, co miał Maskaant zrobić? grać od początku dwoma obrońcami czy wystawić 6 napastników (których w ogóle nie mamy)? Gra wyglądała tak jak wyglądała bo Sląsk po prostu nie dał miejsca na nic, zaraz zrzuci się stado malkontentów że z Bełchatowem moglismy ładnie piłeczkę klepać a dzisiaj nic, a nie przyszło wam do głowy, że jest tego jakiś powód?
Odpowiedz cytując
Simao1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 21.04.2011, 21:17
Jak czytam co poniektóre wywody kibiców sukcesu to mi się chce śmiać. Czy Wy kompletnie upadliście na głowę? Seria spotkań bez porażki prędzej, czy później musiała się zakończyć. I co, zaczniecie teraz ryczeć, że terminarz trudny, że boisko nierówne, czy że już po mistrzostwie? Mamy NADAL 4 punkty przewagi nad Jagiellonią. 4, bo tyle muszą zdobyć, aby nas wyprzedzić w tabeli. Przecież oni także grają z Legią, Polonią, Koroną, czy Cracovią, która będzie wciąż walczyć o utrzymanie. Wisła nie grała źle, po prostu Śląsk miał szczęście i nic ponadto.

Brak Genkova tylko potwierdza teorię, że trzeba kupić napastnika, bo w dzisiejszym meczu nieskuteczność linii ofensywnej była ogromna. W sobotę za tydzień gramy z Górnikiem, a Jagiellonia na wyjeździe z Polonią Bytom, która notabene, odebrała nam 2 punkty.

"Czy wygrywasz, czy nie" już Wam uleciało z głowy?

Otrząśnijcie się, ludzie!
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Znowu Orest "2 autobusy przegubowe w polu karnym" Lenczyk , może zabrać nam mistrzostwo. Tyle że teraz wszystko w nogach naszych piłkarzy, a nie trenera liżącego po jajach ścierwo z drugiej strony i nie musimy się na nikogo oglądać.
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Prawda jest taka, że praktycznie żaden z zawodników na ławce nie nadaje się do gry w pierwszym składzie. Dodatkowo i w pierwszej jest kilku, że tak powiem wątpliwych. Stan musi przygotować się na naprawdę hardwork w okienku żeby coś z tego skleić. Dzisiejszy mecz pokazał różnicę klasy między Genkowem na ataku a całą resztą naszych "napastników".
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 21.04.2011, 21:18
Jak można pisać, że Wisła była drużyną lepszą ? W czym ? Wymieniali piłkę miedzy sobą bez zagrożenia dla bramki Śląska i to wszystko. Bez pomysłu, bez umiejętności.
..
Odpowiedz cytując
xdarek
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 21.04.2011, 21:19
blanco napisał(a):Wyświetl post
Zaprawdę powiadam Wam moderatorzy , banujcie tych jebanych trolli , albo zamknijcie forum . Kto jest teraz kurrrrwa w stanie napisać coś sensownego ?!
Dokładnie... Tego sie czytac nie da wygramy mecz, a jesteśmy mistrzami nikt nas nie dogoni, przegramy mecz a własnie stracilismy mistrza itd ogarnijcie sie troche!!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 21.04.2011, 21:20
Mecz totalnie nam się nie ułożył . Jedną sprawą jest autobus przed bramką Śląska , a inną całkowita nieporadność ( szczególnie w drugiej połowie ) całej naszej ofensywy . Bramka Sobolewskiego zadecydowała o tym meczu .
Małe pocieszenie to fakt że moim zdaniem , najtrudniejszy mecz tej rundy za nami . Żadna drużyna w naszej lidze nie gra tak defensywnie i z taką determinacją jak Śląsk .

Oceny zawodników :

Pareiko - 6 - miał mało pracy , ale tym razem spotkania nam nie wybronił . Kilka błędów w wyjściach .
Cikosz - 8 - nasz zdecydowanie najlepszy zawodnik . Był w tym meczu wszędzie , niestety jego wrzutki nie miały żadnego adresata . Pare razy w tym spotkaniu zagrał jak prfesor na stoperze.
Chavez - 6 - czyścił sporo , ale taki sposób grania jak dzisiaj to nie jego działka . To nie gracz na wysoką obrone.
Jaliens - 6 - coraz dalej mu do Clebera , coraz bliżej do Diaza , miejmy nadzieję że kiedys wkońcu pokaże dlaczego był kapitanem mistrza Holandii... jak narazie tego nie widać
Paljic - 7 - super wejścia prawą stroną , tyle że podobnie jak Cikosz - bez adresata
Sobolewski - 6 - pomimo tego że był chwalony przez komentatorów , wg mnie miał dużo złych zagrań w tym meczu . Pomijam samobój , bo może zdarzyc sie każdemu , jednak było widać za dużo bezradności w jego grze ( syndrom Żurawskiego )
Sivakow - 6 - to jest zawodnik do wszystkiego czyli do niczego .
Jirsak - 7 - oceniam jego występ wysoko z racji tego że nie notował strat , a jego wszystkie podania psuli koledzy . Mam niestety przeczucie że kontuzja której doznał może być poważna
Melikson - 3 - po jego stracie poszła bramka na 2-0 , poza tym miał malo miejsca , słaby mecz
Kirm - 2 - pobił rekord w dośrodkowaniach na nikogo . Kolokwialnie "partaczył " nasze poczyniania ofensywne .
Małecki - 2 - lepiej mu szło kibicowanie . Te buńczuczne zapowiedzi przed sezonem że jego miejsce jest na szpicy niech sobie teraz w d*** wsadzi. W 2 połowie zepsuł przynajmniej 3-4 sytuacji waląc 10 metrów ponad bramką . Dostał zimny kubeł na głowe w najlepszym momencie , bo ego za bardzo urosło .
Żurawski - 3 - z szacunku do niego nie dam mu niżej. Emerytura
Rios - 2 - przez 20 minut zaliczył może 3 ( sensowne ) kontakty z piłką . Jak tu go ocenić ?
Garguła - 5 - niezłe wejście , ale meczu nie uratował
Ostatnio edytowane przez Karherop : 21.04.2011 o godz. 21:23.
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 21.04.2011, 21:20
kpn napisał(a):Wyświetl post
Za bardzo przezywacie. Nie zawsze sie wygrywa! 4 pkt przewagi jest i trzeba grac. Jaga równiez pogubi punkty i to nie raz.

Dokladnie. Ale z drugiej strony nie ma sie co dziwic. Kibic Wisly generalnie nie jest przyzwyczajony do porazek tak jak kibic Cracovi czy innej Legii. To raz

A dwa
Zurawski out, Gargula out.

Trzy. brak strzalu na bramke w drugiej połowie, nie może sie skończyc zdobyciem bramki.

Cztery. Wystarczy strzelic nam gola zaraz na poczatku i lezymy. My strzelamy gola jakko pierwsi zazwyczaj wygrywamy. to musi dac do myslenia zwłaszcza w perspektywie meczów z Legia, Lechem czy Cracovia.

Pięć. Dużo celnych podań może cieszyc. Brak strzalu moze martwić

Świeta idą, piekna pogoda, liczylem ze Wisła puknie Śląska i bedzie udany weekend, a tu taki psikus.
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów