The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.02.2011, 19:46
http://www.weszlo.com/news/6374
Ciekawe, czy prognozy owej strony się sprawdzą.

I czy weszło w jakiejś mierze sympatyzuje z Wisłą, czy to była próba obiektywnej analizy?
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 23.02.2011, 20:34
Weszło nie sympatyzuje z Wisłą, poprostu to była obiektywna analiza.
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 23.02.2011, 21:36
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
http://www.weszlo.com/news/6374
Ciekawe, czy prognozy owej strony się sprawdzą.

I czy weszło w jakiejś mierze sympatyzuje z Wisłą, czy to była próba obiektywnej analizy?
Pytania naprawdę świetne. Najwięcej o dziwo dotyczących Wisły.

Czy w tym roku otworzą stadion Wisły? Oby
Czy Małecki zrobi sobie kolejny tatuaż? Tak
Kto będzie strzelcem pierwszej bramki dla Wisły? Melikson
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 23.02.2011, 21:53
Donki napisał(a):Wyświetl post
Weszło nie sympatyzuje z Wisłą, poprostu to była obiektywna analiza.
Oni z nikim nie sympatyzują. Jadą na wszystkich.
Odpowiedz cytując
Billy
Senior Member

Stary 24.02.2011, 07:55
4fan_player napisał(a):Wyświetl post
Oni z nikim nie sympatyzują. Jadą na wszystkich.
Generalnie przeglądając ten serwis od kilku lat mam wrażenie, że najbliżej im do Legii. Wiem, wiem bardzo długo jechali po Pączusiu ( czyt. Maciek Iwański jak ktoś nie wie ) czy ostatnio o wspaniałej organizacji np. sparingów przez klub z Łazienkowskiej, ale z tego co udało mi się nie raz przeczytać to bywają na meczach, nawet po powrocie dopingu na Ł3 napisali, że znów jest tam znów najlepsza atmosfera . W sumie może to kwestia autora piszącego dany artykuł, ciężko powiedzieć. Mimo wszystko na obiektywizm tego portalu narzekać nie można.
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle.
- Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką?
- To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani.
--------------
Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split
Odpowiedz cytując
ciesla093
Member

Od: 01.2011

Stary 24.02.2011, 08:21
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...lem,1600688,19
Czy chciałbyś coś przekazać kibicom Wisły?
- Jeszcze raz chciałbym poprosić, żeby nie sugerowali się nieprawdziwymi doniesieniami dotyczącymi mojego odejścia z klubu. Zresztą ja z chęcią wróciłbym do Krakowa, bo nie jestem wcale skłócony z kolegami, obecnym zarządem klubu czy właśnie kibicami.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 24.02.2011, 19:17
Cytat:
Ekstraklasa: Wisła Kraków gwiazdą TV

Mecze Wisły Kraków cieszyły się największą popularnością wśród widzów sportowych kanałów Canal+ Polsat - wynika z raportu Ekstraklasy "Liga Zawodowa Piłki Nożnej - podsumowanie 2010 roku".
Ekstraklasa opublikowała dzisiaj raport podsumowujący 2010 roku na polskich boiskach. Z raportu dotyczącego telewizyjnych transmisji w sezonie 2009/2010 wynika, że na antenie Canal+ Sport najczęściej transmitowane były mecze Wisły Kraków (27 transmisji), które przed telewizyjne ekrany przyciągnęły największą liczbę widzów. Dużą popularnością cieszą się także mecze Lecha Poznań oraz Legii Warszawa.

- Wynikitego kryterium potwierdzają oczekiwania, iż telewizje planując swoje transmisje, wybierają najbardziej znane drużyny, które również są najchętniej oglądane przez telewidzów. Najczęściej prezentowane drużyny mogły pochwalić się również najwyższą średnią oglądalnością. To, że wynik sportowy ma znaczenie dla widza, potwierdza fakt, iż znane na polskim rynku kluby, jak Cracovia, Arka czy Zagłębie znalazły się bardzo nisko w notowaniu - komentuje cytowany w raporcie analityk Ernst&Young.
www.media2.pl
Ostatnio edytowane przez aNouc : 24.02.2011 o godz. 19:23.
Odpowiedz cytując
WIELKI_CZŁOWIEK
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 24.02.2011, 19:45
Co do sprawy Wisly w mediach, a konkretnie o braku jej

http://sport.wp.pl/kat,1754,title,LE...wiadomosc.html

Mozecie mi wytlumaczyc skad wzielo sie to klamstwo? Przeciez w 2003 roku z Lazio gralismy o 1/4. Lech gra dopiero o 1/8 o co chodzi? Jezeli od 2003 roku minelo juz 20 lat albo jezeli 20 luty i 5 marca nie sa po przerwie zimowej to cos z moim kalendarzem jest nie tak. Chyba, ze o czyms nie wiem
czy świat sie zmieni gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w....ieni?!?!
Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 24.02.2011, 19:56
w 1/8 graliśmy z Lazzio potem mielismy grać z Besiktasem w 1/4 zeby potem z Porto w 1./2
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 24.02.2011, 19:56
WIELKI_CZŁOWIEK napisał(a):Wyświetl post
Chyba, ze o czyms nie wiem
Po prostu musisz czytać ze zrozumieniem.Akurat błędu to nie ma - autorowi nie chodzi o 1/4 czy 1/8 a o to że Amica może być pierwszym zespołem od 20 lat który przejdzie przez wiosenną rundę pucharów.Myślmy nie przeszli.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
peterwislak
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 24.02.2011, 23:40
W piątek (25 lutego 2011 roku) wraz z Przeglądem Sportowym i Sportem ukaże się "Skarb Kibica Liga Polska. Część 1 - Ekstraklasa - Wiosna 2010/2011".
wyjasni mi ktos czemu czesc I
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 24.02.2011, 23:43
Bo Ekstraklasa. Może część II to I liga
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 24.02.2011, 23:43
część II to pewnie będzie 1. liga
Odpowiedz cytując
peterwislak
Senior Member

Stary 24.02.2011, 23:47
dziwne wydawalo mi sie ze przeglad da jutro i dawal w swoim skarbie od ekstraklasy do okregowki lub do V ligi sklad druzyn
pisza ze 140 stron bedzie miec
Odpowiedz cytując
peterwislak
Senior Member

Stary 24.02.2011, 23:49
kupuje ktos magazyn Futbol miesiecznik?
jutro ma byc dodany do niego Ligopedia 2011 ciekawe co myslicie o tej pozycji
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Stary 25.02.2011, 00:37
Nie wiem czy to się tu nadaje, ale napiszę to jako czystą ciekawostkę. Na TV4 pokazywali skróty meczów z LE, był też mecz PSV, grał Marcelo. Wszystko ładnie prócz tego że Marcelo został przedstawiony przez komentatora jako były gracz... Wisły Warszawa
Odpowiedz cytując
Scorpion7ABG
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 25.02.2011, 00:38
Na tv4 w skrócie Ligi Europejskiej podali że bramke na 3-1 dla Psv strzelił Marcelo z "warszawskiej" Wisły
Odpowiedz cytując
wroobel88
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 25.02.2011, 00:46
Scorpion7ABG napisał(a):Wyświetl post
Na tv4 w skrócie Ligi Europejskiej podali że bramke na 3-1 dla Psv strzelił Marcelo z "warszawskiej" Wisły
No ten magazyn naprawdę "fachowo" zrobiony, oczywiście najważniejsze to przerwa reklamowa i brakło czasu żeby pokazać bramki ze wszystkich meczów ...
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 25.02.2011, 00:50
Ignorancja w czystej postaci. Czy ktoś kiedyś słyszał o Wiśle Warszawa? Przecież średnio obeznanemu kibicowi takie coś nie przejdzie przez usta. Coś jak Górnik Szczecin, a w polsacie chyba praczka te mecze komentuje albo bawią się w Goebelsa bez żenady.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 25.02.2011, 00:54
Na początku powiedział Krakowskiej, a minutę póżniej Warszawskiej

Cytat:
Panie Prezesie

22 lutego na łamach „Gazety Wyborczej” ukazała się druga część wywiadu z prezesem Wisły Kraków, Bogdanem Basałajem. Poruszony został w niej m. in. jeden z ulubionych tematów wspomnianego wydawnictwa, a więc kibice. Znani z zamiłowania do hipokryzji pracownicy pisma w klasycznie wybiórczy dla siebie sposób po raz kolejny postanowili ukazać jak fatalnym elementem piłki nożnej są jej kibice i wierni fani.

Oficjalnych badań nie przeprowadzono, a zatem z całą mocą stwierdzić tego nie można, jednak tylko głębokie kompleksy i brak akceptacji ze strony środowiska już we wczesnych latach szkolnych wydają się wpływać na to, iż większość współczesnych pracowników pism wszelakich potrzebuje coraz mocniejszych dawek by swą małość w jakiś sposób odreagować. Pisząc o sprawach, o których nie mają bladozielonego pojęcia wcielają się w role Alfy, a czasem nawet i Omegi, sędziów, jedynych którzy mają prawo oceniać, a przede wszystkim wydawać wyroki.

Klasycznym przykładem współczesnego pracownika pisma codziennego jest Pan Piotr Jawor, który oprócz wymienionych powyżej cech posiadł jeszcze jedną bardzo istotną. Błyskotliwość. Otóż przywołany bardzo mały człowiek słusznie zauważył, że to przecież Stowarzyszenie Kibiców (sic!) Wisły Kraków organizowało pamiętny wyjazd kibiców do Kielc. Wcześniej się tym nie zajmowało, a i teraz fani Białej Gwiazdy wyjeżdżają na własną rękę. Jasnym jest przecież, co by się działo, gdyby organizacji podobnego kalibru eskapady Stowarzyszenie próbowało podjąć się raz drugi.

W wywiadzie nie mogło oczywiście zabraknąć wątku rasistowskiego i antysemickiego, a więc tematyki zjawisk z którymi bardzo mały człowiek zaciekle walczy każdego dnia. I przyznać trzeba, że idzie mu to prawie tak samo dobrze jak propagowanie antykibicostwa. Z naciskiem na prawie.

Na koniec pada pytanie, choć ściślej rzecz ujmując, zarzut w stronę prezesa, który jako przedstawiciel klubu nie potrafił się odciąć od niedawnego zabójstwa na osiedlu Kurdwanów. Być może, idąc tym tropem, Miasto Kraków na polecenie wspominanego wydawnictwa, już niebawem przeprowadzi akcję w której każdy mieszkaniec będzie odciąć się od owego wydarzenia musiał. Małych ludzi nie wyłączając.

Postawa pracownika pisma nie tylko nas, ale i większości ludzi orientujących się w zagadnieniu nie dziwi, wszak podobno każdy swoją cenę ma. Dziwi nas jednak postawa Pana Prezesa, który jako człowiek wykształcony, z kapitalnym doświadczeniem zawodowym, daje się wciągnąć w gierki ludzi prezentujących tak wybitnie niski poziom.

Nie ma możliwości by nie znał Pan polityki wymienionego wydawnictwa, a nawet jeśli zetknął się z nią Pan po raz pierwszy, by nie wyczuł jej zamiarów od razu. Gdy jest się niesłuchanym, a pracownika pisma wybitnie nie interesuje co o akcjach Stowarzyszenia Pan mówi, zazwyczaj przerywa się rozmowę, tudzież prosi o zejście na tory właściwe. Tymczasem drążony przez motywowanego żenującymi pobudkami pracownika przyjmuje Pan jego zasady.

Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków nie jest pod opieką Pana Prezesa i naprawdę nie potrzebuje być przez Pana wychowywane. Sam Pan wspomniał o wielu imponujących przedsięwzięciach Stowarzyszenia, dlatego tym bardziej dziwią wypowiadane dalej przez Pana słowa.

Dotychczasowa współpraca układała się pomyślnie i mamy nadzieję na jej kontynuację. Nie możemy jednak pozwolić sobie na to, by Stowarzyszenie przestał Pan traktować jak partnera, ale jako dziecko, które trzeba upominać za każdym razem, gdy wymagał tego będzie wywiad do codziennego pisma.

Żywimy głęboką nadzieję, iż Pańskie słowa są nieporozumieniem, a nasza dalsza współpraca przyniesie kolejne owoce naszemu wspólnemu dobru – Wiśle Kraków.

Z pozdrowieniami,

Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków

PS. Tak Panie Piotrze, wiemy że wywiad przeprowadzał Pan wraz z Panem Andrzejem Klembą.
SKWK
Ostatnio edytowane przez aNouc : 25.02.2011 o godz. 01:07.
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 25.02.2011, 08:32
SKWK nie chce być traktowane jak dziecko a właśnie jak rozemocjonowany bachor się zachowuje.
Wywiad był moim zdaniem bardzo wyważony - a Basałaj starał się nie przesądzać o niczym - zachował dystans, jednocześnie wyrażając stanowisko klubu który reprezentuje.
Tymczasem SKWK musiało od razu dostać wysypki, w ramach uczulenia na słowo "kibic" w ustach pracowników klubu.

Żenujące Panowie, zajmijcie się sobą, a innym pozwólcie wykonywać ich robotę. Co miał zrobić Prezes? Odmówić wywiadu? Bo to GW? Wtedy by dopiero o nas "dobrze" pisali.
c.d.n.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 25.02.2011, 08:46
lazy, interesujesz się piłką, itp.To zajmij się fetowaniem Melkinsona czy Genkova.Sprawy kibicowkie zostaw ludziom, którzy Wisłą żyja 24/7

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 25.02.2011, 09:54
SKWK trzeba pochwalić za stanowczą odpowiedź w miarę na poziomie. Trzeba dbać o dobre imię kibicowskiej społeczności, zwłaszcza jeśli podkopuje je z premedytacją taki szmatławiec jak GW.

A wielce szanowny Pan Prezes Basałaj to niech się zajmie w końcu budową boisk treningowych i ośrodka szkoleniowego, a nie opowiada dyrdymały ilu on by to zakazów stadionowych na własnych kibiców nie wydał.

Ogólnie co wywiad to musi dorzucić jakiś kamyczek do naszego ogródka. Od "antysemickich" okrzyków w Łodzi, poprzez Anglię na trybunach i zakaz stania, aż po ten wywiad.

Wszyscy, którzy prezentują poglądy podobne do red. Jawora i sławnego redaktora "Mopa" niech faktycznie fetują Meliksona zamiast się wypowiadać o sprawach, które są dla nich obce.
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 25.02.2011, 10:53
aNouc napisał(a):Wyświetl post
www.media2.pl
Ciekawe co na to "najbardziej medialni".
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
Mea
Member

Od: 06.2010

Stary 25.02.2011, 11:14
Greeg napisał(a):Wyświetl post
SKWK trzeba pochwalić za stanowczą odpowiedź w miarę na poziomie. Trzeba dbać o dobre imię kibicowskiej społeczności, zwłaszcza jeśli podkopuje je z premedytacją taki szmatławiec jak GW.

A wielce szanowny Pan Prezes Basałaj to niech się zajmie w końcu budową boisk treningowych i ośrodka szkoleniowego, a nie opowiada dyrdymały ilu on by to zakazów stadionowych na własnych kibiców nie wydał.

Ogólnie co wywiad to musi dorzucić jakiś kamyczek do naszego ogródka. Od "antysemickich" okrzyków w Łodzi, poprzez Anglię na trybunach i zakaz stania, aż po ten wywiad.

Wszyscy, którzy prezentują poglądy podobne do red. Jawora i sławnego redaktora "Mopa" niech faktycznie fetują Meliksona zamiast się wypowiadać o sprawach, które są dla nich obce.
Ja reprezentuje poglądy jak to powiedziałeś "Pana Prezesa Basałaja" bo się z nim zgadzam i pewnie ne tylko ja.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 25.02.2011, 11:23
Mea napisał(a):Wyświetl post
Ja reprezentuje poglądy jak to powiedziałeś "Pana Prezesa Basałaja" bo się z nim zgadzam i pewnie ne tylko ja.
A po 7 miesiąca od zapowiadania budowy wielkiego centrum treningowego, Pan Prezes ma już chociaż świstek z projektem tych obiektów ? Czy tak czas przeleci i zostaną piękne wywiady ?
Odpowiedz cytując
Jazon
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 25.02.2011, 11:32
Greeg napisał(a):Wyświetl post
Zgadza się, ale podobne listy, zanim zostaną wysłane, dobrze jest pokazać jakiemuś poloniście najpierw, bo np. ten fragment "Pisząc o sprawach, o których nie mają bladozielonego pojęcia wcielają się w role Alfy, a czasem nawet i Omegi" trąci "armagiedonem" z serialu o Kiepskich; nie można być Alfą a nawet i Omegą, bo to nie ma za bardzo sensu, tylko Alfą i Omegą co najwyżej Tak mi się przynajmniej wydaje
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 25.02.2011, 11:34
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html Pozytywnie. Między innymi tekst że zrobiliśmy najlepsze transfery.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 25.02.2011, 11:41
Przeczytałem dopiero teraz ten wywiad. Powiem szczerze, że ten artykuł to jedna wielka nagonka na kibiców Wisły przez pismaków z GW-na. Ewidentnie jest to ciągła robota robienia Wiśle czar PR-u. Czy ktokolwiek czytał jakiś wywiad z Filipiakiem, gdzie tacy funkcjonariusze mediów zadali by mu podobne pytania ? Nawet po derbowym rynsztoku, lejącycm się z trybun kibucu przy kałuży, żaden pismak nie próbował nawet spróbować. Bo został by wywalony natychmiast na zbity pysk. W dodatku temu burakowi w licznych wywiadach robi się wręcz klakę, gryzymoli się coś o LM itp. może więc spać spokojnie.
Dziwię się Basałajowi, że daje się tak podchodzić byle gnojkom i łapie się na takie wywiady. Ten powinien być ostatnim z tym duetem. Jeśli już to przed ewentualnym kolejnym powinien zastrzec, ze bedzie tylko o sporcie, ewentualnie stadionie.
I dobrze, ze SKWK uzmysłowiła mu w swoim liście, że daje się wodzić za nos dziewczynom RoMana.I, że My kibice Wisły nie rzyczymy sobie więcej takich tematów w mediach. Niech zajmie się tym za co mu płacą, sprawami kibicowskimi, na których się nie zna niech zostawi w spokoju. Bo prędzej opustoszy stadion niż go zapełni. Jak narazie to zapełnianie go kiepsko mu wychodzi. A to dopiero pół stadionu.
Basałaj do roboty, a nie do wywiadów !
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 25.02.2011 o godz. 11:47.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 25.02.2011, 13:34
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Przeczytałem dopiero teraz ten wywiad. Powiem szczerze, że ten artykuł to jedna wielka nagonka na kibiców Wisły przez pismaków z GW-na. Ewidentnie jest to ciągła robota robienia Wiśle czar PR-u. Czy ktokolwiek czytał jakiś wywiad z Filipiakiem, gdzie tacy funkcjonariusze mediów zadali by mu podobne pytania ? Nawet po derbowym rynsztoku, lejącycm się z trybun kibucu przy kałuży, żaden pismak nie próbował nawet spróbować. Bo został by wywalony natychmiast na zbity pysk. W dodatku temu burakowi w licznych wywiadach robi się wręcz klakę, gryzymoli się coś o LM itp. może więc spać spokojnie.
Dziwię się Basałajowi, że daje się tak podchodzić byle gnojkom i łapie się na takie wywiady. Ten powinien być ostatnim z tym duetem. Jeśli już to przed ewentualnym kolejnym powinien zastrzec, ze bedzie tylko o sporcie, ewentualnie stadionie.
I dobrze, ze SKWK uzmysłowiła mu w swoim liście, że daje się wodzić za nos dziewczynom RoMana.I, że My kibice Wisły nie rzyczymy sobie więcej takich tematów w mediach. Niech zajmie się tym za co mu płacą, sprawami kibicowskimi, na których się nie zna niech zostawi w spokoju. Bo prędzej opustoszy stadion niż go zapełni. Jak narazie to zapełnianie go kiepsko mu wychodzi. A to dopiero pół stadionu.
Basałaj do roboty, a nie do wywiadów !
Mnie nie dziwią pytania, tylko odpowiedzi naszego prezesa... Załamałem się poprostu... ....a szczerze powiem zazdroszcze Poznaniowi. Kuchenki co by nie powiedzieć to szanują własnych kiboli i dbają o nich i dlatego mają 40 tys ludzi na meczu... a u nas? szkoda gadać... Basałaj niech sie zastanowi lepiej, bo faktycznie stadion mu opustoszeje a nie się zapełni...

Też sie dziwie SKWK, że idą na jakieś dziwne pomysły włodarzy... Jak chcemy nowych ludzi przyciągnać na stadiony, to pokażmy ze tutaj mozna sie fajnie bawić, a nie siedzieć i gwizdać na zawodników, bo to nic nie da, dziwne ta współpraca wyglada!

PS. taaa derby Mediolanu bez nienawiści... dramat... demagogia rodem z GW! I dziwić się tutaj... Ładnie się dobrali redaktorzy i rozmówca...

ps2 Piłka nozna dla kibiców a nie klientów!!

Mea napisał(a):Wyświetl post
Jakie poglady? czytałeś ten wywiad? Nie o poglądy tu chodzi...
Ostatnio edytowane przez regan : 25.02.2011 o godz. 13:58.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów