pawelo84 napisał(a):

|
Mnie zastanawia jak to jest że tracimy tak mało bramek, a przecież widać że obrona jest przeciętna.
|
Specyfika ligi. Poprostu ofensywa większości drużyn jest gorsza niż nasza przeciętna defensywa. Jak ostatnio graliśmy z drużyną, która przynajmniej próbuje grać ofensywanie, to dostaliśmy czwórkę w plecy.
gianbuffon napisał(a):

Zanim zaczniecie krytykować Genkova, to sobie przypomnijcie jak parę lat temu Broziu marnował sytuację za sytuacją i każdy po nim jeździł. A później król strzelców i idol kibiców...
Także dajcie chłopakowi czas, na pewno jeszcze coś strzeli a póki co jego gra wygląda dość pozytywnie. Kto się zna choć trochę na piłce, to wie jakie zadania na boisku ma spełniać środkowy napastnik.
I ja chcę Riosa od 1 minuty!!! Albo przynajmniej na 30 min, żebym w końcu zrozumiał dlaczego nie gra.
|
Różnica między Brożkiem a Genkowem jest taka, że Brożek w każdym meczu miał kilka sytuacji (które w większości marnował). Genkow natomiast w 3 meczach miał jedną sytuacje. Nie wiem czy to jest kwestia (braku) instynktu strzeleckiego, czy słabej drugiej linii (choć podobno jest najmocniejesza od lat), ale jak narazie Genkow nie wygląda dobrze.