|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
No to załóż stringi i zasuwaj na paradę, bo świat poszedł "do przodu", bo takie realia chce narzucić koszerna GW. Nie myśl, nie zastanawiaj sie, tylko rób co oni chcą.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Przepraszam, ale czy Basałaj miał chwalić debilów, którzy jadąc na mecz zabierają ze sobą maczety? Czy miał mówić, że nawet jak ktoś roz... pół stadionu to nie dostanie zakazu stadionowego bo jest z SKWK?
Przecież dobrze zdementował informację o ostatnim morderstwie, zrzucając to na porachunki mafijne (co ciekawe media przez pierwsze 2 dni miały niezłą pożywkę z tego, że zgon był wynikiem pojedynków kibicowskich w Krakowie, a jak już główny komendant z Małopolski udzielał wywiady i powiedział, że to prawdopodobnie sprawka mafii, to media nagle i sprytnie ucichły tak, że teraz wszyscy myślą o kibolach-killerach ;/ Link Jego jedynym minusem jest fakt iż zgodził się rozmawiać z tym... |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przykro mi ale ja stanę po stronie tych kibiców którzy coś na rzecz Wisły robią. Po stronie kibiców a nie samego tylko skwk, a nie tak jak ty Jawora i wciągnietego w akcję antykibolską Basałaja. a jak przeczytasz wywiad to zauważysz, że skwk zabrało głos na temat insynuacji pod swoim adresem, więc w czym problem? szkoda, że Jawor z Klembą nie zapytali czy za rachu ciachu nie powinno odpowiadać jeszcze PKP które wynajęło pociąg ![]() już widzę jak np takie biuro podróży SINDBAD gdzie zakupiłeś bilet na trasie Polska-Niemcy odpowiada za to, że na przystanku w Hanowerze rozbiłeś szybę na albo krzyczałeś "jebać niemców". bo wg tych redaktorów i nie protestującego na taką interpretację Basałaja to, SINDBAD ponosi pełną odpowiedzialność.
Ostatnio edytowane przez PvD : 26.02.2011 o godz. 10:59.
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Nie bronię Basałaja bo trochę głupota gada w tych wywiadach ale akurat w przypadku tego centrum treningowego jestem przekonany ze doprowadzi do jego wybudowania. Z kąt wiesz jak wygląda sprawa z jak to nazwałeś świstkami. Dobrze wiesz że Basałaj jak tu przyszedł to klub był pod każdym względem beznadziejnie przygotowany. Więc najpierw trzeba było zrobić najpilniejsze sprawy i to według mnie zrobił. Mam tu na myśli organizację klubu i sprawy sportowe. Na pewno jego minusem jest to że nie za bardzo czuje niektóre sprawy kibicowskie.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Gwiaździsty napisał(a):
Akurat on ma rację. Widać, że z wyjazdami na Wisłę masz mało wspólnego. grogoriogreg napisał(a):
Gdyby na stadionie nie było fanatyków, którzy również biją się za swój klub to chodziłbyś z szalikiem w majtach jadąc z osiedla. Widać, że nigdy nie miałeś do czynienia z rywalem zza miedzy. Wolę szkodzić wizerunkowi polskiego kibica, niż dopuścić, żeby ktoś obrażał klub, który kocham, nie wpuścił mnie na stadion bo ma taki kaprys, lub przez bzdurny przepis, który wprowadził jakiś niedojeb. Odnośnie Basałaja, szybciej mówi niż myśli.
Ostatnio edytowane przez Jot : 26.02.2011 o godz. 11:28.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Napisałem tylko, że każdy półmózg, który zamiast koszulki, czy szalika klubowego bierze ze sobą sprzęt, powiedzmy niemeczowy, powinien z miejsca dostać karę zakazu, bez względu na to czy jest w SKWK czy nie. A to chyba jest różnica, bo nic na SKWK nie powiedziałem, a Ty się tu pojawiłeś by bronić swego ... Więc naucz się czytać ze zrozumieniem, bo nic do Waszego Stowarzyszenia nie mam i potrafię doceniać to co robicie. Reszta Twego postu skierowana do mnie jest żałosna, więc pozostawię ją bez komentarza, ale wynika to z tego, że nie zrozumiałeś moich słów. Ja np. o ustawkach mam dobre zdanie, bo może Ci kibice się sami powybijają w równych walkach, przynajmniej będzie ich mniej na stadionach ![]() P.S. A i dodam raz jeszcze byś zrozumiał, że półmózgi debil to nie jest członek SKWK, tylko osoba, która działa na szkodę wizerunku polskiego kibica, podana prze ze mnie na przykładzie tych maczet (i nic nie mam do SKWK, że to akurat oni ten transport zarządzili) |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
a ch.... z tym
Powód: jak do ściany
Ostatnio edytowane przez PvD : 26.02.2011 o godz. 14:33.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
||
Cytat:
Pómózg(maczeta), lewicowy(stringi, murzyn), małyszowiec, piknik (umalowany ryj) ultras(koszulka, szalik)? Nie rozumiem twojego pojmowania i kategoryzowania ludzi... ![]()
Tylko Wisła!
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
emotka...
Jeśli ktoś zabija innego kibica za to, że jest kibicem drużyny przeciwnej to nie jest kibicem tylko mordercą. I proszę, nie brońcie takich ludzi, bo takiego zabójstwa nie da się usprawiedliwić. |
||
|
|
Junior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
No i mam wrażenie, że nikt tu nikogo nie próbuje bronić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Wisła nosi sprzęt bo Pasy noszą sprzęt i na odwrót. Tak jest i tak będzie, taka specyfika miasta, i jeżeli myślisz że to się szybko zmieni to jesteś w błędzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
po 2. Ciekawe co powiesz na to, jak nasi tracą barwy np wczoraj w pewnej linii autobusowej po meczu... Dla ciebie półmózg to ten co szyje, a dla mnie, to ten ktory nie potrafi ich bronic
Ostatnio edytowane przez regan : 26.02.2011 o godz. 18:48.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Przepraszam, czy macie nagranie z Ligi Plus wczorajszej, gdzie Mielcarski przedstawił ciekawą analizę gry Sivakova?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jasne bo jak się zabierze czternastolatkowi szalik to jego wina bo nie umiał bronić barw
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Liga.plus.26.02.2011 link
http://www.fileserve.com/file/RHujsQ....2011.xvid.avi ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dziękuje Ci dobry człowieku
![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nie no, każdy powyżej 10 roku życia powinien wiedzieć, że jak w Krakowie chodzisz w barwach gdzieś indziej niż swoje osiedle, to szukasz guza. Jak się nie umiesz bronić, to ich nie pokazuj - po co przeciwnikowi rozdawać materiał do palenia.
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli co bohaterstwem jest zabrać barwy czternastolatkowi? No to gratuluję myślenia. Co powinien wiedzieć każdy w Krakowie? To jest właśnie patologia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
@regan
Jeśli uważasz że w Krakowie ktoś za barwy nie zostanie zabity to ja Ci życzę powodznia.. ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jesli czteranstolatek chodzi po Krakowie w barwach to szuka guza. Ja jeżdząc na mecze barwy wyłaniam dopiero jak sie oddale się od osiedla jak wysiąde z autobusu bo inaczej mogłoby być niebezpiecznie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A gdzie wyczytałeś, że piszę o tej sytuacji? Napisałem tak gdzieś? Zacytuj.
Crazykaro, ja pytam czy to jest normalne? Dla mnie patologia. Ale to chyba nie ten temat. Ode mnie tyle.
Ostatnio edytowane przez Kowalski : 27.02.2011 o godz. 15:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
W Lidze + Extra wybrali pięciu Wiślaków do jedenastki kolejki: Pareiko, Paljic, Wilk, Melikson, Małecki.
Niezły wynik, chyba najwięcej w tej kolejce. Jednak szczerze mówiąc zastanawia mnie wybór Paljica, który moim zdaniem był najsłabszym zawodnikiem w Wiśle. No, ale widocznie lewi obrońcy w tej kolejce nie błyszczeli ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A Wilk został piłkarzem kolejki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
za Paljicia który wg mnie zagrał katastrofalnie w meczu z Arką postawiłbym na Brazylijczyka Dudu z Widzewa. Dla mnie wybór Paljicia do jedenastki kolejki to delikatnie mówiąc nadużycie... Ktoś kto go wybierał chyba nie oglądał meczu.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
A Skorża puszcza szyderę w kierunku RM, kiedy zarzucono mu, że Maaskant mógł poukładać drużynę z pięcioma nowymi zawodnikami a on tego w Ległej nie potrafił. Proszę, proszę, kiedy mu powszechnie znaną nieudolność wytykają to Maciuś się niemiły zrobił.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|