|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/6374
Ciekawe, czy prognozy owej strony się sprawdzą. I czy weszło w jakiejś mierze sympatyzuje z Wisłą, czy to była próba obiektywnej analizy? ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Weszło nie sympatyzuje z Wisłą, poprostu to była obiektywna analiza.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Czy w tym roku otworzą stadion Wisły? Oby Czy Małecki zrobi sobie kolejny tatuaż? Tak Kto będzie strzelcem pierwszej bramki dla Wisły? Melikson ![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Generalnie przeglądając ten serwis od kilku lat mam wrażenie, że najbliżej im do Legii. Wiem, wiem bardzo długo jechali po Pączusiu ( czyt. Maciek Iwański jak ktoś nie wie
) czy ostatnio o wspaniałej organizacji np. sparingów przez klub z Łazienkowskiej, ale z tego co udało mi się nie raz przeczytać to bywają na meczach, nawet po powrocie dopingu na Ł3 napisali, że znów jest tam znów najlepsza atmosfera . W sumie może to kwestia autora piszącego dany artykuł, ciężko powiedzieć. Mimo wszystko na obiektywizm tego portalu narzekać nie można.![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...lem,1600688,19
Czy chciałbyś coś przekazać kibicom Wisły? - Jeszcze raz chciałbym poprosić, żeby nie sugerowali się nieprawdziwymi doniesieniami dotyczącymi mojego odejścia z klubu. Zresztą ja z chęcią wróciłbym do Krakowa, bo nie jestem wcale skłócony z kolegami, obecnym zarządem klubu czy właśnie kibicami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez aNouc : 24.02.2011 o godz. 19:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Co do sprawy Wisly w mediach, a konkretnie o braku jej
http://sport.wp.pl/kat,1754,title,LE...wiadomosc.html Mozecie mi wytlumaczyc skad wzielo sie to klamstwo? Przeciez w 2003 roku z Lazio gralismy o 1/4. Lech gra dopiero o 1/8 o co chodzi? Jezeli od 2003 roku minelo juz 20 lat albo jezeli 20 luty i 5 marca nie sa po przerwie zimowej to cos z moim kalendarzem jest nie tak. Chyba, ze o czyms nie wiem ![]()
czy świat sie zmieni gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w....ieni?!?!
Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
w 1/8 graliśmy z Lazzio potem mielismy grać z Besiktasem w 1/4 zeby potem z Porto w 1./2
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Po prostu musisz czytać ze zrozumieniem
.Akurat błędu to nie ma - autorowi nie chodzi o 1/4 czy 1/8 a o to że Amica może być pierwszym zespołem od 20 lat który przejdzie przez wiosenną rundę pucharów.Myślmy nie przeszli.![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Bo Ekstraklasa. Może część II to I liga
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
część II to pewnie będzie 1. liga
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dziwne wydawalo mi sie ze przeglad da jutro i dawal w swoim skarbie od ekstraklasy do okregowki lub do V ligi sklad druzyn
pisza ze 140 stron bedzie miec |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kupuje ktos magazyn Futbol miesiecznik?
jutro ma byc dodany do niego Ligopedia 2011 ciekawe co myslicie o tej pozycji |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem czy to się tu nadaje, ale napiszę to jako czystą ciekawostkę. Na TV4 pokazywali skróty meczów z LE, był też mecz PSV, grał Marcelo. Wszystko ładnie prócz tego że Marcelo został przedstawiony przez komentatora jako były gracz... Wisły Warszawa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Na tv4 w skrócie Ligi Europejskiej podali że bramke na 3-1 dla Psv strzelił Marcelo z "warszawskiej" Wisły
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Ignorancja w czystej postaci. Czy ktoś kiedyś słyszał o Wiśle Warszawa? Przecież średnio obeznanemu kibicowi takie coś nie przejdzie przez usta. Coś jak Górnik Szczecin, a w polsacie chyba praczka te mecze komentuje albo bawią się w Goebelsa bez żenady.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Na początku powiedział Krakowskiej, a minutę póżniej Warszawskiej
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez aNouc : 25.02.2011 o godz. 01:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
SKWK nie chce być traktowane jak dziecko a właśnie jak rozemocjonowany bachor się zachowuje.
Wywiad był moim zdaniem bardzo wyważony - a Basałaj starał się nie przesądzać o niczym - zachował dystans, jednocześnie wyrażając stanowisko klubu który reprezentuje. Tymczasem SKWK musiało od razu dostać wysypki, w ramach uczulenia na słowo "kibic" w ustach pracowników klubu. Żenujące Panowie, zajmijcie się sobą, a innym pozwólcie wykonywać ich robotę. Co miał zrobić Prezes? Odmówić wywiadu? Bo to GW? Wtedy by dopiero o nas "dobrze" pisali. ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
lazy, interesujesz się piłką, itp.To zajmij się fetowaniem Melkinsona czy Genkova.Sprawy kibicowkie zostaw ludziom, którzy Wisłą żyja 24/7
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
SKWK trzeba pochwalić za stanowczą odpowiedź w miarę na poziomie. Trzeba dbać o dobre imię kibicowskiej społeczności, zwłaszcza jeśli podkopuje je z premedytacją taki szmatławiec jak GW.
A wielce szanowny Pan Prezes Basałaj to niech się zajmie w końcu budową boisk treningowych i ośrodka szkoleniowego, a nie opowiada dyrdymały ilu on by to zakazów stadionowych na własnych kibiców nie wydał. Ogólnie co wywiad to musi dorzucić jakiś kamyczek do naszego ogródka. Od "antysemickich" okrzyków w Łodzi, poprzez Anglię na trybunach i zakaz stania, aż po ten wywiad. Wszyscy, którzy prezentują poglądy podobne do red. Jawora i sławnego redaktora "Mopa" niech faktycznie fetują Meliksona zamiast się wypowiadać o sprawach, które są dla nich obce. |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ciekawe co na to "najbardziej medialni".
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
A po 7 miesiąca od zapowiadania budowy wielkiego centrum treningowego, Pan Prezes ma już chociaż świstek z projektem tych obiektów ? Czy tak czas przeleci i zostaną piękne wywiady ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Tak mi się przynajmniej wydaje![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html Pozytywnie. Między innymi tekst że zrobiliśmy najlepsze transfery.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Przeczytałem dopiero teraz ten wywiad. Powiem szczerze, że ten artykuł to jedna wielka nagonka na kibiców Wisły przez pismaków z GW-na. Ewidentnie jest to ciągła robota robienia Wiśle czar PR-u. Czy ktokolwiek czytał jakiś wywiad z Filipiakiem, gdzie tacy funkcjonariusze mediów zadali by mu podobne pytania ? Nawet po derbowym rynsztoku, lejącycm się z trybun kibucu przy kałuży, żaden pismak nie próbował nawet spróbować. Bo został by wywalony natychmiast na zbity pysk. W dodatku temu burakowi w licznych wywiadach robi się wręcz klakę, gryzymoli się coś o LM itp. może więc spać spokojnie.
Dziwię się Basałajowi, że daje się tak podchodzić byle gnojkom i łapie się na takie wywiady. Ten powinien być ostatnim z tym duetem. Jeśli już to przed ewentualnym kolejnym powinien zastrzec, ze bedzie tylko o sporcie, ewentualnie stadionie. I dobrze, ze SKWK uzmysłowiła mu w swoim liście, że daje się wodzić za nos dziewczynom RoMana.I, że My kibice Wisły nie rzyczymy sobie więcej takich tematów w mediach. Niech zajmie się tym za co mu płacą, sprawami kibicowskimi, na których się nie zna niech zostawi w spokoju. Bo prędzej opustoszy stadion niż go zapełni. Jak narazie to zapełnianie go kiepsko mu wychodzi. A to dopiero pół stadionu. Basałaj do roboty, a nie do wywiadów ! Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 25.02.2011 o godz. 11:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Też sie dziwie SKWK, że idą na jakieś dziwne pomysły włodarzy... Jak chcemy nowych ludzi przyciągnać na stadiony, to pokażmy ze tutaj mozna sie fajnie bawić, a nie siedzieć i gwizdać na zawodników, bo to nic nie da, dziwne ta współpraca wyglada! PS. taaa derby Mediolanu bez nienawiści... dramat... demagogia rodem z GW! I dziwić się tutaj... Ładnie się dobrali redaktorzy i rozmówca... ps2 Piłka nozna dla kibiców a nie klientów!! Jakie poglady? czytałeś ten wywiad? Nie o poglądy tu chodzi...
Ostatnio edytowane przez regan : 25.02.2011 o godz. 13:58.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|