The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2011, 19:16
Karherop napisał(a):

flamengista napisał(a):Wyświetl post
Amika jedzie jutro na Kałużę. Jeśli wywalczy 3 punkty, będzie miała 3 straty do Legii i bezpośredni mecz na Bułgarskiej w zapasie.

To my z Jagą możemy odskoczyć, ale szczególnie w przypadku zawodników z Białegostoku nie jest to łatwe. Lechia to solidny zespół.

Moim zdaniem Maaskant niesłusznie skreślił Amikę. Oni są niestety jak najbardziej w grze.
kto powiedział że Lech wygra na Kałuży ? tam jest więcej chorych niż zdrowych

równie prawdopodobny scenariusz to nasza wygrana z Widzewem , porażka Lecha i jest 11 punktów różnicy, to mało ? biorąc pod uwagę mecz na Reymonta w zapasie ?

.
wypada powiedzieć , a nie mówiłem
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 13.03.2011, 19:18
Gdyby ktoś pozwolił mi zdecydować jakie mają być wyniki w tej kolejce, to obstawił bym właśnie takie jak padły Idealna kolejka dla Wisły, idealne wyniki, wszystko perfekcyjnie
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 13.03.2011, 19:19
Theo Boss zwolniony z Polonii
http://www.90minut.pl/news/150/news1...a-Polonie.html

Przecież miał zostać do końca sezonu bez względu na to jakie będą wyniki.

Kto teraz będzie trenował Polonię Warszawa?
Ulatowski?! Majewski?! Kasperczak?! Gmoch?!
A może Piechniczek, bo gość jest wielkim zwolennikiem polskiej myśli szkoleniowej...
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 13.03.2011, 19:21
Szkoda, że Craxa wygrała bo się za bardzo pasiaści podniecą. Ale z drugiej strony to się trzeba cieszyć, bo Lech nie podskoczy wyżej w tabeli.

Nie rozumiem tylko zachowania kibiców- to ma być mecz przyjaźni? o.O Mają jakieś bardzo dziwne pojęcie na ten temat... Jedni prowadzą swój doping, drudzy swój; kibice Craxy wygwizdują piłkarzy Lecha... Nie, to nie jest dziwne. To jest frajerskie.

W.Kaczmarek- Nie wiem co on tam ma w sercu i w głowie, ale obrzezani go doceniają i to bardzo. o.O W sumie po Cabaju mają kogoś porządniejszego więc się nie dziwię, ale z drugiej strony Wojtek po Wiśle i Śląsku, a ma szacuneczek jakby był ich wychowankiem.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 13.03.2011, 19:22
Pod względem walki o Mistrzostwo to kolejka idealna. Wręcz wymarzona.

Jednak jest pewien niedosyt.

Szkoda, że Lech nie wyrównał oraz Polonia Bytom mogła wygrać ostatecznie w Kielcach. Uciekli by Parchom, i definitywnie pozbawli szans Korony na jakieś miejsce w ścisłej czołówce. Choć i tak nic nie wskazuje, że mieliby znów do niej dołączyć.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 13.03.2011, 19:23
Nie moge sie powstrzymac ze smiechu
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 13.03.2011, 19:25
Obstawiałem 1:0 dla KSC w typerze na forum. To co się wydawało niemożliwe staje się realne. Pasy tracą tylko 5 pkt do przedostatniej Arki i 6 do Polonii Bytom. Za tydzień jak wygramy z Bytomiem, a oni zrobią swoje dystans jeszcze bardziej się zmniejszy.
What's new?

Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 13.03.2011, 19:27
Jestem ciekaw kiedy Józek Wojciechowski pójdzie po rozum do głowy i sam zostanie "trenerem". Złapać jakiegoś figuranta z "licencją" i po sprawie.

Ależ ta tabela płaska...
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 13.03.2011, 19:34
Józek kolejny raz dał czadu Jeszcze tydzień temu w CF powiedział, że Theo zostanie do końca sezonu bez względu na wyniki, a tu taka miła niespodzianka

Powiedzmy sobie szczerze, że nasza liga jest tak nieprzewidywalna, że Cracovia może się jeszcze utrzymać. 5-6 punktów to nie jest wcale dużo. Porażka Polonii Bytom za tydzień z nami i już może być gorąco. Pasy z Koroną, która ostatnio nic nie gra i może się zbliżyć na 2 punkty.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 13.03.2011 o godz. 19:37.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 13.03.2011, 19:50
Oprócz Bosa pracę stracili też Jan de Zeeuw, Bogusław Kaczmarek i Mark van Hintum. - To decyzja Jerzego Klockowskiego, który jest szefem rady nadzorczej klubu - powiedział Józef Wojciechowski, właściciel Polonii Warszawa.

- Zatrudniając zagranicznego trenera z wysokiej półki miałem nadzieję, że Polonia awansuje w tabeli, a nie będzie spadać w dół. Dlatego od poniedziałku "grupa holenderska" nie będzie już pracować w moim klubie - dodał właściciel Czarnych Koszul.

Polonię w sobotnim meczu z Widzewem Łódź poprowadzi Piotr Stokowiec.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 13.03.2011, 19:50
Amika nas goni widzę, aż im się spod butów kurzy :
..
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 13.03.2011, 19:51
w Lidze + Extra nie źle się jarają rajdem Meliksona
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 13.03.2011, 19:51
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
w Lidze + Extra nie źle się jarają rajdem Meliksona
A F.... focha walnal

ed: ten ktory nie byl w stanie wyzywic rodziny za pensje pilkarza i uciekl
Ostatnio edytowane przez mic : 13.03.2011 o godz. 19:56.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 13.03.2011, 19:54
mic napisał(a):Wyświetl post
A F.... focha walnal
kto?

12345
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 13.03.2011, 19:58
Frankowski chyba.
Odpowiedz cytując
Simao1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 13.03.2011, 20:01
Kibice Amiki już nam zaczynają gratulować mistrzostwa. Chyba na to za wcześnie, ale to prawda, że raczej nas już nie dogonią. Frustracja na ich forum sięga zenitu.
Odpowiedz cytując
martonas
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 13.03.2011, 20:02
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
- Zatrudniając zagranicznego trenera z wysokiej półki miałem nadzieję, że Polonia awansuje w tabeli, a nie będzie spadać w dół. Dlatego od poniedziałku "grupa holenderska" nie będzie już pracować w moim klubie - dodał właściciel Czarnych Koszul.
Wydaje mi się że goscia który trenował jedynie drugoligowca lub jakieś ogony pierwszoligowe bez żadnych rewelacyjnych wyników to raczej wysoką półką nie można nazwać, nawet mimo tego że jest z Holandii, ale Wojciechowski wie lepiej
Odpowiedz cytując
albert02
Senior Member

Stary 13.03.2011, 20:07
raindog napisał(a):Wyświetl post
Tak, czy ianczej można odnieść wrażenie, że gdyby na początku nie wyrzucili Bakero, teraz biliby się o mistrza.
Tu bym sie spieral. Wystarczy popatrzec co teraz Bakero robi w Lechu, ktory badz co badz byl niezle przygotowany przez Zielinskiego.
Dzisiaj WISŁA KRAKÓW żegna się z Mistrzem Polski 2010/11. Możecie mnie wyzwać od jakich tylko. Zobaczycie!!! Wspomnicie me słowa!!!
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 13.03.2011, 20:13
Kolejka ułożyła się idealnie dla nas. Jaga porażka, Legia również i do tego klęska Amiki. W dodatku punkty naszym rywalom odebrały drużyny Lechii i Śląska. Jak dla mnie lepiej być nie mogło. Myślę, że wyniki Korony czy Górnika dla nas nie mają już większego znaczenia. Amica po tym blamażu już się nie podniesie. A w następnej kolejce czekają nas mecze Bełchatów-Legia i Amica-Jaga także ktoś z goniącej nas dwójki na pewno straci punkty.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.03.2011, 20:17
Wojciechowski chciał przed sezonem zatrudnic Okuke i chyba zrobił bąłd że tego nie zrobił bo to doświadczony trener i myśle że Drago by to wszytsko ogarnął.
Prędzej czy później Kat z Belgradu wróci do naszej ligi myśle.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 13.03.2011 o godz. 20:20.
Odpowiedz cytując
Acima
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 13.03.2011, 20:21
albert02 napisał(a):Wyświetl post
Tu bym sie spieral. Wystarczy popatrzec co teraz Bakero robi w Lechu, ktory badz co badz byl niezle przygotowany przez Zielinskiego.
Niezle przygotowany? Lech był w strefie spadkowej jak przejmował go Bakero.
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 13.03.2011, 20:25
Jeśli by mi ktoś powiedział że przed tą kolejką Amica , Legia , Jaga przegra a my odskoczymy Legia na 5pkt i Jadze na 4pkt to bym powiedział idź się lecz , po tej kolejce jestem tak szczęśliwy że hoho

Szkoda że Sraxa wygrała , remis byłby lepszy.

Jeszcze na deser zwolniony trener Polonii haha
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 13.03.2011, 20:28
raindog napisał(a):Wyświetl post
Tak, czy ianczej można odnieść wrażenie, że gdyby na początku nie wyrzucili Bakero, teraz biliby się o mistrza.
Mam podobne spostrzeżenia.

Wojciechowski już się chyba zatracił z nadmiaru kasy i sam nie wie co robi...
Odpowiedz cytując
misiek088
Member

Od: 04.2008

Stary 13.03.2011, 20:29
No w Polonii to są jajca
DyskoPolo bedzie walczyć o utrzymanie
szkoda mi tylko Smolarka - a tak to wiadoome jw. - Wszyscy dla nas zagrali
"Domyśl się, że rzeczy nie układały się ...
To niedługo zniknie i będzie daleko, daleko stąd.
Kiedy duże drogi rozpadają się,
i myślisz, że uczucie pozostanie,
Musisz skądś zacząć

Ja będę w tym miejscu! "
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 13.03.2011, 20:31
Tak dla rozluźnienia cytat z forum Lecha

Przegraliśmy mecz z najgorszą drużyną XXI wieku...
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 13.03.2011, 20:43
Szkoda, że jednak nie padł ten obustronny walkower :(

No dobra, to pejsy udupiły swoją zgodę, teraz same porażki i niech spadają stąd.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 13.03.2011, 20:43
Traore piłkarzem kolejki wedlug ligi+
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
airborne4009
Senior Member

Stary 13.03.2011, 20:50
wanciak86 napisał(a):Wyświetl post
Traore piłkarzem kolejki wedlug ligi+
Nie dziwi mnie to. Tego kolesia pasowałoby kupić do nas. Wtedy nasza II-a linia miażdżyłaby wszystkich w tej lidze. Gratuluje BRACIOM zwyciestw;-) A parchom spadku po derbach...
Semper Fidelis

,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Stary 13.03.2011, 20:51
A kto się znalazł w 11 kolejki oprocz Traore?
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 13.03.2011, 20:54
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Wojciechowski to psychol jeśli to okaże się prawdą. Zmienia trenerów jak rękawiczki i w sumie pod tym względem przypomina Cupiała kiedy też był tak "nawiedzony". Teraz na oczy przejrzał, ze to do niczego dobrego nie prowadzi i opanował się zwalniając tylko w ostateczności. Cóż jego pieniądze i może robić z nimi co chce. Jednak jeśli ma ich za dużo zawsze te 2000 złotych na moje konto może dawać w ramach darowizny z pewnością się nie obrażę .
Cupiał jednak po roku szaleństw ochłonął, wyciągał jakieś wnioski. No i z czasem nauczył się cierpliwości, czego dowodem był kredyt zaufania dany Skorży, który dotrwał niemal do końca kontraktu. Wojciechowski jest jak wczesny Cupiał, ale do tego na sterydach. Tykająca bomba. Ten facet nie uczy się na błędach, ba coraz bardziej brnie ku zatraceniu. Zawodników ma bardzo dobrych, ale nie ma drużyny. I gotów spaść mając w stajni Mierzejewskiego, Sobiecha, Jodłowca czy Sadloka. Coś nieprawdopodobnego

Natomiast jestem zszokowany wynikiem Pasów. Oglądałem pierwsze 15 minut i gdyby po nich Amika prowadziła 3-0, Starozakonni nie mogliby mieć pretensji. A tu taka niespodzianka.

Co więcej, szanse na sportowe utrzymanie mają spore. Za tydzień grają ze słabiutką Koroną i mogą ich pyknąć. Choć po tym co widziałem w ciągu kwadransa mogę stwierdzić że obrony to nadal nie mają.

Dla nas kolejka-marzenie. Wszyscy liczący się w wyścigu o MP potracili punkty. No, ale za tydzień czeka nas walka z walczącą o życie Polonią. Kolejny ciężki mecz. Nikt nam punktów za darmo nie odda.

PS. Panowie, rozkminki kibicowskie to na ABG. W dodatku niektórzy wyolbrzymiają sprawę. 3 punkty Pasom dają nadzieję, ale nie utrzymanie. Do tego jeszcze daleko. Więc nie ma o co płakać, szczególnie że punkty straciła Amika.

PS2. Niby to ci z drugiej strony Błoń mają kompleksy, a wykasowałem ponad 20 napinkowych postów, z których nic nie wynika poza antypasowatością. Ok, to nie grzech ale nic nie wnosi do dyskusji. I nie ten temat.

PS3:
Karherop napisał(a):Wyświetl post
wypada powiedzieć , a nie mówiłem
No, szacuneczek. Ale upieram się, że jest to pewna niespodzianka. Amika przegrała na własne życzenie, przez totalną nieskuteczność. Mecz mogli sobie ułożyć w ciągu 15 minut.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 13.03.2011 o godz. 21:07.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów