|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
No przekonamy się, od 1995 było tych kart już wiele i co jakiś czas wymyślali nowe głupie powody zmiany.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Zmiany, zmiany, zmiany !
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jak długo będzie się czekało na wyrobienie karty?
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Fotografa zatrudnili
co się dzieje...Cytat:
nero Nową Kartę Kibica wyrabiać będzie można wyłącznie osobiście. Cały proces jej wydawania trwać będzie kilka minut. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
wooow. czyli jedna wizyta w KRK i załatwione
Myślałem, że wydanie potrwa z 1-2 tygodnie. P.S. Czytałem cały artykuł, ale umknęło mi to cytowanie przez Was zdanie. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też jestem zaskoczony.
Muszę przyznać, że ktoś pomyślał i poszedł na rękę kibicom, którzy muszą załatwiać sporo rzeczy na mieście ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja jestem mocno zawiedziony, myślałem że program lojalnościowy to będzie oczywistość a tu info że w przyszłości... Żeby taka Korona była w tej kwestii dla nas wzorem to są jaja.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale wiesz, wszystko nie jest jeszcze do końca ogarnięte, bo to wynika z tego, że jest szopka ze stadionem. Gdyby był cały stadion otwarty, nie byłoby problemu ze zrobieniem sklepiku z prawdziwego zdarzenia, poszerzenia jego asortymentu, a co za tym idzie wprowadzeniem programu lojalnościowego.
Ciągle jeszcze przecież nie wiadomo, jak będzie to wyglądało, więc siłą rzeczy też nie mogą wprowadzać czegoś, co jeszcze nie ma prawa istnieć. A nowe karty być muszą, jak sami to zaznaczyli, z uwagi na nową ustawę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak wchodziły w życie stare już karty kibica to też pisali na oficjalnej że w przyszłości posiadacze KK będą mogli korzystać z rabatów w sklepach, z zniżek na ciuchy i takie tam pierdoły. W praktyce to wyglądało tak, że nie zawsze można było kupić bilet na KK tylko trzeba było czekać w kolejce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
jak to spiewał zespół Abby " money money money trza od kibiców brać "
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wreszcie info .. jestem ciekaw jak wygląda ta strefa kibica w narożniku . Plus za sensowne godziny otwarcia w tygodniu, i że też można kupować w weekendy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
... Zajebiscie ze na te KILKA MINUT musze pokonac 140 km w jedna strone ...
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
WItam mozna kupic Karte Kibica przez internet
![]()
ŚLĄSK WISŁA LECHIA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie można, skoro muszą zrobić ci zdjęcie i musisz przedstawić dokument tożsamości.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie można, trzeba osobiście stawić się na Reymonta.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wam to się ....a nigdy nie dogodzi.
Ten naród jednak jest stworzony do narzekania. Ja widzę duuużo pozytywnych zmian. Czemu nowe karty? Bo stare były wydawane trochę w innych czasach i w innych uwarunkowaniach. Jeżeli myślicie, że to dlatego, że klub chce wyłudzić kasę od kibiców to gratuluję. Dziesięc ....a złotych. Jestem ciekawy jak wygląda ta strefa kibica. Wracam tylko z nart i biegnę po kartę! ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
A zrobienie tego zdjęcia + wyrobienie karty płatne?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie umiesz czytać czy udajesz głupiego?
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Tak, dyszka. Tam naprawdę WSZYSTKO jest w tym artykule, czytać dokładnie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mam tylko nadzieję,że fotograf dobry,bo pasuje wyjść jak człowiek na zdjęciu
![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
To teraz tylko ładnie włoski uczesać do fotki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
pytanie zasadnicze...przed rundą zimową była wiadomość że Ci którzy zakupują na nią karnet będą mieli pierwszeństwo przy zakupie karnetu na rundę wiosenna... jak oni teraz planują to zorganizować skoro maja być nowe karty a na nich przecież nie będzie informacji że ktoś miał karnet na rundę wcześniejszą...trzeba będzie przyjść ze starą kartą/karnetem?
|
|
|