|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ochłoń, nadal mamy słabiutką drużynę, która w pucharach dostanie baty. W klubie trąbi się o mistrzostwie a to zobowiązuje do czegoś więcej jak ogranie kilku ogórów którzy sami sobie wrzucają piłkę do bramki.
![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Bedzie porażka nie owijajmy w bawełne bo W siła dziś nic nie gra
![]()
WISŁA
Wisla z Olkusza to najwiermiejsza jest dusza! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
MoŻe,
jeszcze |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Winny jestem ja. Bo nie pojechalemena wyjazd tylko siedziałem do teraz w Warszawie :/
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Winny jest mój kot, bo na szalu Wisła-Śląsk leżał na zielonej części.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
24 kolejka:
my - Górnik - nie może być innej opcji, niż nasza wygrana Polonia Bytom - Jaga - Polonia walczy o życie, ale trudno zakładać, że im się uda 25 kolejka: Lechia Gdańsk - my - co prawda wyjazd, ale Lechia gra ostatnio kiepsko. Zakładam wygraną, ale na wyrost, patrząc po naszych wyjazdach w tej rundzie Jagiellonia - Widzew - trudno żeby Jaga straciła punkty 26 kolejka: Polonia Warszawa - Jagiellonia - tutaj jednak faworytem będzie Polonia my - Lech - każdy wynik jest możliwy, trzeba się jednak liczyć ze stratą punktów 27 kolejka: Jagiellonia - Legia - tutaj każdy wynik jest możliwy my - Cracovia - tutaj każdy wynik jest możliwy, ale Cracovia zrobi wszystko, żeby nam odebrać punkty - dla nich zapewne ważniejsze niż się utrzymać jest to, żebyśmy nie zdobyli mistrza. 28 kolejka Jagiellonia - Korona - 3 pkt dla Jagi Legia - my - każdy wynik możliwy, ale nie założę się, że zdobędziemy 3 pkt 29 kolejka: Cracovia - Jagiellonia - 3 pkt dla Jagi, chyba że do tego czasu mielibyśmy nad nimi więcej niż 5 pkt przewagi Zagłębie - Wisła - teoretycznie powinny być 3 pkt dla nas, ale z naszą grą na wyjazdach możemy potracić punkty. 30 kolejka: Jaga - Ruch - 3 pkt dla Jagi Wisła - Polonia - teoretycznie każdy wynik możliwy ze wskazaniem na nas. Z powyższego wynika, że pomimo najszczerszych chęci, to nie my jesteśmy faworytem do mistrza. ![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Rios to jednak demon prędkości. Dziwne, że nie grał o początku. Ale powinien dostawać szansę częściej. Forum tego chce i żąda.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bramka Sobola ułożyła cały mecz... Sląsk sie bronił a Wisła atakuje,Sląsk czeka kontratak a obrony nie ma...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Śląsk gra totalny antyfutbol, murowanie bramy jest dość żałosne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Sędzia dziękujemy Ci za fachową ocene naszych szans na mistrzostwo.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kiedyś mówiło się, że Jop jest pechowcem, ale jak tak popatrzeć na Sobolewskiego, to on nam szczęścia też nie przynosi.
![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Wisła ewidentnie wykazuje syndrom Barcelony w tym meczy - wielkie posiadanie piłki, więcej podań, dużo strzałów, ale i tak przegrywamy do dwóch kontrach...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy ktoś tu do Żurawia nie ma szacunku ? Szacunek szacunkiem, a obecna gra obecną grą i to co prezentuje Maciek to jest dramat i jest nam niepotrzebny ! Po prostu niepotrzebny. Dlaczego Cupiał ma mu płacić skoro nie gra tak jak się od niego oczekuje ? Ma mu płacić za zasługi ? Proszę Cię.
![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Sedzia - wsadz sobie te wyliczanki, w buty - bedziesz wyzszy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak zobaczymy statystyki na koniec to dopiero zrobimy wielkie oczy. Przegrywamy na wlasne zyczenie. Samoboj ustawil ten mecz
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Węgrzyn gra w oldboyach Wisły ale komu on kibicuje w tym meczu, oto jet pytanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Niestety taka gra jak Slaska zabija futbol... murwanie pola karnego i czekania na farta, rzygam takim czyms.
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jesteśmy dużo lepsi... ot pech...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Lenczyk dobrą taktykę dobral, to samo było w Krakowie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Każdy gra jak potrafi. Wypunktowali nas jak frajerów i tyle. I my sami na własne życzenie przegrywany ten mecz. Jedyne co mnie cieszy, że już nikt nie będzie śpiewał "Mistrz, mistrz...", bo to dopiero było żałosne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
ja mimo wszystko czekam z oceną do ostatniej kolejki
ciekaw jest co niektóre dzieci neo z naszego forum będą tu wypisywać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Sobol ustawil mecz i tyle
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Siwakow 5 razy groźniejszy pod bramką od Żurawskiego.Do czego to doszło.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Oj tam, oj tam. I co z tego że antyfutbol? Jeśli to jest sposób na 3 punkty, to dlaczego drużyna ma sobie tego odmawiać? Liczy się końcowy wynik, a nie styl i komentarze kibiców przeciwnej drużyny. Taka prawda.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Reasumując - mamy tylko 3 punkty przewagi.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Nigdy wiecej Riosa w koszulce Wisly.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Teraz to już jest pełna improwizacja. Szkoda że tak się początek ułozył. Maaskant ułożył całą taktykę pod Genkova a tu go zabrakło. Nie chciał zmieniać stylu gry i walimy głową w mur :(.
![]()
Ave
Wisła |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|