|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ogryzek jak tam twoja wola?
Posiadanie piłki to nie wszystko mieliśmy pół sytuacji pomimo przewagi.
Ostatnio edytowane przez BigLeb : 21.04.2011 o godz. 20:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mały, co ty kurna robisz ?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mam nadzieje że to był ostatni mecz dzisiejszych rezerwowych w koszulkach z Białą Gwiazdą zero ambicji!! zero zaangażowania!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wypunktowali nas i tyle. Biliśmy głową w mur, 3 punkty nad Jagą i dużo trudnych potyczek przed nami. Walka o mistrza trwa.
![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
FART !? Jaki ku^rwa FART !?
Lenczyk to polski Mourinho, rozpier^dolił nas taktyką. Każdy wie, że gramy bez obrony. 2 bocznych, stoper, napastnik od zaraz ! ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Z takim punktowaniem na wyjazdach to za daleko nie zajedziemy
+1 Dupy mu sie k.rwa nie chce ruszyc a o piłke walczy jak panienka tanczaca balet ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Małecki dziś najsłabszy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ale wy jesteście płaczki, po prostu nasi nie umieją atakować ot co, zamiast grać piła kombinacje w trójkącie to próbują robić wrzutki a nie ma kto ich wygrać. A obrona jest taka jaka jest. Więcej akcji z pierwszej piłki.
A wy nie płaczcie. Porażki też są potrzebne ![]() ![]()
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Po co wycofac do Melexa, który ma pustą, skoro można strzelić....
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Czyżbyśmy przegrywali mistrzostwo, jak przed rokiem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mały jak jest pod bramką to nic nie myśli tylko napierdala przed siebie.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
500 dośrodkowań i 2000 wymienionych podań, a WKS 2 gole w sieci i wracamy na tarczy z Wrocka.
![]()
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Za zasługi to na Powazkach sie lezy a nie gra w pierwszym skladzie druzyny walczacej o mistrzostwo Polski. Nie mozna przedkladac osobistych sympatii ( i zaslug dla klubu) nad zdrowy rozsadek i dobro druzyny. ![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Wlasnie wzorowa gra Slaska...zrealizowali swoj plan w 100%, a o to chyba chodzi? Pieknie to moga grac najlepsze druzyny na swiecie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ile było celnych strzałów na bramkę i okazji w tym meczu? Przeczytaj te statystyki najpierw.
Ostatnio edytowane przez rav : 21.04.2011 o godz. 21:33.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
I na co te tematy "Ile punktów trzeba zdobyć, żeby być mistrzem?" Wszystko weryfikuje boisko i postawa drużyny. Wiadome było, że Śląsk będzie grał z kontry. To ich taktyka na lepszych. Nie dziwię się, że tak wygląda ten mecz. Mistrza obrazuje i wyłania to, że potrafi z takimi drużynami jak Polonia Bytom, Korona, Śląsk wygrywać.
Jak to powiedział mój dziadek, stary kibic Wisły: "Wisła z dzisiaj, to nie jest Wisła do oglądania." I tyle w temacie. Wisła i Śląsk! ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Kurewski pech dzis z ta brama w 2 minucie i tyle.Jak najszybciej o tych mekach zapomniec..
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
skoro gramy bez obrony to do zwycięstwa nie jest potrzebna taktyka. Ot tak wystarczy zamurować bramke jak WKS i liczyć na kontre...przecież obrony nie będzie bo jej nie ma ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Brak Genkova aż nadto widoczny, zobaczcie ile wrzutek było w pole karne dziś... w poprzednich meczach identyczna taktyka i Genkov wszystko zgrywał czy to strzelał...
Niema drugiego napastnika... Rios to nie ten styl pod tą taktyke, Żuraw na emeryture... ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
To, że jest niepotrzebny to jedno, ale mówić "ŻURAW NA ZBITY PYSK" o kimś kto tyle zrobił dla klubu to drugie. Można powiedzieć, że Żuraw nie jest potrzebny klubowi w taki sposób, żeby go nie obrażać - na co Maciek zasłużył. |
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Koniec. Słaba Wisła uległa beznadziejnemu Śląskowi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Za bardzo przezywacie. Nie zawsze sie wygrywa! 4 pkt przewagi jest i trzeba grac. Jaga równiez pogubi punkty i to nie raz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Panowie, lepiej z Śląskiem, niż z Lechem. Panowie pierwsza porażka! Nich chłopaki ochłoną, bo za dobrze szło, mi też jest smutno, ale tak bywa! Do następnej kolejki
![]() ![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Zluzować pośladki, bracia wygrali, gratulacje dla nich, a My Panowie i tak mamy lidera, a jak niejednokrotnie było śpiewane "... za ch*ja go nie oddamy !" . Więcej pozytywnej myśli. Śpijcie dobrze - widzimy się za tydzień i z niektórymi za 2 tyg w Gdańsku AVE TKWM !![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
4 kolejne nieudane mecze na wyjazdach.To już poważne ostrzeżenie,że taktyka szwankuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Po sezonie trzeba rozwalić obronę i budować ją od nowa bo z obecnych defensorów nic nie będzie.Również nie widzę przyszłości w zawodnikach: Rios, Żurawski, Garguła i niestety Siwakow. Sobol w obecnej formie wydaje się słabszy od Wilka i też wydaję mi się ,że powinniśmy pomału wprowadzać Czarka do składu za Radka.Trzeba też pomyśleć o drugim napastniku bo jak widać nie ma kto strzelać ja Genkov pauzuje...
Ostatnio edytowane przez FajQ : 21.04.2011 o godz. 21:05.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Nawet się tego wszystkiego nie chce czytać.... Sam płacz... Wszystkich wywalcie z klubu... Ile wy macie lat
![]()
Opisom mówię -> NIE!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wyjazd do Lubina, Warszawy, Gdanska, gra z Lechem - no piekny terminarz.
Jaga ma ogórków... Oby to nie była powtórka z zeszłego sezonu, bo bym już nie wytrzymał. Porażki się zdarzają. Nalezy wygrać z Gornikiem i liczyć na remis, porazke Jagi Cytat:
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|