The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Bialix
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.11.2010, 17:16
Dlatego napisałem, że wywalenie go w takim momencie było kretynizmem :] Dodam, że nawet na skalę światową :]
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 03.11.2010, 17:59
Nie bylo mowi ze cos musi ugrac, ale wiadomo czego wszyscy ( lacznie z wiadomo kim ) oczekuja.
Skorza wspominal ze z zawodnikow ktorych dostal przed sezonem widzial tylko IV i go "zatwiedzil". Ile w tym prawdy, nikt nie wie.
Dzisiaj zrezygnowali z Falla ( obroncy ktory trenowal u nas dosc dlugo jak na test ), dodatkowo Janczyk moze z nami trenowac bo dostal zgode od CSKA.
Zobaczymy co z tego wszystkiego bedzie.
Ja wolalbym jakiegos konkretnego trenera, ale wiemy jak jest

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Bialix
Senior Member

Stary 03.11.2010, 18:02
Tak czy inaczej bardzo ciekaw jestem przetasowań w kadrach w czasie zimy
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 03.11.2010, 18:13
Skorża na prezentacji zespołu na stadionie powiedział, że Legia w tym sezonie powalczy o coś więcej niż tylko mistrzostwo Polski (chodziło zapewne o europejskie puchary). Więc niejako sam złożył kibicom obietnicę.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 03.11.2010, 18:29
Bialix napisał(a):Wyświetl post
Tak czy inaczej bardzo ciekaw jestem przetasowań w kadrach w czasie zimy
Nie spodziewam się jakiś szaleństw w tym zakresie.

Zapewne odejdzie ktoś z trójki Emanuela, Krivets i Stilic z Amici. Do tego prawie pewne wydaje się rozwiązanie kontraktu z Wichniarkiem. Tam przewietrzenie szatni może przynieść korzystne rezultaty.

Wisłę spotka pewnie druga faza przebudowy, czyli pozbędą się szrotu. Karierę kończy Cleber, a może się okazać że Żuraw wraz z Sobolewskim do niego dołączą. Darmozjadów się raczej nie pozbędziecie, bo taki Łobo czy Garguła nigdzie angażu poza Wisła nie znajdą.

Legia z kolei pozbyła się już największego szrotu jakim był Gizmo. Słuchy chodzą, że do końca sezonu ma grać Iwański, a może pojawi się jakaś dobra oferta ze Wschodu. Całkiem możliwe, że Mezenga i Cabral odejdą już w zimie.

Jaga z kolei powinna się skupić na obronie obecnego stanu posiadania, bo na Grociskiego, czy Kupisza mogą się znaleźć chętni.

Agresywna na rynku transferowym powinna być Cracovia, która jak znam życie skupi się na wyciąganiu zawodników z zespołów z dołu tabeli (vide Śląsk, Lubin i Bytom).
Ostatnio edytowane przez emj10 : 03.11.2010 o godz. 18:34.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 03.11.2010, 18:34
Emenems81 napisał(a):Wyświetl post
http://www.weszlo.com/news/5800
Swietne :
To całe weszło jest momentami nieźle żenujące.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 03.11.2010, 18:57
dziwie sie że właściciele Lecha nie sięgają po całkiem solidnego Fornalika.Zupełnie przyzwoicie radzi sobie w nienajbogatszym Ruchu.Tamten sezon miał całkiem udany i w pucharach udało mu sie przejśc dwie rundy a to już coś jak na nasze możliwości.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 03.11.2010 o godz. 19:00.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 03.11.2010, 19:12
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Nie spodziewam się jakiś szaleństw w tym zakresie.

Zapewne odejdzie ktoś z trójki Emanuela, Krivets i Stilic z Amici. Do tego prawie pewne wydaje się rozwiązanie kontraktu z Wichniarkiem. Tam przewietrzenie szatni może przynieść korzystne rezultaty.

Wisłę spotka pewnie druga faza przebudowy, czyli pozbędą się szrotu. Karierę kończy Cleber, a może się okazać że Żuraw wraz z Sobolewskim do niego dołączą. Darmozjadów się raczej nie pozbędziecie, bo taki Łobo czy Garguła nigdzie angażu poza Wisła nie znajdą.

Legia z kolei pozbyła się już największego szrotu jakim był Gizmo. Słuchy chodzą, że do końca sezonu ma grać Iwański, a może pojawi się jakaś dobra oferta ze Wschodu. Całkiem możliwe, że Mezenga i Cabral odejdą już w zimie.

Jaga z kolei powinna się skupić na obronie obecnego stanu posiadania, bo na Grociskiego, czy Kupisza mogą się znaleźć chętni.

Agresywna na rynku transferowym powinna być Cracovia, która jak znam życie skupi się na wyciąganiu zawodników z zespołów z dołu tabeli (vide Śląsk, Lubin i Bytom).

Kolego, bardzo bym prosil nie nazywac Garguly darmozjadem.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 03.11.2010, 21:00
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Kolego, bardzo bym prosil nie nazywac Garguly darmozjadem.
Mea culpa

Nie powinienem wrzucać jego do tego samego worka co Łobodziński, gdyż on ma jeszcze jakieś szanse na poprawną grę, jednak w każdym zespole jest grupa zawodników, których określa się tym mianem tj. u nas Pączka, Rubusia, czy koksiarza Wawrzyniaka.
Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 03.11.2010, 21:52
Czyli zatrudnienie Bakero oznacza, że Lech będzie chciał wyrwać od nas Andreu. A to nie byłoby zbyt dobre :/
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
Odpowiedz cytując
legion18
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 03.11.2010, 22:09
PoloniaDumaStolicy napisał(a):Wyświetl post
Czyli zatrudnienie Bakero oznacza, że Lech będzie chciał wyrwać od nas Andreu. A to nie byłoby zbyt dobre :/
123456789
Odpowiedz cytując
legion18
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 03.11.2010, 22:12
legion18 napisał(a):Wyświetl post
123456789
E: może będzie kolejna fuzja

Sory źle mi się klikło:(
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 03.11.2010, 22:24
PoloniaDumaStolicy napisał(a):Wyświetl post
Tak. Zwłaszcza, że zazwyczaj trenerzy w polskiej lidze zabierają ze sobą graczy z poprzednio prowadzonych drużyn. Zwłaszcza że Bakero będzie miał w Lechu dużo do gadania w sprawie transferów.

Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Macie problemy czemu Zieliński nagle odchodzi a mierny Bakero przychodzi? To może ja napiszę swoją wersję. Zieliński do Polonii a Janas do reprezentacji. Kto za i co o tym sądzicie?
Bardzo ciekawa teoria i chyba warto śledzić jej losy.

Ale pójdę odważniej
Janas do reprezentacji a Smuda do Wisły za Maaskanta. Maskaant wróci do kraju i wprowadzi średnio-mierny zespół do Ligi Mistrzów.
Powód: ODWAGA :)
Ostatnio edytowane przez sq : 03.11.2010 o godz. 22:27.
Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Stary 03.11.2010, 22:29
sq napisał(a):Wyświetl post
Tak. Zwłaszcza, że zazwyczaj trenerzy w polskiej lidze zabierają ze sobą graczy z poprzednio prowadzonych drużyn. Zwłaszcza że Bakero będzie miał w Lechu dużo do gadania w sprawie transferów.

Bardzo ciekawa teoria i chyba warto śledzić jej losy.

Ale pójdę odważniej
Janas do reprezentacji a Smuda do Wisły za Maaskanta. Maskaant wróci do kraju i wprowadzi średnio-mierny zespół do Ligi Mistrzów.
Andeu będzie mógł już zimą podpisać kontrakt z innym klubem. Umowa z Polonią kończy mu się po sezonie.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 03.11.2010, 23:00
Skoro już piszesz "wyciągnąć" to rozumiem że do końca roku Polonia nie podpisze z nim kontraktu?
Świetna informacja. (No tak. Zapomniałem że J.W. Construction go nie lubi)
No to pewnie Komitet Transferowy już się w Lechu zebrał.
Ciekawe ile innych klubów już się ustawiło w kolejce.
Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Stary 03.11.2010, 23:18
No niestety Andreu nie jest ulubieńcem Janasa, więc pewnie nikt nie będzie się kwapił do przedłużenia kontraktu w tym roku, mimo że każdy w klubie wie, że niedługo może odejść. A to byłaby ogromna strata, bo na chwilę obecną jest naszym najlepszym zawodnikiem. Cała gra defensywy opiera się na nim - licząc mecze w których wystąpił w KSP od pierwszej minuty, to drużyna traciła średnio poniżej jedną bramkę na mecz. Poza tym w czasie meczu bardzo rzadko traci piłkę.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 03.11.2010, 23:56
legion18 napisał(a):Wyświetl post
E: może będzie kolejna fuzja

Sory źle mi się klikło:(
Ja myślę, że to słuszna koncepcja. Holding Amika-Polonia-Groclin miażdżyłby w lidze i nie tylko. Tylko żal zakończyć historię klubów o tak zacnej tradycji.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 04.11.2010, 00:11
W temacie potegi naszej ligi -
dzis awatarem Amiki/Wisly/Legii itp w LM zostala Zilinia.

Wlasnie tak by wygladalem te wysnione i wymarzone mecze polskich potentatow w champions league.
Dzien dobry, oto nowy kierunkowy na Marsylie: zero-siedem.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 04.11.2010, 01:02

Wlasnie tak by wygladalem te wysnione i wymarzone mecze polskich potentatow w champions league.

czy naprawde myslisz ze jakakolwiek polska druzyna jakims cudem ( czyt. psim smendem) weszla by do LM skonczyla by inacej t byloby srubowanie wynikow !! sory ...ale taka smutna prawda !!!! mozemy podnieac sie MP i raz na 10 lat wyjsciem z grupy !!!! i to jest szczyt mozliwosci nasej pilki !!! ....oczywiscie to jest wariant BARDZO OPTYMISTYCZNY !!!!!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 04.11.2010, 09:03
Bialix napisał(a):Wyświetl post
@arti, ileż można się wspinać? Mnie się zdaje, że on już robi wszystko na pełnych obrotach i się przegrzewa.

Skorża zrobił 2x MP z Wisłą, ale w końcu coś się w tej machinie zepsuło. Tamtej wiosny mieliśmy pakę, a graliśmy piach. Jakoś się to wszystko kolebało i już za Henryka Kwinto straciliśmy niemal pewne mistrzostwo.

Nijak się ma postawa Wisły z początku rundy wiosennej poprzedniego sezonu do tego co się dzieje teraz. Wówczas był chyba ten sam skład co na początku sezonu, który wgniótł wszystko po drodze przez parę kolejek i szedł na 90/90 :] Inną kwestią był kretynizm zarządu i wywalenie Skorży po 3 fatalnych meczach, w których ugraliśmy punkt (z Jagą 0-0). Potem przyszedł Największy Kasiarz II RP w wydaniu III RP i zepsuł jeszcze bardziej. Psuł i psuł, aż wyleciał i zmienił go Maaskant (dobra, wcześniej kombinował Kulawik).

Teraz do Legii jedzie podniecona wygraną z Polonią Jagiellonia. I tutaj może być bardzo różnie. I jeśli Legia wygra, to cofam wszystko co powiedziałem o Skorży, bo jednak mu w końcu klub wypalił. A jeśli nie, to tylko utwierdzi mnie to w przekonaniu, że Maciej Skorża sobie nie radzi z dużymi wyzwaniami. W ogóle, Legioniści, powiedzcie, bo nie śledziłem: Skorża zapowiadał przed sezonem, że co zdobędzie? I czy były jakieś sygnały od strony ITI, że Skorża musi ugrać ile się da, bo inaczej kicha :]
Jak dla mnie to podsumowania w temacie Legii (jak i Wisły) po sezonie... na ten moment mimo cienkiego początku Skorża wciąż jest w grze - zarówno o MP jak i PP.
A w Wiśle... jak dla mnie zrobił niemało - w sumie mam sporo szacunku za całokształt.
Wynik Ziliny - ja bym tam chciał żebyśmy weszli do tej LM nawet jakby nam mieli tak skopać d.pę
Ostatnio edytowane przez arti : 04.11.2010 o godz. 10:52.
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 04.11.2010, 09:54
Cytat:

Cytat:
czy naprawde myslisz ze jakakolwiek polska druzyna jakims cudem ( czyt. psim smendem) weszla by do LM skonczyla by inacej t byloby srubowanie wynikow !! sory ...ale taka smutna prawda !!!! mozemy podnieac sie MP i raz na 10 lat wyjsciem z grupy !!!! i to jest szczyt mozliwosci nasej pilki !!! ....oczywiscie to jest wariant BARDZO OPTYMISTYCZNY !!!!!
Już przestańcie tak jęczeć i stękać OM jest gorsze od City, a jednak słaba i nie mająca składu na puchary Amica się nie skompromitowała. Fartowne transfery + nie mający dupy zamiast głowy trener + dobry układ Marsa względem Saturna i nasz MP sobie pogra w LM, dostanie niekompromitujące baty + jakis remis tu, jakies zwycięstwo (potem wspominane przez najbliższe lata) tam, zainkasuje parę $$$ i wstydu nie będzie. Aż w takiej czarnej dupie piłkarsko nie jesteśmy, żeby jęczeć o tym, że standardem będą wyniki 0:7.

Cytat:
Teraz do Legii jedzie podniecona wygraną z Polonią Jagiellonia.
Jeżeli Legia przegra, to jeszcze niekoniecznie będzie to wina Skorży, czy raczej - będzie to jego wina, ale w nieco innym wymiarze.

Choto kontuzjowany, nie zagra. Chinyama kontuzjowany, nie zagra. Rybus świeżo po kontuzji, nie wiadomo czy zagra. Vrdoljak kontuzjowany, nie wiadomo czy zagra. Kiełbowicz kontuzjowany, nie wiadomo czy zagra. Komorowski kontuzjowany, nie wiadomo czy zagra.

EDIT:

Cytat:
Skoro już piszesz "wyciągnąć" to rozumiem że do końca roku Polonia nie podpisze z nim kontraktu?
Świetna informacja. (No tak. Zapomniałem że J.W. Construction go nie lubi)
No to pewnie Komitet Transferowy już się w Lechu zebrał.
Ciekawe ile innych klubów już się ustawiło w kolejce.
Ostatnio edytowane przez Sartre : 04.11.2010 o godz. 09:57.
Legionista
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 04.11.2010, 09:56
7 kotów napisał(a):Wyświetl post

Może aż tak źle by nie było. Mimo wszystko zarobili kase, za sam awans transmisje, bilety i te de.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 04.11.2010, 11:13
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Może aż tak źle by nie było. Mimo wszystko zarobili kase, za sam awans transmisje, bilety i te de.
No i co z tego,że zarobią. Przejedzą kasę,podobnie jak u nas nie będą potrafili nikogo konkretnego za to kupić. Kupią sobie co najwyżej takiego Jovanica tudzież Bunozę. Teraz przed nimi ciekawy w.......,znaczy mecz. Jadą do Londynu. Myślę,że 0-7 jest poważnie zagrożone.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 04.11.2010, 11:24
Ale co to za porównanie - Wisły do Legii? U nas z systematycznie osłabianej drużyny wyrwano dwa zęby trzonowe - Marcelo i Głowę. No i jeszcze na dobitkę sprzedano Diaza. Tym samym rozwalono ostatnią solidną formację. Mało tego, pozwolono by zespół prowadził skapcaniały Henio K., co musiało się skończyć katastrofą. W rezultacie na Reymonta mamy ruiny i zgliszcza, Maaskant próbuje coś sklecić ale potrzebuje czasu i realnych wzmocnień.

Legia była w podobnej sytuacji, ale ma 6 miesięcy przewagi. Katastrofa nastąpiła za Białasa, drużyna budowana przez Urbana i Trzeciaka przestała istnieć. Nie sprzedano jednak najlepszych piłkarzy, tylko przystąpiono do radykalnej ofensywy transferowej. Sprowadzono w zasadzie nową 11tkę bardzo ciekawych jak na polskie warunki zawodników. Część z nich na razie się nie sprawdza (Cabral), część błyszczy tylko incydentalnie, ale daje korzyści (Mezenga), wreszcie część to świetne wzmocnienia, filary zespołu (Vrjdolak). Mało tego, dzięki wzmocnionej konkurencji dotychczasowi kadrowicze zaczęli grać lepiej (Radović).

Skorża dostał mnóstwo czasu, zaufanie i górę pieniędzy na transfery. Kogo chciał, dostał (nie łykam gadki o tym, że nie miał wpływu na wzmocnienia) i drużynę nadal wzmacniają (Janczyk, pewnie w zimie będą kolejni). Do tego nie było europejskich pucharów i zakończono konflikt z kibicami.

Podsumowując: Skorża miał najbardziej komfortową sytuację w polskiej lidze, sytuację niemal bez precedensu. Podobny komfort w pracy mieli w ostatnim dziesięcioleciu jedynie Kasperczak i Smuda (w pierwszym podejściu) w Wiśle Kraków. A jeszcze wcześniej - Smuda w Widzewie i Janas w Legii.

Dlatego nie mam zamiaru piać z zachwytu nad tym, że Legia wydziera fartowne zwycięstwo nad Górnikiem. Ta Legia, biorąc pod uwagę skalę inwestycji i słabość naszej ligi powinna lać wszystkich 3-4 bramkami różnicy (za wyjątkiem Amiki i Polonii, które personalnie są dość silne). A na razie to melodia przyszłości i to dość niepewna.

Jak w rundzie wiosennej Legia "odpali", a następnie pokaże się z dobrej strony w europejskich pucharach, to uznam że Skorża wykonał plan minimum. Na razie jest bardzo kiepsko i kilka zwycięstw w polskiej lidze tego absolutnie nie zmieni.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 04.11.2010, 11:30
Flamengista 99% racji Dodam ze stracilismy tak naprawde najwazniejszego zawodnika czyli Janka Muche.
Gramy niby lepiej ale mam jakies dziwne wrazenie ze... Gdyby te same pieniadze dostal Urban, ba - nawet tych samych grajkow co sa teraz, to by lepiej to poukladal od Macka. Nie mam przekonania do tego trenera. Gra nadal wyglada slabo... Nie ma totalnego dramatu ale jest cienizna.
Rado sie odrodzil przy Skorzy, ale moze to byc sytuacja jak u Was z Zienczukiem. Pamietamy jego sezon zycia

Musimy sie zgodzic ze pewna era juz sie skonczyla, przynajmniej na dluzszy czas. Klubu "czolowe" popelnily serie bledow, za ktore beda placic. Liga sie splaszczyla i wyglada jak wyglada.

Licze na przebudzenie Legi,Wisly i Lecha w tym okienku transferowym. Wiem ze wszyscy zapowiadaja jakies glosne transfery...zobaczymy

Licze tez na to ze wy.......a z naszego zespolu cipki, ktore nie sa godne nawet nosic bidonow. Dodatkowo niech zostawia Mezenge. On w systemie z 2 napastnikami daje rade. Wczoraj mimo ze to byl sparing pokazal naprawde kosmiczne podania
Ostatnio edytowane przez kreseq : 04.11.2010 o godz. 11:34.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
transmisje
Member

Od: 05.2010

Stary 04.11.2010, 13:50
Pragniemy poinformować, iż z dniem 3 listopada za porozumieniem stron Lech Poznań rozwiązał kontrakt z Arturem Wichniarkiem – Pragniemy podziękować Arturowi za grę w barwach Lecha oraz zaangażowanie na treningach i w meczach pierwszego zespołu. Jednocześnie życzymy mu powodzenia w dalszej karierze piłkarskiej – mówi dyrektor sportowy Lecha, Marek Pogorzelczyk"
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 04.11.2010, 13:59
To samo powinni zrobić u nas po zakończeniu obecnej rundy z Żurawskim.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 04.11.2010, 14:06
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Legia była w podobnej sytuacji, ale ma 6 miesięcy przewagi. Katastrofa nastąpiła za Białasa, drużyna budowana przez Urbana i Trzeciaka przestała istnieć. Nie sprzedano jednak najlepszych piłkarzy, tylko przystąpiono do radykalnej ofensywy transferowej.
Tylko dodajmy, że tam nikogo dobrego nie było, oprócz Muchy, który z resztą odszedł. Więc nie mogli się zbytnio "osłabić".
Teraz my jesteśmy w podobnej sytuacji. Małecki nie odejdzie, bo nie trzyma taktyki, a Brożek jak nie odszedł po 2 koronach krola strzelcow to teraz tym bardziej.
Pozostaje się wzmacniać, albo pikujemy w przeciętność.
..
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 04.11.2010, 14:13
Malecki jest do upchnięcia w jakimś polskim średniaku ligowym. Za granicą facet nie ma czego szukać. Słaby jest.
Silna Wisła to taka,gdzie facet mający problemy z taktyką i piłkarskim abecadłem siedzi na ławie a nie stanowi o jej sile. A,że jest inaczej,to nie dziwne,że mamy taką a nie inną na teraz pozycję w lidze. Legia jest o krok od nas,bo jest budowana od nowa. Zaciąg już jest. U nas póki co są uzupełnienia a nie wzmocnienia. Ciężko mi sobie wyobrazić co można zbudować wokół Bunozy czy Jovanica,tudzież Cikosa.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 04.11.2010, 14:30
Małeckiego do Turcji

Marszałek : Wokół Bunozy można zbudować taki fajny zagajnik. W Środku "ON" a obok ławeczki. Można usiąść i poczytać książkę w cieniu drzewa Bunozy. Do tego można obok ustawić Chaveza, a dokładnie położyć może być dośc solidnym progiem zwalniającym. A za nimi, sredniej jakości brzydkie drzewo Kowalskie.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 04.11.2010 o godz. 14:33.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów