The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pawulon-82
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.02.2011, 19:46
Szofer napisał(a):Wyświetl post
pytanie zasadnicze...przed rundą zimową była wiadomość że Ci którzy zakupują na nią karnet będą mieli pierwszeństwo przy zakupie karnetu na rundę wiosenna... jak oni teraz planują to zorganizować skoro maja być nowe karty a na nich przecież nie będzie informacji że ktoś miał karnet na rundę wcześniejszą...trzeba będzie przyjść ze starą kartą/karnetem?
a teraz wszyscy ruszają z tego samego poziomu.każdy trochę postoi.
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 02.02.2011, 19:47
dokładnie tak, trzeba bedzie wziąć karnet na jesienne mecze..
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 02.02.2011, 20:01
pawulon-82 napisał(a):Wyświetl post
a teraz wszyscy ruszają z tego samego poziomu.każdy trochę postoi.
Nie wydaje mi się. Przecież na starym karnecie też było imię, nazwisko, pesel. Wszystkie te dane zapewne są w ich systemie a jeżeli to będzie problemem to zapewne trzeba będzie przy kupnie karnetu okazać stary a tam zapewne wszystko jest czarno na białym. Nowa karta kibica została stworzona głównie po to aby m. in. ich posiadacze mieli więcej przywilejów a nie po to aby te przywileje tracić. Na pewno posiadacz starego karnetu z jesieni usiądzie tam gdzie siedział jesienią.

Szofer napisał(a):Wyświetl post
trzeba będzie przyjść ze starą kartą/karnetem?
Przecież jeszcze nie sprzedają karnetów (biletów) na pewno o tym napiszą.
Ostatnio edytowane przez podszywacz : 02.02.2011 o godz. 20:11.
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 02.02.2011, 20:14
Plus za to, że nie trzeba latać po salonach fotograficznych tylko przychodzisz i Ci robią zdjęcie na miejscu. No i czas wyrobienia też na plus. Zaczyna to w końcu jakoś wyglądać.
Odpowiedz cytując
Szofer
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 02.02.2011, 20:15
skoro wspomnieli o mozliwosciach karty kibica w tym zakupie karnetu, mogli przy okazji rozwiac watpliwosci, ktore pojawiaja sie raczej w sposob naturalny...
Odpowiedz cytując
Joshua TS
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 02.02.2011, 20:17
Ja mam pytanko odnośnie danych adresowych. Nowego dowodu jeszcze nie wyrabiałem a mam nowy adres zameldowania. W związku nie będzie problemów jak na wniosku wpiszę nowy adres, a w dowodzie będzie jeszcze stary?
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
Odpowiedz cytując
Bambo1906
Senior Member

Stary 02.02.2011, 20:21
z tego co tam pisze to dowód jest Ci tylko potrzebny żeby pesel i zdjęcie się zgadzało.
Gina Carano

Wisła to My!
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 02.02.2011, 20:23
W końcu !! - Można powiedzieć o dzisiejszym komunikacie o nowych Kartach Kibica !!

Pewnie jakiś czas będą wyrabiać karty kibica. Na karnety przyjdzie czas, wszyscy co mieli karnety na rundę jesienną spokojnie będą mieli pierwszeństwo przy zakupie karnetów... trzeba czytać ze zrozumieniem - to tylko informacja o KARTACH KIBICA A NIE KARNETACH/BILETACH.

Dla tych co piszą, że klub chce wyłudzić kasę (10 ZŁ, słownie DZIESIĘĆ ZŁ - KOSZT 1 PIWA NA RYNKU!!) to krzyż na drogę... Nowa ustawa, nowe karty, nowe możliwości związane z kartami kibica.
Ta karta jest niezbędna, aby nie było takich sytuacji jak przed meczem z Koroną na jesieni - wielogodzinnego stania w kolejkach po bilety.

Na wszystko przyjdzie czas. Po wyrobieniu kart już wiele osób nie będzie miała dennych wymówek, a bo nie ma jak po bilet przyjść, nie ma jak karnet kupić... w przyszłości wszystko będzie możliwe i łatwe - TRZEBA BĘDZIE MIEĆ TYLKO CHĘĆ PRZYJŚCIA NA R22 a nie grzać d..ę przed TV lub internetem!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 02.02.2011 o godz. 21:47.
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Stary 02.02.2011, 20:26
Ja proponuję tak: zrobić co napisali w komunikacie, czyli wziąć dokument tożsamości, iść wyrobić nową kartę kibica i spokojnie czekać na rozwój wypadków a nie snuć domysły. Skoro tak wszystko szczegółowo opisali jak co gdzie i za ile w sprawie wyrobienia karty to zapewne dalej będą wyczerpująco informować o kolejnych krokach zmierzających do zakupu karnetu (biletów). Cierpliwości.
Odpowiedz cytując
pawulon-82
Senior Member

Stary 02.02.2011, 20:26
[QUOTE=podszywacz;1046016]Nie wydaje mi się. Przecież na starym karnecie też było imię, nazwisko, pesel. Wszystkie te dane zapewne są w ich systemie a jeżeli to będzie problemem to zapewne trzeba będzie przy kupnie karnetu okazać stary a tam zapewne wszystko jest czarno na białym. Nowa karta kibica została stworzona głównie po to aby m. in. ich posiadacze mieli więcej przywilejów a nie po to aby te przywileje tracić. Na pewno posiadacz starego karnetu z jesieni usiądzie tam gdzie siedział jesienią.

z tekstu nie wynika, że jak masz starą kartę to masz ją wziąć.a system jest podobno nowy więc nikogo tam nie ma.
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Stary 02.02.2011, 20:29
z tekstu nie wynika, że jak masz starą kartę to masz ją wziąć.a system jest podobno nowy więc nikogo tam nie ma.
A czy z tekstu wynikło że sprzedają już karnety? Wyrób kartę i spokojnie poczekaj, na pewno nikt Cię nie skrzywdzi i nie będziesz musiał stać od 4 rano po karnet. Zapewne klub ma jakieś rozwiązanie.
Odpowiedz cytując
pawulon-82
Senior Member

Stary 02.02.2011, 20:33
z tekstu wynika ze karnety wkrótce.i czy wynika z mojego pisania, że się jakoś niecierpliwie?
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Stary 02.02.2011, 20:38
i czy wynika z mojego pisania, że się jakoś niecierpliwie?
Niestety, tak. Ale to już standard na tym forum jak pojawia się coś nowego. Ja też jestem niecierpliwy ale jeżeli chodzi o rozpoczęcie nowego sezonu na ukończonym stadionie. System może nowy ale zawsze nowy system można uzupełnić danymi ze starego systemu, w tym przypadku danymi adresowymi. Nie sądzę że to jakiś duży problem.
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Stary 02.02.2011, 20:43
Mnie tylko zmartwiła jedna rzecz związana z nową kartą, mianowicie pojawiła się tam data ważności karty, przynajmniej tak wynika ze zdjęcia karty z oficjalnej strony. Chyba że to tylko przykład.
Odpowiedz cytując
Bambo1906
Senior Member

Stary 02.02.2011, 20:56
może po prostu samą kartę trzeba będzie wymieniać co parę lat żeby np zdjęcie uaktualnić lub na wypadek pojawienia się nowoczesniejszych kart i to będzie w formie oddania starej/pokazania starej i wydania natychmiastowo nowej. nie wiem. wszystko wyjdzie w praniu.
Gina Carano

Wisła to My!
Odpowiedz cytując
Billy
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 02.02.2011, 21:17
Mamy XXI wiek i takich rzeczy jak karta kibica nie można wyrobić przez internet... Jakby jeszcze ktoś mógł za mnie to zrobić osobiście to już pół biedy, a tak to muszę się tłuc łącznie 6 godzin w autobusie... Porażka.
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle.
- Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką?
- To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani.
--------------
Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 02.02.2011, 21:18
moze zabrzmieć glupio ;P czy mozna zanieść wniosek wydrukowany w odcieniach szarosci ? ;P
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 02.02.2011, 21:20
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
moze zabrzmieć glupio ;P czy mozna zanieść wniosek wydrukowany w odcieniach szarosci ? ;P
Tak można.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Stary 02.02.2011, 21:21
Billy napisał(a):Wyświetl post
Mamy XXI wiek i takich rzeczy jak karta kibica nie można wyrobić przez internet... Jakby jeszcze ktoś mógł za mnie to zrobić osobiście to już pół biedy, a tak to muszę się tłuc łącznie 6 godzin w autobusie... Porażka.
polecam podjąć próbę odebrania dyplomu wyższej uczelni przez pośrednika, wyrobienie dowodu osobistego prawa jazdy TYLKO przez Internet. Jak Ci się uda, to daj znać. Wszak mamy XXI wiek.

a tak na poważnie, jak już ustalimy, że czasem pewne rzeczy trzeba wypełnić i załatwić osobiście.

Cytat:
Niniejsza zgoda obejmuje przetwarzanie danych osobowych zawartych we wniosku w celu zapewnienia
obsługi systemu Karty Kibica 2011, a także przetwarzanie danych osobowych zawartych we wniosku w celach
marketingowych i promocyjnych Wisła Kraków S.A. oraz partnerów marketingowych i promocyjnych Wisła
Kraków S.A., w szczególności na otrzymywanie informacji handlowych w rozumieniu ustawy z dnia 18
sierpnia 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. z 2002 r., Nr 144 poz. 1204), od wszystkich
wymienionych podmiotów.
Innymi słowy zgadzamy się na to by nielimitowana i nigdzie nieokreślona grupa partnerów marketingowych i promocyjnych wysyłała nam co chce i kiedy chce. Polecam podawanie jakiś trzeciorzędnych maili w formularzu.
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 02.02.2011 o godz. 21:26.

Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 02.02.2011, 21:25
Billy napisał(a):Wyświetl post
Narzekamy
Ciekawe co byś mówił jak wyrobienie karty trwało by tydzień, musiałbyś się łącznie 12 godzin tłuc w autobusie... Paranoja, tak źle i tak nie dobrze.
To po prostu straszne.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 02.02.2011, 21:38

... Połcie nie jada 3 godz ......raczej ok 2 ...
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 02.02.2011, 21:40
Odpuście już.

Odpowiedz cytując
19tomek06
Junior Member

Od: 10.2006

Stary 02.02.2011, 21:40
Odnośnie maili, to (zgodnie z pkt. 4 i 7 na drugiej stronie wniosku) jego podanie jest opcjonalnie.
Ale z drugiej strony (pkt. 9) mail jest potrzebny np. do zakupu biletów przez internet
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 02.02.2011, 21:41
dostuffca napisał(a):Wyświetl post
polecam podjąć próbę odebrania dyplomu wyższej uczelni przez pośrednika, wyrobienie dowodu osobistego prawa jazdy TYLKO przez Internet. Jak Ci się uda, to daj znać. Wszak mamy XXI wiek.
Ale już konto w banku czy kartę płatniczą / kredytową da się załatwić korespondencyjnie. Kartę Kibica porównałbym właśnie do karty płatniczej.
Odpowiedz cytując
Bambo1906
Senior Member

Stary 02.02.2011, 21:44
Ale tu są te nowe przepisy odnośnie bezpieczeństwa na stadionach, i to jest chyba z tym związane.
Gina Carano

Wisła to My!
Odpowiedz cytując
Kosa93
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 02.02.2011, 21:45
gizmowisla napisał(a):Wyświetl post

... Połcie nie jada 3 godz ......raczej ok 2 ...
Raczej nie w weekendy;/ z powrotem to czasem ponad 3... Grunt, że jest info ok KK chociaż miesiąc przed pierwszym meczem.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 02.02.2011, 21:50
jeszcze nikt taki się nie narodził, co by wszystkim dogodził...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 02.02.2011 o godz. 21:53.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 02.02.2011, 21:51
Nie sądzę. Ale może ktoś poda szczegóły takiego mądrego przepisu?

Myślę, że przeważyły kłopoty logistyczne z wdrożeniem takiej ewentualności.
Odpowiedz cytując
manian
Member

Stary 02.02.2011, 22:21
rav napisał(a):Wyświetl post
Ale już konto w banku czy kartę płatniczą / kredytową da się załatwić korespondencyjnie. Kartę Kibica porównałbym właśnie do karty płatniczej.
Lechia Gdańsk ma takie karty kibica połączone z kartą płatnicza. Może w niedalekiej przyszłości i my się doczekamy.
http://lechia.pl/25487
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Stary 02.02.2011, 22:49
Nie rozumiem dlaczego nie podali jednocześnie informacji na temat biletów/karnetów.
Jasno wynika, że na nową kartę karnetu przez net nie kupimy - czyli trzeba będzie pofatygować się 2 razy.
Czyli na obecną chwilę nowy system nie wprowadza dla karnetowca nic nowego.

Jeszcze jedna nurtująca mnie kwestia - fotka na karcie i sprawdzanie tychże przy wejściu. Chciałbym jednak mieć możliwość odstąpić komuś karnet gdy nie mogę sam iść. Na Arsenalu bodajże jest system, że możesz odstąpić karnet na dany mecz w zamian za przyszłe zniżki. Myślicie, że są w stanie nas pozytywnie zaskoczyć i wprowadzą coś w tym stylu?
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów