The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2011, 13:34
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Przeczytałem dopiero teraz ten wywiad. Powiem szczerze, że ten artykuł to jedna wielka nagonka na kibiców Wisły przez pismaków z GW-na. Ewidentnie jest to ciągła robota robienia Wiśle czar PR-u. Czy ktokolwiek czytał jakiś wywiad z Filipiakiem, gdzie tacy funkcjonariusze mediów zadali by mu podobne pytania ? Nawet po derbowym rynsztoku, lejącycm się z trybun kibucu przy kałuży, żaden pismak nie próbował nawet spróbować. Bo został by wywalony natychmiast na zbity pysk. W dodatku temu burakowi w licznych wywiadach robi się wręcz klakę, gryzymoli się coś o LM itp. może więc spać spokojnie.
Dziwię się Basałajowi, że daje się tak podchodzić byle gnojkom i łapie się na takie wywiady. Ten powinien być ostatnim z tym duetem. Jeśli już to przed ewentualnym kolejnym powinien zastrzec, ze bedzie tylko o sporcie, ewentualnie stadionie.
I dobrze, ze SKWK uzmysłowiła mu w swoim liście, że daje się wodzić za nos dziewczynom RoMana.I, że My kibice Wisły nie rzyczymy sobie więcej takich tematów w mediach. Niech zajmie się tym za co mu płacą, sprawami kibicowskimi, na których się nie zna niech zostawi w spokoju. Bo prędzej opustoszy stadion niż go zapełni. Jak narazie to zapełnianie go kiepsko mu wychodzi. A to dopiero pół stadionu.
Basałaj do roboty, a nie do wywiadów !
Mnie nie dziwią pytania, tylko odpowiedzi naszego prezesa... Załamałem się poprostu... ....a szczerze powiem zazdroszcze Poznaniowi. Kuchenki co by nie powiedzieć to szanują własnych kiboli i dbają o nich i dlatego mają 40 tys ludzi na meczu... a u nas? szkoda gadać... Basałaj niech sie zastanowi lepiej, bo faktycznie stadion mu opustoszeje a nie się zapełni...

Też sie dziwie SKWK, że idą na jakieś dziwne pomysły włodarzy... Jak chcemy nowych ludzi przyciągnać na stadiony, to pokażmy ze tutaj mozna sie fajnie bawić, a nie siedzieć i gwizdać na zawodników, bo to nic nie da, dziwne ta współpraca wyglada!

PS. taaa derby Mediolanu bez nienawiści... dramat... demagogia rodem z GW! I dziwić się tutaj... Ładnie się dobrali redaktorzy i rozmówca...

ps2 Piłka nozna dla kibiców a nie klientów!!

Mea napisał(a):Wyświetl post
Ja reprezentuje poglądy jak to powiedziałeś "Pana Prezesa Basałaja" bo się z nim zgadzam i pewnie ne tylko ja.
Jakie poglady? czytałeś ten wywiad? Nie o poglądy tu chodzi...
Ostatnio edytowane przez regan : 25.02.2011 o godz. 13:58.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów