The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Bambo1906
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.02.2011, 23:13
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiem dlaczego nie podali jednocześnie informacji na temat biletów/karnetów.
Jasno wynika, że na nową kartę karnetu przez net nie kupimy - czyli trzeba będzie pofatygować się 2 razy.
Czyli na obecną chwilę nowy system nie wprowadza dla karnetowca nic nowego.

Jeszcze jedna nurtująca mnie kwestia - fotka na karcie i sprawdzanie tychże przy wejściu. Chciałbym jednak mieć możliwość odstąpić komuś karnet gdy nie mogę sam iść. Na Arsenalu bodajże jest system, że możesz odstąpić karnet na dany mecz w zamian za przyszłe zniżki. Myślicie, że są w stanie nas pozytywnie zaskoczyć i wprowadzą coś w tym stylu?
Nie bo jak wiemy Polska to kraj złodziei więc od razu stwierdzą że ukradłeś komuś tą kartę.

W ogóle co się dzieje z tą Wisłą, że musimy się wzorować z całym szacunkiem oczywiście, ale na Lechii? To Wisła powinna być tym klubem który wprowadza takie nowinki czy zmiany.
Gina Carano

Wisła to My!
Odpowiedz cytując
thebo4
Member

Od: 06.2010

Stary 02.02.2011, 23:26
Witam. moje pytnai jest następujące:

Cytat:
Aby wyrobić nową Kartę, trzeba przyjść do Strefy Kibica wraz z dokumentem tożsamości, na którym podany jest numer PESEL posiadacza oraz widoczne jego zdjęcie (np. dowód osobisty).
A co jeśli osoba nie jest pełnoletnia? nie mam dowodu a na legitymacj numerui pesel nie ma, co w takiej sytuacji? paszport?
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 02.02.2011, 23:29
W takiej sytuacji też musisz pokazać dokument z PESEL-em np. paszport, książeczka zdrowia czy Bóg wie co jeszcze. Ważne żeby był PESEL.

No i musi być zgoda rodziców czy coś w ten deseń.
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 02.02.2011, 23:44
rav napisał(a):Wyświetl post
Ale już konto w banku czy kartę płatniczą / kredytową da się załatwić korespondencyjnie. Kartę Kibica porównałbym właśnie do karty płatniczej.
ale zauważ, że kartę płatniczą załatwiasz korespondencyjnie albo po tym jak osobiście pofatygowałeś się do banku, albo po podpisaniu umowy z bankiem internetowym. Umowę którą w przypadku mbanku przynosi kurier, który sprawdza dane z dowodu z danymi na umowie. A za tę jego usługę płaci bank. Pewno dałoby się to rozwiązać lepiej i inaczej. Ale najgorzej nie jest. A już najlepsze są uwagi "po cholerę ten fotograf, lepiej byłoby przynieść zdjęcie - każdy miałby jakie by chciał". No ja .......e

Odpowiedz cytując
Fifiorek
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 02.02.2011, 23:49
A ja mam jeszcze takie pytanie... Wystarczy jak przyniosę legitymację i numer pesel na karteczce + oczywiście ten wniosek wydrukowany i uzupełniony ?
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 03.02.2011, 00:04
Do tych co narzekają. Bywało wiele, wiele gorzej Jedynym minusem jest fakt, że nie mogę zanieść za kogoś tego wniosku.
Odpowiedz cytując
Bambo1906
Senior Member

Stary 03.02.2011, 00:07
Fifiorek napisał(a):Wyświetl post
A ja mam jeszcze takie pytanie... Wystarczy jak przyniosę legitymację i numer pesel na karteczce + oczywiście ten wniosek wydrukowany i uzupełniony ?
A wystarczy przeczytać.
Cytat:
Aby wyrobić nową Kartę, trzeba przyjść do Strefy Kibica wraz z dokumentem tożsamości, na którym podany jest numer PESEL posiadacza oraz widoczne jego zdjęcie (np. dowód osobisty).
Gina Carano

Wisła to My!
Odpowiedz cytując
Zubert_Wisla
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 03.02.2011, 00:16
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
moze zabrzmieć glupio ;P czy mozna zanieść wniosek wydrukowany w odcieniach szarosci ? ;P
A nie prościej uzupełnić na miejscu
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 03.02.2011, 06:10
Zubert_Wisla napisał(a):Wyświetl post
A nie prościej uzupełnić na miejscu
nie ?

kto mysli o tym zeby zrobic sobie fote w koszulce Wisly. Na fotce gdzie jest Sobol troche tam widac tshirta
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 03.02.2011, 06:22
No to ruszamy! Już nie tyle co po KK co przy okazji zobaczyć nową Strefę Kibica
\
Odpowiedz cytując
Donson
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 03.02.2011, 07:56
Nie ma tego w artykule ale:
Utrata ważności poprzedniej Karty nie idzie w parze z utratą prawa pierwokupu na zajmowane miejsce - mam nadzieję.
Może ktoś to potwierdzić czy znowu mamy się czuć wystrychnięci na dudka?
Znowu będzie owczy pęd po miejsca?
JESTEM LAMUSEM
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 03.02.2011, 08:56
Mozliwośc wyrobienia karty w niedzielę to jest coś co mnie bardzo miło zaskoczyło. Nie pozostaje nic innego "zamiejscowym" jak zrobic sobie w niedziele wycieczkę do Krakowa, zwiedzic SK i wypic piwko przy ciepłej słonecznej pogodzie. Uwaga tylko na czarnych.
Dodatkowo, jak ktos wczesniej wspomniał, wszystko na miejscu, odbiór od razu.
Czy ktoś jeszcze narzeka?
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 03.02.2011, 09:05
Donson napisał(a):Wyświetl post
Utrata ważności poprzedniej Karty nie idzie w parze z utratą prawa pierwokupu na zajmowane miejsce - mam nadzieję.
Poczekaj na ogłoszenie warunków sprzedaży karnetów i biletów. Na pewno napiszą szczegółowo co i jak.

tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
kto mysli o tym zeby zrobic sobie fote w koszulce Wisly. Na fotce gdzie jest Sobol troche tam widac tshirta
Wątpię aby zdjęcie obejmowało choć trochę tej koszulki. Zapewne zmieści się sama facjata.
Ostatnio edytowane przez podszywacz : 03.02.2011 o godz. 09:08.
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 03.02.2011, 09:19
Napewno nie, bo karnety na runde jesienna byly przeciez reklamowe haslem o mozliwosci pierwokupu karnetow na runde wiosenna.

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_abonamentow/

Warto kupić abonament, ponieważ zapewnia on:
- prawdziwie sportowe emocje na meczach przy Reymonta 22
- oszczędność czasu i pieniędzy
- gwarancję stałego miejsca na nowym stadionie
- pierwszeństwo przy zakupie karnetu na rundę wiosenną 2011

Wiec chyba mozna byc spokojnym
Odpowiedz cytując
Bambo1906
Senior Member

Stary 03.02.2011, 11:06
Karta kibica a karnet to 2 różne rzeczy możesz sobie równie dobrze wyrobić KK a nie chodzić na mecze. Dopiero przy zakupie karnetu się okaże czy obietnice pierwszeństwa zakupu dla jesiennych abonamentowców się sprawdzą
Gina Carano

Wisła to My!
Odpowiedz cytując
mulda
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 03.02.2011, 11:20
Elegancki pomysl z tymi smyczkami gratis do kazdej Karty Kibica. Tak mozna przyciagnac fanow. Oby tak dalej
Odpowiedz cytując
MicK
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.02.2011, 11:46

Czy ten rozmiar karty kibica to jedynie impresja grafika, czy ona naprawdę będzie takiej kieszonkowej wielkości?
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 03.02.2011, 12:24
mulda napisał(a):Wyświetl post
Elegancki pomysl z tymi smyczkami gratis do kazdej Karty Kibica. Tak mozna przyciagnac fanow. Oby tak dalej
Smyczki gratis za 10zł :XD!
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
Bambo1906
Senior Member

Stary 03.02.2011, 12:29
Coś Ty, to jest jest zminimalizowane. Tak na prawdę to będziemy musieli ciężarówkami podjeżdżać...
Gina Carano

Wisła to My!
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 03.02.2011, 12:47
MicK napisał(a):Wyświetl post

Czy ten rozmiar karty kibica to jedynie impresja grafika, czy ona naprawdę będzie takiej kieszonkowej wielkości?
Bo akurat trzyma kartę Patryk. A jak wiesz jest niewielkich gabarytów, stąd złudzenie że taka duża karta. A na zdjęciu trzyma standardową katrę, wielkosci bankomatowej.
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 03.02.2011, 13:04
Szofer napisał(a):Wyświetl post
pytanie zasadnicze...przed rundą zimową była wiadomość że Ci którzy zakupują na nią karnet będą mieli pierwszeństwo przy zakupie karnetu na rundę wiosenna... jak oni teraz planują to zorganizować skoro maja być nowe karty a na nich przecież nie będzie informacji że ktoś miał karnet na rundę wcześniejszą...trzeba będzie przyjść ze starą kartą/karnetem?
Cytat:
2. Klub obiecywał, że pierwszeństwo przy zakupie karnetów będą miały osoby, które kupiły abonamenty na rundę jesienną. Czy po wprowadzeniu nowych Kart jest to możliwe do zrealizowania?
Jak najbardziej! Zgodnie z obietnicą w pierwszej kolejności karnety na wiosnę będą mogli kupić posiadacze abonamentów na rundę jesienną. Przy tej okazji będziemy prosili po raz ostatni o przyniesienie starych Kart Kibica. Jeśli jedna ktoś zgubił starą Kartę lub ją wyrzucił, kasjer będzie mógł znaleźć dane takie osoby w systemie.
Przepraszamy za tą niedogodność. Jest ona związana z wymianą Kart Kibica, które muszą być dostosowane do Ustawy o Bezpieczeństwie Imprez Masowych
http://www.wisla.krakow.pl/pl/
Odpowiedz cytując
jutro
Junior Member

Od: 02.2008

Stary 03.02.2011, 13:26
Cytat:
Na kibiców Białej Gwiazdy w Strefie Kibica, która znajduje się pod sektorem D, czeka zupełnie nowa jakość. Wszystkie dwanaście stanowisk do wydawania Kart Kibica będzie w pełni skomputeryzowanych, a kibice obsługiwani będą w komfortowych warunkach.
Jestem tylko ciekaw czy w tej Strefie Kibica będzie można płacić kartą, dopiero by było, jakby się okazało, że nie, po takiej prezentacji....
Odpowiedz cytując
Bambo1906
Senior Member

Stary 03.02.2011, 13:46
10 zł w gotówce nie masz?
Gina Carano

Wisła to My!
Odpowiedz cytując
Svartis
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 03.02.2011, 13:50
Bambo1906 napisał(a):Wyświetl post
10 zł w gotówce nie masz?
pierwsze junior konto w mbanku, pierwsza karta, nie rozumiesz?
kto by dyche nosił przy sobie
Wisła Kraków S.A.
Odpowiedz cytując
Bambo1906
Senior Member

Stary 03.02.2011, 14:31
a no tak ;D godzinę przed kupnem KK pójdzie do banku żeby wpłacić 10 zł na kartę a następnie nią zapłacić, świetne wyjście ;D
Gina Carano

Wisła to My!
Odpowiedz cytując
jutro
Junior Member

Od: 02.2008

Stary 03.02.2011, 14:52
No to zjechaliście mnie ładnie, widać nie rozumiecie o co chodzi...
W czasach gdzie bilet mpk można kupić przez komórkę nasz klub nie wprowadził jeszcze możliwość zapłaty za bilet kartą, już wiele razy zdarzyło mi się, że miałem tylko kartę, ale co... oczywiście kart nie przyjmujemy, już w warzywniaku płace kartą bo wygodniej i jest taka możliwość a tutaj...
Nie chodzi o to, że nie mam 10zł, albo że mam pierwszą kartę i chce się pokazać, chodzi o udogodnienia dla klientów.
Odpowiedz cytując
Bambo1906
Senior Member

Stary 03.02.2011, 14:55
Tak całkiem serio to na pewno będzie możliwość zapłaty kartą
Gina Carano

Wisła to My!
Odpowiedz cytując
Donson
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 03.02.2011, 15:35
jutro napisał(a):Wyświetl post
No to zjechaliście mnie ładnie, widać nie rozumiecie o co chodzi...
W czasach gdzie bilet mpk można kupić przez komórkę nasz klub nie wprowadził jeszcze możliwość zapłaty za bilet kartą, już wiele razy zdarzyło mi się, że miałem tylko kartę, ale co... oczywiście kart nie przyjmujemy, już w warzywniaku płace kartą bo wygodniej i jest taka możliwość a tutaj...
Nie chodzi o to, że nie mam 10zł, albo że mam pierwszą kartę i chce się pokazać, chodzi o udogodnienia dla klientów.
Ja swoim podpisem już od dawna to postuluję, ale daj spokój. Jak masz terminal to trzeba prowizję płacić operatorowi - to zuboży klub...a bank jeszcze koszerny może być...
JESTEM LAMUSEM
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 03.02.2011, 16:05
Z relacji:
Cytat:
Nie, żebyśmy Was chcieli odrywać od relacji, ale już niedługo pojawią się pierwsze zdjęcia ze Strefy Kibica! Zapraszamy raz po meczu do oglądania ich na www.wisla.krakow.pl
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów