The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
soku
Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.04.2011, 21:02
załatwili nas jak chłopaków ze wsi
Odpowiedz cytując
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 21.04.2011, 21:02
I tak najbardziej szkoda remisu z ogórkami z Bytomia i kosiarzami z Kielc.
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 21.04.2011, 21:03
niestety mistrzostwo polski jest sprawą otwartą. Liczę na 3 pkt z Górnikiem a potem się zobaczy. ....a jego mać dżizus ja .......e!!!!
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Śląsk był nie do ogrania. Nasi wcale fatalnie nie zagrali, ale wy jesteście zbyt zaślepieni żeby zrozumieć co to piłka. Porażka boli jak cholera, a jak się patrzyło na fete na trybunach to serce krwawiło, ale co zrobić...
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Ja tego nie rozumiem po prostu nie rozumiem. Mamy takie zejście, że szok. Z 9pkt dochodzimy do 3. Z naszym terminarzem mamy teraz piekielnie ostro pod górkę!! Niestety dzisiejszy mecz pokazał, że nie mamy żadnych wartościowych zawodników na ławce. A i w pierwszym składzie Mały i Kirm totalnie zagubieni bez pewności. W dzisiejszym dniu oboje pokazali że podejmowanie fatalnych decyzji to ich mocna strona.
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

nie rozumiem tego po co grać 40 wrzutek skoro nic z nich nie wychodzi.. nie było Gienka to nie było na kogo grać. powinni po ziemi grać i patrzeć do kogo grać a nie na pałę cały mecz. Może więcej z dystansu.
Sobol nas ładnie załatwił, niestety.. ja pisałem że po tej kartce powinien odpocząć troszkę od 1 jedenastki..

Szkoda że nie umiemy gonić wyniku i zmieniać obrazu gry.. przez cały mecz w kółko to samo na boki i wrzutka...

Rios słabo? A Mały ile razy odpuścił.. znowu pod siebie grał kręcił i totalnie nic z tego nie było.. Kirm miał 2 świetne sytuacje.. ehh no nic walczymy dalej

Odpowiedz cytując
Ravers
Senior Member

Od: 04.2010

Niby jak miała Wisła wygrać ten mecz, jak grała bez napastnika,a Śląsk siedział w 11 we własnym polu karnym ja sie pytam?
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 21.04.2011, 21:04
Czepiasz się słówek. Myślą przewodnią tego posta jest to, że nie zawsze przegraną Wisły powoduje jej pech, a fart reszty. Zwycięstwo Śląska fartem nie było.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Mrsnh
Senior Member

Od: 08.2005

mega fart+antyfutbol= porazka. Jak najszybciej zapomniec o dzisiejszym meczu i wygrac nastepny. tyle.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Wszedłem sobie na forum i tak sobie czytam i tak sobie myślę, że połowa robi oborę i nic więcej.

Jaga wdupi z Polonią, Legią i Pejsami. My też nie wygramy wszystkiego. Chyba się niektórym z PlayStation pojebało od tych sukcesów.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 21.04.2011 o godz. 21:07.
Odpowiedz cytując
Ave 1906
Senior Member

Od: 11.2010

Spokojnie nie zawsze się wygrywa wygraliśmy 11 meczy NIKt nie płakał musiał przyjść ten moment lepiej wcześniej niż np w przedostatniej kolejce
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

A w Warszawie mamy Legię i jeszcze Polonię ,która po "kolumbijskim palcu wsadzonym w dupę" na pewno teraz zacznie zwyżkować.
Odpowiedz cytując
Filippo
Senior Member

Od: 07.2005

Porażka na życzenie Maaskanta, ma co chciał. W 1 połowie po strzeleniu gola Śląsk praktycznie nie wyszedł ani razu z wlasnej połowy, ale my musieliśmy oczywiscie marnować 45 minut grając bez napastnika. Genialna taktyka, a mówią ze najprostsze rozwiazania są najlepsze... Robercik chyba idzie w slady Bakero jesli chodzi o chore wymysły własnego umysłu.
Odpowiedz cytując
jacula
Member

Od: 08.2010

Stary 21.04.2011, 21:05
dajcie spokój z tym zapomnieniem przecież nadal my nic nie gramy ..nasze panienki tylko piłkę wybijają raz lepiej raz gorzej...a MASKANT wpuszcza na na boisko Żurawskiego dajcie spokój ,przecież pasy to nas roz.......ą na mak z tym Makantem i Garguła
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 21.04.2011, 21:05
Nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich !
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 21.04.2011, 21:06
Pisalem, ze zmiana Sivakowa na Zurawskiego jest na plus, ale naturalnie cofam te slowa. Troche mnie ponioslo.
Trudno wygrywac mecze grajac z dziurawa obrona i bez napastnika.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Fantastyczny mecz WKS i tyle w wielkim skrocie. Absolutnie zasluzone zwyciestwo Slaska i gratulacje dla nich.

Znajac zycie pogubimy punkty z Lechem, Legia, Polonia i Cracovia, wiec szanse na MP...pozostaje to kwestia otwarta.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Bronex to przecież pyra,więc niech się chwilę pocieszy.
Odpowiedz cytując
Kamil17ABG
Member

Od: 01.2011

Bronex napisał(a):Wyświetl post
Dzisiaj WISŁA KRAKÓW żegna się z Mistrzem Polski 2010/11. Możecie mnie wyzwać od jakich tylko. Zobaczycie!!! Wspomnicie me słowa!!!
Heh wypomnę Ci to po meczu z Polonią Warszawa ,albo pogratuluję daru jasnowidzenia.
Ludzie ,ale Wy płaczecie? Zapomnieliście ,że to Wisła była lepszą drużyną w przeciągu spotkania ?
Ktoś w ogóle zapomniał o tym jakże ważnym haśle "CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ!"

jacula:
dajcie spokój z tym zapomnieniem przecież nadal my nic nie gramy ..nasze panienki tylko piłkę wybijają raz lepiej raz gorzej...a MASKANT wpuszcza na na boisko Żurawskiego dajcie spokój ,przecież pasy to nas roz.......ą na mak z tym Makantem i Garguła

Ty nawet chłopaku nie wiesz jak nasz trener ma na nazwisko. Co z Ciebie za kibic?
Powód: Dodanie komentarza
Ostatnio edytowane przez Kamil17ABG : 21.04.2011 o godz. 21:08.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Cytat:
Wyjazd do Lubina, Warszawy, Gdanska, gra z Lechem - no piekny terminarz.
Jaga ma ogórków...
heh, a jak kuuuurwa mówiłem (na początku tego tematu), żeby nas nie koronować jeszcze, to jakaś banda troli się ostro kłóciła, pozdrawiam środkowym palcem...
Odpowiedz cytując
xdarek
Senior Member

Od: 07.2007

Filippo napisał(a):Wyświetl post
Porażka na życzenie Maaskanta, ma co chciał. W 1 połowie po strzeleniu gola Śląsk praktycznie nie wyszedł ani razu z wlasnej połowy, ale my musieliśmy oczywiscie marnować 45 minut grając bez napastnika. Genialna taktyka, a mówią ze najprostsze rozwiazania są najlepsze... Robercik chyba idzie w slady Bakero jesli chodzi o chore wymysły własnego umysłu.
jak Wisła grała przed przyjściem Masskanta? przyszeł dużo zrobił dla Wisły i mam nadzieje że jeszcze zrobi a ty go jedziesz po jednym meczu... pierdo** sie w łeb kibicu sukcesu
Odpowiedz cytując
tomsts
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 21.04.2011, 21:07
Czytam te narzekania i juz się chce nimi wymiotować. Nie zawsze mozna wygrac - dziś Wisla grała dobrze mimo wszystko.
Zagrać jak Śląsk i wygrywać w taki sposób było by dla Wisły banalnie - tyle, że wtedy na forum pisano by, że w takim stylu to drwale grają i też było by źle. Wisła gra swoje, a że poki co nie zawsze daje to rezultat 3 punktowy? zycie!
Ostatnio edytowane przez rav : 21.04.2011 o godz. 21:29.
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
Odpowiedz cytując
Vasquez
Member

Od: 08.2003

Stary 21.04.2011, 21:08
Panowie...od daaaaawna nie mamy ataku...
Albo kiksujemy, albo wpadają nam farfocle przy których duży udział mają bramkarze przeciwnika...
Niestety
-------------------
-> Only Wisla <-
-------------------
Odpowiedz cytując
martonas
Senior Member

Od: 08.2010

Napiszę swój komentarz zanim zleci się stado płaczków...
Przed spotkaniem było wiadomo że jest to nasz najtrudniejszy mecz z pozostałych, przegraliśmy to trudno, ale żeby od razu mówić że przegrywamy mistrzostwo to trzeba mieć chyba nie po kolei w głowie.
Przypadkowa bramka na początku i niestety potem walenie głową w mur, bo Lenczyk postawił na obronę Częstochowy. W ofensywie stracone pierwsze 45 minut bo Małecki jako wysunięty napastnik w naszej taktyce to nieporozumienie (co innego gdybyśmy grali dwoma napastnikami). Mam nadzieję, że Genkow szybko wróci bo niestety zmiennika dla niego nie ma, Żuraw to już niestety melodia przeszłości, a co do Riosa to sory ale jak gosc po stracie sobie po prostu staje zamiast wrócić czy podążać dalej za piłką to niech się potem nie dziwi że sytuację w klubie ma właśnie taką a nie inną.
Podsumowując nie ma co płakać, bo gramy całkiem nieźle i wciąż mamy 4 punkty przewagi nad Jagą.
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Statystyki mamy jak Barcelona.....skuteczność jak Nielba Wągrowiec..Ale, to już historia....skoro się miał taki "dzień świstaka" zdarzyć, dobrze, ze sie zdarzył na Oporowskiej a nie gdzie indziej....Spokojnych Świąt Panowie....
Odpowiedz cytując
bouli76
Senior Member

Od: 07.2010

leszekm_ napisał(a):Wyświetl post
powtórze swój poprzedni post bo widzę, że nie przeczytałeś:

To, że jest niepotrzebny to jedno, ale mówić "ŻURAW NA ZBITY PYSK" o kimś kto tyle zrobił dla klubu to drugie. Można powiedzieć, że Żuraw nie jest potrzebny klubowi w taki sposób, żeby go nie obrażać - na co Maciek zasłużył.
Placi ci za to ze go tak bronisz

Po to jest forum zeby wyrazac opinie - a tak jest moja opinia.

Za to co zrobil dla wisły jestem mu wdzieczny ale jak patrze na to co robi na boisku teraz to tylko takie slowa mi sie na usta cisna

Mam nadzieje ze chlopaki sie podniosa szybko po tej porazce i nie przegraja mistrzostwa na wlasne zyczenie tak jak w zeszlym roku.

Pozdrawiam i PEACE
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

1.Z defensywy Chavez dobrze zagrał i nikt mi tu nie powie ze było inaczej!!
2.Rios coś tam mieszał ale nie ma zaangażowania!
3.Zimny prysznic sie przyda!
4.Sam najeżdzam na sobola ale to legenda a dzisiaj oprócz samobója zagrał nawet nawet!
5.WYGRAĆ Z GÓRNIKIEM NIE WAZNE JAK MAJĄ BYĆ 3 PKT.Pózniej na lechie sie spiąć i też wygrać!A mecze z lechem i cracovią mamy NA REYMONTA-ŚWIĄTYNI FUTBOLU i to my DYKTUJEMY WARUNKI!

podsum:najwazniejsze 4 najbliższe mecze!!!JAK WYGRAMY 4 ALBO 3 TO NA LEGIE POJEDZIEMY I PUKNIEMY TĄ łajze
Odpowiedz cytując
BigLeb
Senior Member

Od: 11.2002

Bronex napisał(a):Wyświetl post
Dzisiaj WISŁA KRAKÓW żegna się z Mistrzem Polski 2010/11. Możecie mnie wyzwać od jakich tylko. Zobaczycie!!! Wspomnicie me słowa!!!

Zaręczam ci, że nikt tego bełkotu nie wspomni, bo dzisiaj mamy 3 pkt a w praktyce 4 na Jagą.
Ostatnio edytowane przez BigLeb : 21.04.2011 o godz. 21:10.
Odpowiedz cytując
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

57 dośrodkowań i po co tyle? Rozumiem, że obrona Śląska świetnie się ustawiała, ale trzeba było nadal grać swoje - po ziemi. Więcej ruchu wśród napastników i strzały z dystansu. Powtórka z meczu z Krakowa...
Odpowiedz cytując
Wichar87
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 21.04.2011, 21:09
Niektórzy z Was powinni się zbadać, po wygranej z Bełchatowem wszyscy wychwalali drużynę i trenera, teraz po pierwszej porażce porównuje się go do Bakero. Weźcie wrzućcie na luz niektórzy. Wygramy kolejny mecz, Jaga straci punkty i wszystko wróci do normy.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów