The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2011, 14:40
regan napisał(a):Wyświetl post

ps2 Piłka nozna dla kibiców a nie klientów!!

Takie rzeczy to tylko w latach 90'

Świat poszedł do przodu, niektórym może się to nie podobać, ale niestety takie są realia.
Odpowiedz cytując
moce
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 25.02.2011, 14:55
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...odejsc,1602201,

wywiad z Basalajem
"W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi"

Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 25.02.2011, 17:10
snyrting napisał(a):Wyświetl post
Takie rzeczy to tylko w latach 90'

Świat poszedł do przodu, niektórym może się to nie podobać, ale niestety takie są realia.
No to załóż stringi i zasuwaj na paradę, bo świat poszedł "do przodu", bo takie realia chce narzucić koszerna GW. Nie myśl, nie zastanawiaj sie, tylko rób co oni chcą.
Odpowiedz cytując
Mea
Member

Od: 06.2010

Stary 26.02.2011, 03:10
Mnie nie dziwią pytania, tylko odpowiedzi naszego prezesa... Załamałem się poprostu... ....a szczerze powiem zazdroszcze Poznaniowi. Kuchenki co by nie powiedzieć to szanują własnych kiboli i dbają o nich i dlatego mają 40 tys ludzi na meczu... a u nas? szkoda gadać... Basałaj niech sie zastanowi lepiej, bo faktycznie stadion mu opustoszeje a nie się zapełni...

Też sie dziwie SKWK, że idą na jakieś dziwne pomysły włodarzy... Jak chcemy nowych ludzi przyciągnać na stadiony, to pokażmy ze tutaj mozna sie fajnie bawić, a nie siedzieć i gwizdać na zawodników, bo to nic nie da, dziwne ta współpraca wyglada!

PS. taaa derby Mediolanu bez nienawiści... dramat... demagogia rodem z GW! I dziwić się tutaj... Ładnie się dobrali redaktorzy i rozmówca...

ps2 Piłka nozna dla kibiców a nie klientów!!

Jakie poglady? czytałeś ten wywiad? Nie o poglądy tu chodzi...
możne nie o poglądy tu chodzi - a o racje.... a racje są takie zęby ten stadion był dla wszystkich anie dla nielicznych
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 26.02.2011, 10:19
Przepraszam, ale czy Basałaj miał chwalić debilów, którzy jadąc na mecz zabierają ze sobą maczety? Czy miał mówić, że nawet jak ktoś roz... pół stadionu to nie dostanie zakazu stadionowego bo jest z SKWK?
Przecież dobrze zdementował informację o ostatnim morderstwie, zrzucając to na porachunki mafijne (co ciekawe media przez pierwsze 2 dni miały niezłą pożywkę z tego, że zgon był wynikiem pojedynków kibicowskich w Krakowie, a jak już główny komendant z Małopolski udzielał wywiady i powiedział, że to prawdopodobnie sprawka mafii, to media nagle i sprytnie ucichły tak, że teraz wszyscy myślą o kibolach-killerach ;/ Link

Jego jedynym minusem jest fakt iż zgodził się rozmawiać z tym...
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 26.02.2011, 10:36
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam, ale czy Basałaj miał chwalić debilów, którzy jadąc na mecz zabierają ze sobą maczety? Czy miał mówić, że nawet jak ktoś roz... pół stadionu to nie dostanie zakazu stadionowego bo jest z SKWK?
jak widać zabieg Jawora i Klemby w pełni się udał. \czy ty uważasz, że SKWK jeździ z maczetami, że SKWK winne jest incydentu w Kielcach i rozpierdala pół stadionu? gratuluję!!!

Przykro mi ale ja stanę po stronie tych kibiców którzy coś na rzecz Wisły robią. Po stronie kibiców a nie samego tylko skwk, a nie tak jak ty Jawora i wciągnietego w akcję antykibolską Basałaja.

a jak przeczytasz wywiad to zauważysz, że skwk zabrało głos na temat insynuacji pod swoim adresem, więc w czym problem? szkoda, że Jawor z Klembą nie zapytali czy za rachu ciachu nie powinno odpowiadać jeszcze PKP które wynajęło pociąg

już widzę jak np takie biuro podróży SINDBAD gdzie zakupiłeś bilet na trasie Polska-Niemcy odpowiada za to, że na przystanku w Hanowerze rozbiłeś szybę na albo krzyczałeś "jebać niemców". bo wg tych redaktorów i nie protestującego na taką interpretację Basałaja to, SINDBAD ponosi pełną odpowiedzialność.
Ostatnio edytowane przez PvD : 26.02.2011 o godz. 10:59.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
PAC
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 26.02.2011, 10:50
zim zum napisał(a):Wyświetl post
A po 7 miesiąca od zapowiadania budowy wielkiego centrum treningowego, Pan Prezes ma już chociaż świstek z projektem tych obiektów ? Czy tak czas przeleci i zostaną piękne wywiady ?
Nie bronię Basałaja bo trochę głupota gada w tych wywiadach ale akurat w przypadku tego centrum treningowego jestem przekonany ze doprowadzi do jego wybudowania. Z kąt wiesz jak wygląda sprawa z jak to nazwałeś świstkami. Dobrze wiesz że Basałaj jak tu przyszedł to klub był pod każdym względem beznadziejnie przygotowany. Więc najpierw trzeba było zrobić najpilniejsze sprawy i to według mnie zrobił. Mam tu na myśli organizację klubu i sprawy sportowe. Na pewno jego minusem jest to że nie za bardzo czuje niektóre sprawy kibicowskie.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Stary 26.02.2011, 10:54
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
No to załóż stringi i zasuwaj na paradę, bo świat poszedł "do przodu", bo takie realia chce narzucić koszerna GW. Nie myśl, nie zastanawiaj sie, tylko rób co oni chcą.
No, no tylko się kolego nie zmocz z emocji...
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Stary 26.02.2011, 11:11
Gwiaździsty napisał(a):
Takie realia nie tylko narzuca gw, więc stonuj z ciśnieniem i nie przenoś wszystkiego z tematu politycznego.
snyrting napisał(a):Wyświetl post
No, no tylko się kolego nie zmocz z emocji...
Akurat on ma rację. Widać, że z wyjazdami na Wisłę masz mało wspólnego.
grogoriogreg napisał(a):
Czy ja napisałem, że SKWK jeździ z maczetami? Nie, więc nie wkładaj do moich ust słów, których nie powiedziałem.
Napisałem tylko, że każdy półmózg, który zamiast koszulki, czy szalika klubowego bierze ze sobą sprzęt, powiedzmy niemeczowy, powinien z miejsca dostać karę zakazu, bez względu na to czy jest w SKWK czy nie. A to chyba jest różnica, bo nic na SKWK nie powiedziałem, a Ty się tu pojawiłeś by bronić swego ...
Więc naucz się czytać ze zrozumieniem, bo nic do Waszego Stowarzyszenia nie mam i potrafię doceniać to co robicie. Reszta Twego postu skierowana do mnie jest żałosna, więc pozostawię ją bez komentarza, ale wynika to z tego, że nie zrozumiałeś moich słów.
Ja np. o ustawkach mam dobre zdanie, bo może Ci kibice się sami powybijają w równych walkach, przynajmniej będzie ich mniej na stadionach
P.S. A i dodam raz jeszcze byś zrozumiał, że półmózgi debil to nie jest członek SKWK, tylko osoba, która działa na szkodę wizerunku polskiego kibica, podana prze ze mnie na przykładzie tych maczet (i nic nie mam do SKWK, że to akurat oni ten transport zarządzili)
PvD zapytał czy ty uważasz, że SKWK jeździ z maczetami. On nie napisał że ty tak twierdzisz. Zanim zarzucisz komuś brak czytania ze zrozumieniem, sam najpierw przeczytaj kilka razy post.
Gdyby na stadionie nie było fanatyków, którzy również biją się za swój klub to chodziłbyś z szalikiem w majtach jadąc z osiedla. Widać, że nigdy nie miałeś do czynienia z rywalem zza miedzy. Wolę szkodzić wizerunkowi polskiego kibica, niż dopuścić, żeby ktoś obrażał klub, który kocham, nie wpuścił mnie na stadion bo ma taki kaprys, lub przez bzdurny przepis, który wprowadził jakiś niedojeb.

Odnośnie Basałaja, szybciej mówi niż myśli.
Ostatnio edytowane przez Jot : 26.02.2011 o godz. 11:28.
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Stary 26.02.2011, 11:16
PvD napisał(a):Wyświetl post
jak widać zabieg Jawora i Klemby w pełni się udał. \czy ty uważasz, że SKWK jeździ z maczetami, że SKWK winne jest incydentu w Kielcach i rozpierdala pół stadionu? gratuluję!!!

Przykro mi ale ja stanę po stronie tych kibiców którzy coś na rzecz Wisły robią. Po stronie kibiców a nie samego tylko skwk, a nie tak jak ty Jawora i wciągnietego w akcję antykibolską Basałaja.

a jak przeczytasz wywiad to zauważysz, że skwk zabrało głos na temat insynuacji pod swoim adresem, więc w czym problem? szkoda, że Jawor z Klembą nie zapytali czy za rachu ciachu nie powinno odpowiadać jeszcze PKP które wynajęło pociąg

już widzę jak np takie biuro podróży SINDBAD gdzie zakupiłeś bilet na trasie Polska-Niemcy odpowiada za to, że na przystanku w Hanowerze rozbiłeś szybę na albo krzyczałeś "jebać niemców". bo wg tych redaktorów i nie protestującego na taką interpretację Basałaja to, SINDBAD ponosi pełną odpowiedzialność.
Czy ja napisałem, że SKWK jeździ z maczetami? Nie, więc nie wkładaj do moich ust słów, których nie powiedziałem.

Napisałem tylko, że każdy półmózg, który zamiast koszulki, czy szalika klubowego bierze ze sobą sprzęt, powiedzmy niemeczowy, powinien z miejsca dostać karę zakazu, bez względu na to czy jest w SKWK czy nie. A to chyba jest różnica, bo nic na SKWK nie powiedziałem, a Ty się tu pojawiłeś by bronić swego ...
Więc naucz się czytać ze zrozumieniem, bo nic do Waszego Stowarzyszenia nie mam i potrafię doceniać to co robicie. Reszta Twego postu skierowana do mnie jest żałosna, więc pozostawię ją bez komentarza, ale wynika to z tego, że nie zrozumiałeś moich słów.

Ja np. o ustawkach mam dobre zdanie, bo może Ci kibice się sami powybijają w równych walkach, przynajmniej będzie ich mniej na stadionach

P.S. A i dodam raz jeszcze byś zrozumiał, że półmózgi debil to nie jest członek SKWK, tylko osoba, która działa na szkodę wizerunku polskiego kibica, podana prze ze mnie na przykładzie tych maczet (i nic nie mam do SKWK, że to akurat oni ten transport zarządzili)
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 26.02.2011, 14:16
a ch.... z tym
Powód: jak do ściany
Ostatnio edytowane przez PvD : 26.02.2011 o godz. 14:33.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 26.02.2011, 17:01
A skad ty wiesz jaki jest członek SKWK? To już jesli ktoś jest z SKWK, to nie może być "półmózgim debilem"(co kolwiek to ma oznaczać :-| ) Chłopie upraszczasz sobie świat własna terminologią. Tak to jest jak swiatopogląd buduje sie na GW i Tvn-ie i nie uzywa się własnego myślenia... dziwić się ze swiat idzie wkierunku ubierania stringów...

Argumenty na poziomie przedszkolaka...

Cytat:
Napisałem tylko, że każdy półmózg, który zamiast koszulki, czy szalika klubowego bierze ze sobą sprzęt, powiedzmy niemeczowy, powinien z miejsca dostać karę zakazu, bez względu na to czy jest w SKWK czy nie.
A jak weźmie koszulke, szalik czapke, skarpetki, stringi, bedzie murzynem umaluje ryj w barwy na meczu bedzie jadł kiełubasę i weźmie maczete to jaki będzie?

Pómózg(maczeta), lewicowy(stringi, murzyn), małyszowiec, piknik (umalowany ryj) ultras(koszulka, szalik)?
Nie rozumiem twojego pojmowania i kategoryzowania ludzi...
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Stary 26.02.2011, 17:40
A skad ty wiesz jaki jest członek SKWK? To już jesli ktoś jest z SKWK, to nie może być "półmózgim debilem"
oczywiście, że może, może być nawet zakonnikiem (bylo to napisane, poniewaz jeden user, zawsze gdy cos pisze się negatywnego o SKWK-choć ja akurat nic takiego nie pisałem- pojawia się i broni swoich); nie traktuje poważnie osób, które na mecze zabierają tego typu sprzęt jak maczety, którzy rzucają racami w kibiców rywala itp.

Argumenty na poziomie przedszkolaka...
emotka...

A jak weźmie koszulke, szalik czapke, skarpetki, stringi, bedzie murzynem umaluje ryj w barwy na meczu bedzie jadł kiełubasę i weźmie maczete to jaki będzie?.
Po kiego ch... ma brać na mecze maczetę? Oczywiście będzie taki jak opisani wyżej.
Jeśli ktoś zabija innego kibica za to, że jest kibicem drużyny przeciwnej to nie jest kibicem tylko mordercą. I proszę, nie brońcie takich ludzi, bo takiego zabójstwa nie da się usprawiedliwić.
Odpowiedz cytując
metalww
Junior Member

Od: 01.2006

Stary 26.02.2011, 18:01
Jeśli ktoś zabija innego kibica za to, że jest kibicem drużyny przeciwnej to nie jest kibicem tylko mordercą. I proszę, nie brońcie takich ludzi, bo takiego zabójstwa nie da się usprawiedliwić.
Jest mordercą, ale zabójstwo przez przytoczonego przez Ciebie człowieka ma znamiona kibicowskie. Przecież nie jest to zabójstwo na tle seksualnym ani rabunkowym, tylko właśnie na tle kibicowskim. Co innego jeśli nie o barwy tu chodzi.

No i mam wrażenie, że nikt tu nikogo nie próbuje bronić.
Odpowiedz cytując
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 26.02.2011, 18:14
Po kiego ch... ma brać na mecze maczetę? Oczywiście będzie taki jak opisani wyżej.
a w jakim Ty świecie żyjesz? napewno nie kibicowskim.
Wisła nosi sprzęt bo Pasy noszą sprzęt i na odwrót. Tak jest i tak będzie, taka specyfika miasta, i jeżeli myślisz że to się szybko zmieni to jesteś w błędzie.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 26.02.2011, 18:44
oczywiście, że może, może być nawet zakonnikiem (bylo to napisane, poniewaz jeden user, zawsze gdy cos pisze się negatywnego o SKWK-choć ja akurat nic takiego nie pisałem- pojawia się i broni swoich); nie traktuje poważnie osób, które na mecze zabierają tego typu sprzęt jak maczety, którzy rzucają racami w kibiców rywala itp.

Po 1. Nikt sprzetu nie pochwala, ale nie mówmy, że zabójstwo kogos w biały dzien gdzie czai sie 20 na 1 ma podteksty kibicowskie, bo to jest żałosne. W Krakowie nie zabija sie ludzi dlatego, bo są za Cracovią Wisłą czy Hutnikiem bo byśmy sie juz wszyscy dawno wymordowali. Nie giną tez przypadkowe osoby. Im sie przypina w mediach łatke, że to o to chodzi, ale chodzi o cos zupełnie innego, a przynależność i indentyfikacja z jakąś grupą to jest tylko to co łaczy ich w tzw. "interesach". Wy natomiast kupujecie to, że "kibole" sie tłuką zabijają, że straszą ludzi na stadionach, potem tłumaczycie sobie ze to ci co mają dresy, są łysi, są bezmózgami a potem bronicie głupkowate wywiady panów z GW. Oni to wykorzystują przeciwko prawicowym ugrupowaniom kibicowskim, bo są lewakami i walczą z nami szukając powiazań, które przecietny człowiek nie jest wstanie rozróżnić... Tak samo jak z polityką. 99,9 Polaków chuja sie zna na polityce ale, ale wszyscy są mądrzy. Co do "bezmózgów". Równie dobrze taki moze być ultrasem być w SKWK, chodzic na mecze w koszulce z szalikiem dopingować, rzucać butelkami w kibiców gości albo być piknikiem na E lub nie chodzić na mecze wcale, a miedzy czasie załatwiać swoje "interesy", gdzie się potem za takiego kolesia dostaje po wizerunku całej organizacji kibicowskiej w tym SKWK. Skwk ma w swoj status, skupia ludzi związanych z Wisłą! I czy o bedzie, ultras, chuligan czy katolik, ateista, pasionat motoryzacji, zwolennik Pisu czy PO czy .... wie kto, to nie ma znaczenia, bo ważni są ludzie co robią coś dla ABG, dlatego nie lubie uproszczeń w stylu "półmózgi" to kibole, a prawdziwy kibic to ten co dopinguje(zwłaszcza kulturalnie) i robi oprawy i najlepiej należy do stowarzysenia.

po 2. Ciekawe co powiesz na to, jak nasi tracą barwy np wczoraj w pewnej linii autobusowej po meczu... Dla ciebie półmózg to ten co szyje, a dla mnie, to ten ktory nie potrafi ich bronic
Ostatnio edytowane przez regan : 26.02.2011 o godz. 18:48.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
nicolas
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 27.02.2011, 11:16
Przepraszam, czy macie nagranie z Ligi Plus wczorajszej, gdzie Mielcarski przedstawił ciekawą analizę gry Sivakova?
Odpowiedz cytując
Kowalski
Senior Member

Stary 27.02.2011, 12:26
Jasne bo jak się zabierze czternastolatkowi szalik to jego wina bo nie umiał bronić barw
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 27.02.2011, 12:35
Liga.plus.26.02.2011 link
http://www.fileserve.com/file/RHujsQ....2011.xvid.avi
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 27.02.2011, 12:55
Dziękuje Ci dobry człowieku

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 27.02.2011, 13:01
Kowalski napisał(a):Wyświetl post
Jasne bo jak się zabierze czternastolatkowi szalik to jego wina bo nie umiał bronić barw
Nie no, każdy powyżej 10 roku życia powinien wiedzieć, że jak w Krakowie chodzisz w barwach gdzieś indziej niż swoje osiedle, to szukasz guza. Jak się nie umiesz bronić, to ich nie pokazuj - po co przeciwnikowi rozdawać materiał do palenia.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
Kowalski
Senior Member

Stary 27.02.2011, 13:14
Czyli co bohaterstwem jest zabrać barwy czternastolatkowi? No to gratuluję myślenia. Co powinien wiedzieć każdy w Krakowie? To jest właśnie patologia.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 27.02.2011, 13:14
@regan
Jeśli uważasz że w Krakowie ktoś za barwy nie zostanie zabity to ja Ci życzę powodznia..
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 27.02.2011, 13:30
Jesli czteranstolatek chodzi po Krakowie w barwach to szuka guza. Ja jeżdząc na mecze barwy wyłaniam dopiero jak sie oddale się od osiedla jak wysiąde z autobusu bo inaczej mogłoby być niebezpiecznie
Odpowiedz cytując
DarekK_11
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 27.02.2011, 14:02
po 2. Ciekawe co powiesz na to, jak nasi tracą barwy np wczoraj w pewnej linii autobusowej po meczu... Dla ciebie półmózg to ten co szyje, a dla mnie, to ten ktory nie potrafi ich bronic
Kowalski napisał(a):Wyświetl post
Czyli, że co obaj byliście w tym autobusie (pewnie byli jeszcze inni Wiślacy) i nikt nawet nie próbował bronić młodych?!
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II

http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg

Pakiet - 8 PLN

Kontakt:
Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj
Odpowiedz cytując
Kowalski
Senior Member

Stary 27.02.2011, 15:52
A gdzie wyczytałeś, że piszę o tej sytuacji? Napisałem tak gdzieś? Zacytuj.
Crazykaro, ja pytam czy to jest normalne? Dla mnie patologia. Ale to chyba nie ten temat. Ode mnie tyle.
Ostatnio edytowane przez Kowalski : 27.02.2011 o godz. 15:55.
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 27.02.2011, 20:42
W Lidze + Extra wybrali pięciu Wiślaków do jedenastki kolejki: Pareiko, Paljic, Wilk, Melikson, Małecki.
Niezły wynik, chyba najwięcej w tej kolejce.
Jednak szczerze mówiąc zastanawia mnie wybór Paljica, który moim zdaniem był najsłabszym zawodnikiem w Wiśle. No, ale widocznie lewi obrońcy w tej kolejce nie błyszczeli
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 27.02.2011, 20:45
A Wilk został piłkarzem kolejki
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.02.2011, 20:48
za Paljicia który wg mnie zagrał katastrofalnie w meczu z Arką postawiłbym na Brazylijczyka Dudu z Widzewa. Dla mnie wybór Paljicia do jedenastki kolejki to delikatnie mówiąc nadużycie... Ktoś kto go wybierał chyba nie oglądał meczu.
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
TynWisla
Member

Od: 10.2005

Stary 27.02.2011, 20:57
A Skorża puszcza szyderę w kierunku RM, kiedy zarzucono mu, że Maaskant mógł poukładać drużynę z pięcioma nowymi zawodnikami a on tego w Ległej nie potrafił. Proszę, proszę, kiedy mu powszechnie znaną nieudolność wytykają to Maciuś się niemiły zrobił.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów