|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
|
Karherop napisał(a):
|
||
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Gdyby ktoś pozwolił mi zdecydować jakie mają być wyniki w tej kolejce, to obstawił bym właśnie takie jak padły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Theo Boss zwolniony z Polonii
![]() http://www.90minut.pl/news/150/news1...a-Polonie.html Przecież miał zostać do końca sezonu bez względu na to jakie będą wyniki. Kto teraz będzie trenował Polonię Warszawa? Ulatowski?! Majewski?! Kasperczak?! Gmoch?! A może Piechniczek, bo gość jest wielkim zwolennikiem polskiej myśli szkoleniowej... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Szkoda, że Craxa wygrała bo się za bardzo pasiaści podniecą. Ale z drugiej strony to się trzeba cieszyć, bo Lech nie podskoczy wyżej w tabeli.
Nie rozumiem tylko zachowania kibiców- to ma być mecz przyjaźni? o.O Mają jakieś bardzo dziwne pojęcie na ten temat... Jedni prowadzą swój doping, drudzy swój; kibice Craxy wygwizdują piłkarzy Lecha... Nie, to nie jest dziwne. To jest frajerskie. W.Kaczmarek- Nie wiem co on tam ma w sercu i w głowie, ale obrzezani go doceniają i to bardzo. o.O W sumie po Cabaju mają kogoś porządniejszego więc się nie dziwię, ale z drugiej strony Wojtek po Wiśle i Śląsku, a ma szacuneczek jakby był ich wychowankiem. ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pod względem walki o Mistrzostwo to kolejka idealna. Wręcz wymarzona.
Jednak jest pewien niedosyt. Szkoda, że Lech nie wyrównał oraz Polonia Bytom mogła wygrać ostatecznie w Kielcach. Uciekli by Parchom, i definitywnie pozbawli szans Korony na jakieś miejsce w ścisłej czołówce. Choć i tak nic nie wskazuje, że mieliby znów do niej dołączyć. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nie moge sie powstrzymac ze smiechu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Obstawiałem 1:0 dla KSC w typerze na forum. To co się wydawało niemożliwe staje się realne. Pasy tracą tylko 5 pkt do przedostatniej Arki i 6 do Polonii Bytom. Za tydzień jak wygramy z Bytomiem, a oni zrobią swoje dystans jeszcze bardziej się zmniejszy.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jestem ciekaw kiedy Józek Wojciechowski pójdzie po rozum do głowy i sam zostanie "trenerem". Złapać jakiegoś figuranta z "licencją" i po sprawie.
Ależ ta tabela płaska... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Józek kolejny raz dał czadu
Powiedzmy sobie szczerze, że nasza liga jest tak nieprzewidywalna, że Cracovia może się jeszcze utrzymać. 5-6 punktów to nie jest wcale dużo. Porażka Polonii Bytom za tydzień z nami i już może być gorąco. Pasy z Koroną, która ostatnio nic nie gra i może się zbliżyć na 2 punkty.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 13.03.2011 o godz. 19:37.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Oprócz Bosa pracę stracili też Jan de Zeeuw, Bogusław Kaczmarek i Mark van Hintum. - To decyzja Jerzego Klockowskiego, który jest szefem rady nadzorczej klubu - powiedział Józef Wojciechowski, właściciel Polonii Warszawa.
- Zatrudniając zagranicznego trenera z wysokiej półki miałem nadzieję, że Polonia awansuje w tabeli, a nie będzie spadać w dół. Dlatego od poniedziałku "grupa holenderska" nie będzie już pracować w moim klubie - dodał właściciel Czarnych Koszul. Polonię w sobotnim meczu z Widzewem Łódź poprowadzi Piotr Stokowiec. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Amika nas goni widzę, aż im się spod butów kurzy :
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
w Lidze + Extra nie źle się jarają rajdem Meliksona
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A F.... focha walnal
![]() ed: ten ktory nie byl w stanie wyzywic rodziny za pensje pilkarza i uciekl
Ostatnio edytowane przez mic : 13.03.2011 o godz. 19:56.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Frankowski chyba.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Kibice Amiki już nam zaczynają gratulować mistrzostwa. Chyba na to za wcześnie, ale to prawda, że raczej nas już nie dogonią. Frustracja na ich forum sięga zenitu.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tu bym sie spieral. Wystarczy popatrzec co teraz Bakero robi w Lechu, ktory badz co badz byl niezle przygotowany przez Zielinskiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Kolejka ułożyła się idealnie dla nas. Jaga porażka, Legia również i do tego klęska Amiki. W dodatku punkty naszym rywalom odebrały drużyny Lechii i Śląska. Jak dla mnie lepiej być nie mogło. Myślę, że wyniki Korony czy Górnika dla nas nie mają już większego znaczenia. Amica po tym blamażu już się nie podniesie. A w następnej kolejce czekają nas mecze Bełchatów-Legia i Amica-Jaga także ktoś z goniącej nas dwójki na pewno straci punkty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wojciechowski chciał przed sezonem zatrudnic Okuke i chyba zrobił bąłd że tego nie zrobił bo to doświadczony trener i myśle że Drago by to wszytsko ogarnął.
Prędzej czy później Kat z Belgradu wróci do naszej ligi myśle.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 13.03.2011 o godz. 20:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jeśli by mi ktoś powiedział że przed tą kolejką Amica , Legia , Jaga przegra a my odskoczymy Legia na 5pkt i Jadze na 4pkt to bym powiedział idź się lecz , po tej kolejce jestem tak szczęśliwy że hoho
Szkoda że Sraxa wygrała , remis byłby lepszy. Jeszcze na deser zwolniony trener Polonii haha ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No w Polonii to są jajca
DyskoPolo bedzie walczyć o utrzymanie szkoda mi tylko Smolarka - a tak to wiadoome jw. - Wszyscy dla nas zagrali ![]()
"Domyśl się, że rzeczy nie układały się ...
To niedługo zniknie i będzie daleko, daleko stąd. Kiedy duże drogi rozpadają się, i myślisz, że uczucie pozostanie, Musisz skądś zacząć Ja będę w tym miejscu! " |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Tak dla rozluźnienia cytat z forum Lecha
Przegraliśmy mecz z najgorszą drużyną XXI wieku... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Szkoda, że jednak nie padł ten obustronny walkower :(
No dobra, to pejsy udupiły swoją zgodę, teraz same porażki i niech spadają stąd. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Traore piłkarzem kolejki wedlug ligi+
![]() ![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie dziwi mnie to. Tego kolesia pasowałoby kupić do nas. Wtedy nasza II-a linia miażdżyłaby wszystkich w tej lidze. Gratuluje BRACIOM zwyciestw;-) A parchom spadku po derbach...
![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
A kto się znalazł w 11 kolejki oprocz Traore?
![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Natomiast jestem zszokowany wynikiem Pasów. Oglądałem pierwsze 15 minut i gdyby po nich Amika prowadziła 3-0, Starozakonni nie mogliby mieć pretensji. A tu taka niespodzianka. Co więcej, szanse na sportowe utrzymanie mają spore. Za tydzień grają ze słabiutką Koroną i mogą ich pyknąć. Choć po tym co widziałem w ciągu kwadransa mogę stwierdzić że obrony to nadal nie mają. Dla nas kolejka-marzenie. Wszyscy liczący się w wyścigu o MP potracili punkty. No, ale za tydzień czeka nas walka z walczącą o życie Polonią. Kolejny ciężki mecz. Nikt nam punktów za darmo nie odda. PS. Panowie, rozkminki kibicowskie to na ABG. W dodatku niektórzy wyolbrzymiają sprawę. 3 punkty Pasom dają nadzieję, ale nie utrzymanie. Do tego jeszcze daleko. Więc nie ma o co płakać, szczególnie że punkty straciła Amika. PS2. Niby to ci z drugiej strony Błoń mają kompleksy, a wykasowałem ponad 20 napinkowych postów, z których nic nie wynika poza antypasowatością. Ok, to nie grzech ale nic nie wnosi do dyskusji. I nie ten temat. PS3: No, szacuneczek. Ale upieram się, że jest to pewna niespodzianka. Amika przegrała na własne życzenie, przez totalną nieskuteczność. Mecz mogli sobie ułożyć w ciągu 15 minut.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 13.03.2011 o godz. 21:07.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|