|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Cóż, my zagraliśmy bardzo dobry mecz. To chyba oczywiste i każdy się zgodzi.
Chciałem jednak w tym miejscu podziękować Panu trenerowi Skorży. Widać sentyment do Wisły ma spory, bo ustawił zespół zachowawczo. Legia była na fali i powinna od pierwszej minuty walczyć o 3 punkty. Tymczasem... Legia wyczekiwała na nasz błąd, grała pasywnie. Przez tą idiotyczną, defensywną taktykę udało nam się rozwinąć skrzydła i rozjechać Legię w rozmiarach do tej pory niespotykanych. W Legii należy jednak wyróżnić Mezengę - moim zdaniem chłopak zasłużył na grę w pierwszej 11. Mimo fatalnej postawy drużyny każde dojście tego zawodnika do piłki było zagrożeniem dla naszej bramki. Co do drugiego meczu - nie tak się umawialiśmy, Panie Matusiak ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
![]()
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A mi się wynik Widzewa podoba. 1 pkt Craxy nie zbawia, a łodzianom daje duże możliwości spadku, Jeśli Śląsk wygra z Górnikiem to oddala się od strefy spadku o 4 miejsca(wyprzedzi Polonię Bytom/Arkę, Widzew i na 90% Ruch) ;]
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ale Cleber też został jak to się mówi "pojechany" na forum, dla mnie pojebem jest każdy kto wyrabia takie cyrki, nie ważne w jakiej jest koszulce, tak samo osławione łokcie w pracy czy też "pięści na twarz". Jestem w tej kwestii obiektywny i duża większość na forum też, ale jeśli wolisz dyskutować z tymi którzy jak to nazywasz opisują fakty na podstawie koloru koszulki to też OK.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Tak z ciekawości, jak to jest że słyszysz ciupanie na swój klub i Ci to poprawia humor?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Oglądałem mecz w knajpie i kiepsko było z głosem. O co chodzi z tym wyczuciem LTSK i legła o którym piszą Legioniści i jeszcze za to dziękują?
![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ja bym się w ogóle wstrzymał z ogłaszaniem spadkowiczów w tym momencie, bo to jak mówić w sierpniu, że np. w połowie listopada spadnie śnieg. Są 3 kolejki to zimy i pewnie stan tabeli się za bardzo nie zmieni. Ale przez 3 miesiące wszystkie drużyny mogą się przemeblować totalnie. Filipiak np. może wyłożyć parę milionów i kupi coś co utrzyma Cracovię w lidze. Tak samo jak jeszcze taka np. Arka zacznie brać ostro w du*ę i wyląduje na ostatnim miejscy.
Poczekajmy do wiosny, zagrajmy parę kolejek i tak koło 22 zacznie się rozjaśniać sytuacja ![]() Ciekaw jestem czy Lech ugruntuje jutro opinię, że nie umie grać co 3 dni ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Kibiców Legii to nie dotyczy. Od dziś trzeba będzie się zwracać do nich per PAN, a z pewnością osoby ukrywającej się pod nickiem "0 22"
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Edit: to nie chodzi o zwracanie się per pan, tylko per ty. Można do kogoś mówić normalnie "co u Ciebie, jak się masz' albo można wyskakiwać z błazeńskim 'Ty, uważaj Ty, Ty rozumiesz, Ty' etc. No, ale może pewne sprawy widzimy inaczej. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
A sam mecz pokręcony, otwarty z obu stron ale to Wisła miała szczęście po swojej stronie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
nie żeby wynik nie cieszył
![]() cienka Wisła powstrzymała Legię na fali ![]() no ale doping przedni. dwunasty zawodnik. duuuuuuuży plus. A że LTSK i Legła.. no to na Lechu też będzie i na większości stadionów... więc jednym słowem normalka. A sedzia? hehehheheh Wreszcie nie będzie tu nikt marudził oprócz warszawiaków chociaż fakt faktem na 0:1 to nie wiem co za faul na Sobolewskim gwizdnął sędzia byleby nie było bramki no i ten karny... No ale będą kontrowersje w Liga + Ekstra no i będzie że sędzia wypaczył mecz i że w ogóle Wisła 'be' no ale kogo to będzie obchodzić w poniedziałek? ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Czytalem Wasze forum, i tam ludzie raczej nie byli zadowoleni z tego co slyszeli. zresztą. Jak zapewne wiesz, śpiewamy to dla Was ![]() E: kierunkowy : rozumiem, że w przypadku gdy zezłości Cie zona/dziewczyna/narzeczona to właczasz LTSK i poprawia Ci to humor ? Jak widac mamy inne podejście, no i najwazniejsze bo bym zapomnial przez cały dzien ! Na dziś kierunkowy do Warszawy, 0-4!
Ostatnio edytowane przez szprotson : 13.11.2010 o godz. 00:48.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szprotson - 'bawi' i 'poprawia humor' nie zawsze jest równoznaczne z 'cieszy'. Ot, taki materiał do przemyśleń
![]()
Natomiast nie czuję się oszukany przez Chorzów czy Lubin. To nie jest płacz, tylko stwierdzenie faktu. Może i lepiej się stało bo remis w Lubinie i Chorzowie zamazałby obraz fatalnej postawy. Natomiast zawszę będę do nich wracał (w tym sezonie, w 2011/2012 znowu czysta kartka) w tym roku, gdy ktoś będzie sugerował jakoby nas nie krzywdzono nigdy i spisek prowadził nas na tron ![]() Wystarczy na dziś. Jutro proszę o remis Lech-Lechia i wygraną Korony. EDIT: Syn szproty - odpuszczam, wyślę Ci priva, bo tu juz nie ma sensu.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 13.11.2010 o godz. 00:55.
![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
no tak
"wreszcie". chyba że nie zrozumiałeś postu po "wreszcie" A że błąd sędziego? Zdarza się. Bał się że jak nie gwizdnie to będzie kontrowersja. No to gwizdnął. Może nawet nie będzie kontrowersji bo macie tyle samo punktów więc wilk syty ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jak to skąd.... z komisji Ligi:d
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
"Niesamowita" ta nasza liga...Legia, ktora ma 6 porazek w 13 kolejkach walczy o MP, a Lech, ktory jest 15 z powodzeniem moze wywalczyc sobie miejsce w europejskich pucharach. Kazdy moze wygrac z kazdym i to doslownie. Lech gromi nas 4 : 1, a potem przegrywa czy remisuje. Legia, ktora wygrywa 5 spotkan z rzedu, przegrywa z nami(gdzie 2 poprzednie spotkania byly fatalne). Zeby teraz nie bylo tak, ze nasi pilkarze zmobilizowali sie tylko na Legie(tak jak poznaniacy na nas, a potem wrocili do swojej "formy")...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
zauważcie na powtórce ze przy karnym sędzia był bardzo dobrze ustawiony, tak jak ich uczą. zamiast inwestować w nowe kamery, których i tak sędzia nie moze uzywać w czasie meczu moze czas na ściągniecie nowych sędziów do całej ligi? |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
wiertar - Frustracja? Raczej nie. Napisalem ze Wisla wygrala zasluzenie a karny byl z kapelusza. Zawodnicy reprezetujacy moj klub zagrali jak ostatnie ....y.Jak widzisz tam frustracje to zrob barana w sciane bo nic innego nie pomoze
Dobra rada , nie napinka.Widze sam sie napinasz i szukasz problemu. Wyrazam swoje zdanie, mam prawo.Ogarnij sie kibicu od siedmiu bolesci.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 13.11.2010 o godz. 02:38.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nie masz prawa bo nie dość że jesteś 'w gościach', to jeszcze bredzisz
Karny ewidentny a w ogóle to powinno być ze 6-0![]() Tak to było i nie waż się pisać że było inaczej ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jeszcze tylkoe tutaj to wkleje :
![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
1g2 - Jestem na forum nie w gosciach, net to net. Karny ewidentny? Coz, nie moim zdaniem. Mam swoje zdanie i tyle. Powinno byc 303933 do 0 kibicu
Po cholere wklejac nasze forum...tam rozne elementy ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Spidey to się chyba tutaj kiedyś krecił nawet. Zawsze był napinaczem.
Antydoping? Serio? Z 4 razy jakieś przyśpiewki poszły na cały stadion ( bo o rożnych januszach co próbowali kogoś zainteresować tym ze umieją krzyknąć JEBAĆ LEGIE nie wspomnę). Mam rozumieć że na wiosnę na Ł3 ani jednej bluzgi na Wisłę nie będzie? Obawiałem sie dużo gorszego dopingu, myślałem ze w związku z tym ze przyjdzie pleno kibiców meczy Wisla-Legia, będzie pełno antydopingu (podjarać się przed kumplami ze się umie przeklinać). Było jak należy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Kultura kulturą, ale widać że w krytycznych momentach odzywa się podświadomość. Bez napinki - u mnie było by podobnie gdyby wynik był odwrotny,
Karnego NIE BYŁO. Z perspektywy trybuny ewidentny , natomiast po powtórce nie ma o czym dyskutować wg mnie - co nie zmienia faktu, że wynik przy stanie 2:0 nie został wypaczony bo graliśmy już zdecydowanie lepiej (zwłaszcza że bodajże Kirm wychodząc sam na sam NIE BYŁ na spalonym).Co do dopingu - dla mnie osobiście "Łegła Warszawa" zaśpiewane 2x za dużo (na 4 razy). Raz - jak najbardziej, zwłaszcza przy wyniku 3:0, potem ewentualnie przy 4:0. Ale ku... nie 4 razy.... Wiadomo, ze duże emocje itp. no ale do ku*** nędzy jesteśmy na meczu Wisły i ją dopingujemy ! Dla mnie osobiście najlepszy występ Wisły od meczu z Beitarem. PS. Szkoda, że dupodajki z "największym potencjałem kibicowskim" aż zremisowały :/ ![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
W dodatku Widzew w kryzysie - komplet punktów dla Cracovii nie byłby jakimś szokiem znowu - oni mają nóż na gardle. Za tydzień za to wp****ol od Frankowskiego, tak więc rywale mają 2 mecze by coś ukłuć i im uciec punktowo ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Cracovia to są zwykli frajerzy bo jak inaczej nazwać to co się wczoraj stało? Jakby Wojciechowski był właścicielem to wole sobie nie wyobrażać co by się stało z Matusiakiem po takim meczu
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a z tym barankiem to moze i pomoże.. ale tobie.mecz był ostry ale z dwóch stron, może kojarzysz sytuacje z 2 bodajże minuty gdy Sobol dostał w klate z buta i widzisz, nawet te wasze układziki nie pomogły, komisja ligi, itp. zlaliśmy wam dupsko strasznie. i nie mów mi ogarnij sie,po poierwsze to jesteś w gościach a po drugie to może tobie by się to przydało, jak i reszczie kibiców Legii na tym forum np. Spidey chociaż by za powyższy przykład. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jak dla niego "Legła Warszawa" to jest antydoping, to gratuluję percepcji.
Po wiosennym meczu w sezonie 2002/2003 (wtedy co Piekutowski wszedł na zmianę w pierwszej połowie) "Piłka Nożna" dała tytuł "PoLegła w Krakowie". Nożowniki, tak? Ale spidey niech się tak nie napina, bo gubi lekarstwa od Wiadernego. |
|
|