|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
W ogóle co się dzieje z tą Wisłą, że musimy się wzorować z całym szacunkiem oczywiście, ale na Lechii? To Wisła powinna być tym klubem który wprowadza takie nowinki czy zmiany. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Witam. moje pytnai jest następujące:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
W takiej sytuacji też musisz pokazać dokument z PESEL-em np. paszport, książeczka zdrowia czy Bóg wie co jeszcze. Ważne żeby był PESEL.
No i musi być zgoda rodziców czy coś w ten deseń. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
A ja mam jeszcze takie pytanie... Wystarczy jak przyniosę legitymację i numer pesel na karteczce + oczywiście ten wniosek wydrukowany i uzupełniony ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Do tych co narzekają. Bywało wiele, wiele gorzej
Jedynym minusem jest fakt, że nie mogę zanieść za kogoś tego wniosku. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
No to ruszamy! Już nie tyle co po KK co przy okazji zobaczyć nową Strefę Kibica
![]() \ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie ma tego w artykule ale:
Utrata ważności poprzedniej Karty nie idzie w parze z utratą prawa pierwokupu na zajmowane miejsce - mam nadzieję. Może ktoś to potwierdzić czy znowu mamy się czuć wystrychnięci na dudka? Znowu będzie owczy pęd po miejsca? ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Mozliwośc wyrobienia karty w niedzielę to jest coś co mnie bardzo miło zaskoczyło. Nie pozostaje nic innego "zamiejscowym" jak zrobic sobie w niedziele wycieczkę do Krakowa, zwiedzic SK i wypic piwko przy ciepłej słonecznej pogodzie. Uwaga tylko na czarnych.
Dodatkowo, jak ktos wczesniej wspomniał, wszystko na miejscu, odbiór od razu. Czy ktoś jeszcze narzeka? ![]() ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Wątpię aby zdjęcie obejmowało choć trochę tej koszulki. Zapewne zmieści się sama facjata.
Ostatnio edytowane przez podszywacz : 03.02.2011 o godz. 09:08.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_abonamentow/ Warto kupić abonament, ponieważ zapewnia on: - prawdziwie sportowe emocje na meczach przy Reymonta 22 - oszczędność czasu i pieniędzy - gwarancję stałego miejsca na nowym stadionie - pierwszeństwo przy zakupie karnetu na rundę wiosenną 2011 Wiec chyba mozna byc spokojnym ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
możesz sobie równie dobrze wyrobić KK a nie chodzić na mecze. Dopiero przy zakupie karnetu się okaże czy obietnice pierwszeństwa zakupu dla jesiennych abonamentowców się sprawdzą ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Elegancki pomysl z tymi smyczkami gratis do kazdej Karty Kibica. Tak mozna przyciagnac fanow. Oby tak dalej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Czy ten rozmiar karty kibica to jedynie impresja grafika, czy ona naprawdę będzie takiej kieszonkowej wielkości? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Smyczki gratis za 10zł :XD!
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coś Ty, to jest jest zminimalizowane. Tak na prawdę to będziemy musieli ciężarówkami podjeżdżać...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Bo akurat trzyma kartę Patryk. A jak wiesz jest niewielkich gabarytów, stąd złudzenie że taka duża karta. A na zdjęciu trzyma standardową katrę, wielkosci bankomatowej.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
10 zł w gotówce nie masz?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
pierwsze junior konto w mbanku, pierwsza karta, nie rozumiesz?
kto by dyche nosił przy sobie ![]() ![]()
Wisła Kraków S.A.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a no tak ;D godzinę przed kupnem KK pójdzie do banku żeby wpłacić 10 zł na kartę a następnie nią zapłacić, świetne wyjście ;D
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
No to zjechaliście mnie ładnie, widać nie rozumiecie o co chodzi...
W czasach gdzie bilet mpk można kupić przez komórkę nasz klub nie wprowadził jeszcze możliwość zapłaty za bilet kartą, już wiele razy zdarzyło mi się, że miałem tylko kartę, ale co... oczywiście kart nie przyjmujemy, już w warzywniaku płace kartą bo wygodniej i jest taka możliwość a tutaj... Nie chodzi o to, że nie mam 10zł, albo że mam pierwszą kartę i chce się pokazać, chodzi o udogodnienia dla klientów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak całkiem serio to na pewno będzie możliwość zapłaty kartą
![]() ![]() |
|
|