|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 18 kolejki | |||
| Zwycięstwo Wisły |
|
298 | 95,51% |
| Remis |
|
10 | 3,21% |
| Zwycięstwo Widzewa |
|
4 | 1,28% |
| Głosujących: 312. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
mecz przecietny, wazne ze wygrany. jak dla mnie genkow dalej sie nie sprawdza
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
7 zwycięstwo w lidze!! BRAWO!! Ale tu kończy się mój entuzjazm. Też sie zastanawiam jak to jest, że nie tracimy goli...Kolejny raz Wisła źle zaczyna mecz. W zasadzie każda piłka na aferę i zagrożenie...Wyprowadzanie piłki to dalej tragedia. Nie wiem czemu Melikson się nie pokazuje tylko sporadycznie robi to Sobol który i tak oddaje piłkę do tyłu...Poza tym gra Genkova, hmmmm ja wiem, że są goście co lubią napastników co nie strzela goli ale bez przesady. Może to ustawienie nie jest dla niego...sam nie wiem ale napastnik ma strzelać gole!!
Jaliens - a więc trener zobaczył to co widać było gołym okiem a mianowicie że Jaliens po prostu gra słabo!!! I co na to Westersyl? Trener ściąga gościa co według Ciebie jest najlepszym obrońcą? Dziwne. I nie traktuj tego jako atak na Ciebie ale po prostu widać że trener potrafi obiektywnie ocenić formę danego gracza i za to mu chwała. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Uwierz mi że jak będzie miał podpisany kontrakt to zaGRA.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Dzisiejsze zwycięstwo bardzo cieszy.. tym bardziej,że bracia zagrali dla nas
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Strach pomyśleć co byś napisał gdybyśmy zremisowali... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Zastanowiłem się, i co? I myślę to samo. /nie wiem o co Ci chodzi. Kto do nas przyjedize, Ruch czy Widzew to potrafi stworzyć parę groźnych sytuacji praktycznie z niczego. I to mnie dziwi.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() niektorzy zdecydowanie za duzo oczekuja od pilkarzy/druzyny z peryferiów Europy i do tego jeszcze narzekaja po wygranym meczu ,masakra |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Cieszy zarówno nasze zwycięstwo, jak i wczorajsze zwycięstwo Śląska nad Legią, a także Lechii na Jagą. Mamy 4 punkty przewagi nad drugim zespołem, trzeba grać swoje do końca rundy. Chyba trzeba by sklonować Małego i Meliksona, wtedy można by spokojnie myśleć o każdym kolejnym meczu;d oczywiście w ofensywie
![]()
Wisła i Śląsk na zawsze w sercu mym!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Żałość. Biegają jakby mieli kamienie w dupie, zero gry bez piłki, zero pomysłu na rozegranie. Do 35 minuty i pierwszego strzału Meliksona nie stworzyliśmy żadnego zagrożenia pod bramką rywali. A 60% utrzymanie się przy piłce wynika z tego że obrońcy do siebie podawali przez większość meczu.Nie przystępujmy do europejskich pucharów bo nas waleczni Luksemburczycy pojadą.
Powód: takietam
Ostatnio edytowane przez Olivarez : 12.03.2011 o godz. 21:20.
![]()
God save the Queen
Long live the Queen |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Z ocenami pomeczowymi wstrzymam się do jutra jak trochę ochłonę...
Jednak powiem, że bardzo podobała mi się gra Chaveza moim zdaniem piłkarz meczu. Ja uważam go za najlepszego stopera ligi Żałuje trochę niewykorzystanych sytuacji przez Genkova piłka go szukała w polu karnych no ale miał strasznego pecha i nie wykorzystał tej jednej setki. Jednak nie powiem, że to był słaby mecz w jego wykonaniu. Jego cofanie się do piłki było pożyteczne... Życzę mu, żeby w końcu się przełamał ![]() Natomiast Kirm miał dużego farta przy tym karnym. Na następny raz lepiej, żeby wykonywał ten stały fragment Melikson, Małecki ew. Genkov. Fajną zmianę zrobił Rios, który wniósł trochę ożywienia do gry - BRAWA!! Podsumowując... Lidera mamy! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za krótko / mój drogi,Ciebie dziwi że nie tracimy bramek... A moim zdaniem takimi historiami powinni się zajmować kibice Widzewa,Arki,Ruchu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Mnie irytuje fakt, że Bunoza nie potrafi trzymać lini spalonego. Często jest tak, ze trójka obrońców jest w jednej linii a dwa metry za nimi Gordan i trach. Pułapkę offsajdową ch... strzelił i trzeba się wracać i mamy palpitacje serca.
Mecz taki sobie ale kapitalnie Melex tą akcję zrobił. No i wielkie brawa dla Małego za wiatraczek w tyłku przy pierwszej bramce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]() ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
To koncowe stwierdzenie to chyba troche na wyrost. Najlepszy stoper ligi powinien jednak potrafic wyprowadzic i prosto kopnac pilke, a Chavez ma z tym nie male problemy. Co nie zmienia faktu, ze dzis zagral poprawnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
komentator mówił ze wie z dobrych źródeł (hahaha dziennikarze w Polsce takie coś maja?) ze dziś na trybunach byli skauci klubu z Anglii i ogladali Małego
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Piłkarze mają problem podejść po meczy do każdej trybuny?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
A jest to w ich obowiązku
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
Nie sadze zeby mial lepsze sytuacjena odblokowanie se niz ta w ktorej w 2 metrow nie trafil do bramki albo w koncwce o malo sie nie zabil na pilce. Inego wyscia nie ma, trzeba byc cierpliwym i czekac bo co innego zostalo? naszczescie mamy Kirma, Meliksona, Maleckiego. Na razie to wystarcza na kolejne 3pkt. Oby tak dalej!!! ![]()
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Widzew był najsłabszą drużyną z którą graliśmy na wiosnę. No więc się do nich dostosowaliśmy. Gra słaba, liczą się trzy punkty.
Z perspektywy trybun odniosłem wrażenie znacznie lepszej gry Andraża i Sobola. Dlaczego Bunoza ma momenty zasypiania na boisku ? Gdyby nie one było całkiem przyzwoicie. Jestem zdania, że Genkow jeszcze zaskoczy. Ale w oczekiwaniu na zaskoczenie mógłby trochę posiedzieć na ławie. Na przykład 45 minut Rios/ 45 minut Genkow. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie przyjmuje takiej odpowiedzi. Jak piłkarz jest dobry to ma grać, a nie siedzieć na ławce.
Może myślisz, że trener go specjalnie nie wpuszcza, żeby czasem nie strzelił 5 bramek w meczu i papa z transferem? Litości... Jakby Wisła interesowała się jakimś grajkiem, który przez ostatni rok wchodziłby na końcowe minuty meczów, to od razu byłyby głosy przeciw. A tutaj piłkarz nam się marnuje na ławce a wszyscy się cieszą, że cena idzie w dół. I tak w River sobie nie pogra, myślę, ze w tej chwili by go puścili za nie więcej niż 500 tys. euro...
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 12.03.2011 o godz. 21:46.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
bo jest pierońsko wolny i do tego wygląda jakby było ich dwóch. Moim zdaniem dlatego.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Od Kosy i Błaszczykowskiego nie było takiego piłkarza w Wiśle jak Melikson, nareszcie nie tylko sprzedaliśmy ale i kupiliśmy kogoś kto coś wnosi, jestem pod wrażeniem że udało nam się sprowadzić kogoś takiego, kto w kolejnym meczu z rzędu nie schodzi poniżej pewnego poziomu. Myślę że i też Mały na tym korzysta że ma takiego partnera do gry, w końcu ma się od kogo czegoś nauczyć.
Gra zespołu, no cóż do Barcelony droga daleka, są momenty ale wynikają one bardziej z indywidualnych przebłysków, bo w tym wszystkim trochę za dużo wciąż przypadkowej gry. Natomiast fajnie że znów rządzimy w tej naszej słabej lidze Rios wszystko fajnie, tylko nie bardzo widzę jego miejsce na boisku. Na środkowego napastnika zbyt wątły, na skrzydłowego zbyt wolny, na rozgrywającego, no sorry ale Meliksona to on posadzić na ławie nie ma prawa, wcale się nie dziwię Maaskantowi, no ale może w pucharze udowodni że się trener myli. ![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Wszedł na 5 minut i bardzo podobała mi się jego gra. Ładnie się zastawiał, dał dwie bardzo dobre prostopadłe piłki. Był bliski strzelenia gola. Nie zauważyłem jego szybkości. Może jakby pograł 45 min, to bym widział te braki. Po za tym nie każdy piłkarz musi być tak szybki jak Maor. Żurawski, czy Garguła to demony szybkości? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
![]() Genkov...moim zdaniem jeeszcze się przełamie i dzisiaj naprawdę nieźle grał i jak nie strzelił tej patelni to tak sobie właśnie myślałem co tu się na forum będzie działo. Naprawdę trochę ciepliwości |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
a do kogo mieli ....a podejsc? jak odeszli od nas od G to na E nie bylo juz prawie nikogo....szybciej wychodzcie ze stadionu i najlepiej jeszcze nie hymn przestancie spiewac i wogole czytajcie gazety na meczu to wtedy napewno do was podejda....
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
tyle pierdółek o marketingu na wisla.krakow.pl a podejsc do kibiców nie umieją btw nie jedzcie na sektor E bo nawet nie mozna na tej trybunie stac na schodach bo zaraz Steward'zi podchodzą żeby usiąść na miejscu |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
A co do jego wyprowadzania piłek to w tym meczu wychodziło mu to całkiem nieźle. Zagrał kilka naprawdę fajnych, długich podań... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|