The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 18 kolejki
Zwycięstwo Wisły 298 95,51%
Remis 10 3,21%
Zwycięstwo Widzewa 4 1,28%
Głosujących: 312. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
tomsts
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2011, 20:36
WhiteStarDvisionTheBest napisał(a):Wyświetl post
Jak ktoś grał w pilke i ma pojęcie to mi przyzna racje,że Genkov odwala kawał dobrej roboty,silny środkowy napastnik,twardo trzyma się na nogach i przy takim ustawieniu gdzie Kirm i Maly schodzą ze skrzydeł do środka i gramy 3 napastników pasuje idealnie,a bramki przyjdą z czasem..uprzedzam Was i zaznaczam,że w meczu z Arką w ogóle nie dochodził do syt, strzeleckich przez Swoje przygotowanie do rundy..a raczej jego braku o czym wspominał Maskant a z meczu na mecz jest coraz lepiej i do tego wystarczyło znów 5 min by Rios pokazał nam 3 takie zagrania,mam na myśli podania do Kirma,miodzio..nie dam się nikomu przekonać,że ten chłopak nie zasługuje na wiecej minut na boisku..mam cichą nadzieje,że Wisła wie,że trafił się jej bardzo dobry i młody zawodnik i nie wystawianie go terz to próba zbicia ceny...
Zgadzam się w 100% co do Genkova. O niego jestem spokojny. Niech tylko się odblokuje i poczuje pewniej i będzie to jeden z najlepszych napastników jakich Wisła miała. Póki co ciśnienie rośnie, kolejny mecz bez bramki, plus stuprocentowa zmarnowana i już jest po nim jazda na forum.. Ale do tego już się zdązyliśmy przyzwyczaić
Jak trenerzy byli zwalniani po kilku nieudanych meczach to była jazda na forum, że brak profesjonalnego podejścia, zmieniamy trenerów jak rekawiczki itd. Ale Genkov niech sp... bo już 3 mecz ligowy bez bramki strzelonej zaliczył... oj Panowie , zejdzta na ziemie.

A co do samego meczu jeszcze i Riosa - mam wrażenie, że trener będzie mu dawał teraz pograć więcej w kolejnych meczach. Ogólnie mam wrażenie, że był to mecz, który kontrolowaliśmy. Maaskant mówił ostatnio w wywiadzie, że na Ligę Mistrzów ta drużyna raczej nie starczy. Uważam, że miał rację i głównie mam tu na myśli formację obronną. Niestety Chavez z Bunozą to wymarzeni obrońcy dla jakiegoś europejskiego, a miarę zgranego zespołu. Dzisiaj jedynie Pajlić zagrał w porządku, ale w obronie miodu nie ma i uważam, że nadal nie mamy trzonu na którym można ją zbudować. Chyba, że okaze się nim Jaliens, ale dajmy mu troszke czasu jeszcze.

A co do bramki Małego - podobna do tej Pi Brożka z Mattersburgiem bodajże.
Powód: literowka
Ostatnio edytowane przez tomsts : 12.03.2011 o godz. 20:38.
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów