|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Polsce wystarczy czasu na przygotowanie się do organizacji finałów EURO 2012? | |||
| Tak |
|
333 | 52,28% |
| Nie |
|
304 | 47,72% |
| Głosujących: 637. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
To pewnie taki ich Leper albo Giertych wiec za bardzo nie ma sie czym przejmowac.
![]() ,
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ukraińskie k..wy.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Jak to k...wa nie czym Stepan Andrijowycz Bandera - Utworzona przez niego frakcja OUN-B ponosi odpowiedzialność za zorganizowane ludobójstwo polskiej ludności cywilnej na Wołyniu i Małopolsce Wschodniej ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Chodzilo mi o tego pacjeta ktory chce nazwac stadion imieniem Bandery. U nas pojeb.w tez nie brakuje, daj wladze Giertychowi to Ci stadion narodowy nazwie TV TRWAM im ojca Rydzyka
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Panowie, spokojnie. Saklak ma racje, gość jest radnym miejskim we Lwowie, myślicie, że to na takim poziomie ktoś pozwoli mu podjąć tak kontrowersyjną decyzję?
Swoją drogą własnie dlatego nigdy w życiu bym nie oddał głosu na nacjonalistę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
I tak pewnie by nie zdążył.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wrocław nie ma szans zdążyć ze stadionem. Jestem tego pewny na 100%. Euro zostanie przeniesione do Krakowa.
![]()
LE-VA-DIA TALLIN !!! Wystarczą te 2 słowa by Wiślaka wyprowadzić z równowagi ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
))nie ma szans na to a Wrocław na pewno się wybroni ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma szans na wyrobienie się Wrocławia. Wystarczy popartrzyć jak długo były układane stopnice na innych stadionach (w Gdańsku zajęło to ok 7-8 miechów), a do tego jeszcze zamontowanie dachu i wykończeniówka. Trzeba jeszcze liczyć na łagodną zimę i wogóle jest to robione na ostatnią chwilę. Ponadto we Wrocławiu wokół stadionu trzeba teren wykończyć bo tamtejsza inwestycja to nie tylko stadion ale i obiekty wokół stadionu. Uważam że po SN jest to największa inwestycja stadionowa.
Takie kity że Wrocław zdąży to monza wciskac UEFA |
|
|
|
sssssssss..
Offline |
|
|
jak nie wyrobią się na połowę 2011 to przecież nie będzie dla nich znaczyło pożegnaniem się z tą imprezą
przecież w RPA były oddawane do użytku stadiony dopiero w tym roku ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ale UEFA to nie FIFA kolego.
![]()
LE-VA-DIA TALLIN !!! Wystarczą te 2 słowa by Wiślaka wyprowadzić z równowagi ...
|
|
|
|
sssssssss..
Offline |
|
|
niech będzie
to na jakiej podstawie ci z UEFA zaufali Ukrainie i wierzą, że np. Lwów zdąży ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ chyba UEFA
W RPA stadiony były oddawane bo innego wyjścia nie było. Nie przeniosą przecież imprezy do Botswany czy Namibii A stadion w krk do końca roku będzie gotowy a do tego miejsca hotelowe są lotnisko i autostrada tez więc z tym problemu nie ma a w ciągu tych dwóch lat to jeszcze jest czas żeby się lepiej przygotować. Platini wie że Wrocław i w ch*** robi ale trzyma ich bo umowa podpisana, ale jesli stadion by się jeszcze choć trochę miał opóźnić to się pożegnają |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
nie wiadomo jeszcze jak będzie ale już jest śmiesznie ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Zaprezentowano loga naszych miast-gospodarzy.
Poznań: ![]() Skąd my znamy te "śnieżynki", szcz. tą niebieską na środku ![]() Reszta miast bez zaskoczenia. ![]()
Ostatnio edytowane przez masterlag : 27.10.2010 o godz. 17:21.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
POZnań jak widać lubi tęczowe kolory
, ale to nie dziwne. Tradycja zobowiązuje. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Wszystkie logotypy wyglądają tak:
POLSKA ![]() UKRAINA ![]() Nie podoba mi się Wrocław, Warszawa i Donieck, reszta raczej OK. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wrocław, Poznań, Doniek tragedia. Szczególnie Wrocław i Donieck. Zupełni nie rozumiem co mają obrazować te donieckie trójkąty (skąd się wziął jeden pomarańczowy, co symbolizuje?), a wrocławskie logo przypomina bardziej logotyp burdelu, jakieś dwie pary ust, jaki to ma związek z Wrocławiem, no chyba że WrocLOVE, chociaż to według mnie dosyć daleko idąca analogia i boję się, że nie wszyscy mogą ją wyłapać. Poznań jest przywiązany do tego swojego know-how, ale kolorów w logo więcej niż na paradzie równości, gwiazdki trzymające się za "ręce" to moim zdaniem nie najlepszy zabieg. Lwów chyba dosyć nieudolnie postawił na prostotę i tradycję - wygląda to jak z obrazów Nikifora, bez rewelacji.
Z kolei bardzo podoba mi się Kijów - odniesienia do historii, barwy ukraińskie, ataman zagrzewający kozaków(?) do walki, fajnie to wygląda. Z Polski zdecydowanie wg mnie najlepiej Warszawa, postawiono na prostotę (przeważnie najlepszy zabieg), ograniczona ilość kolorów i syrenka daje dobry efekt ![]() Generalnie ani główny logotyp, ani loga miast delikatnie rzecz biorąc, nie powalają, na pewno nie są tak "dopieszczone" jak w Austrii na Euro, czy w Niemczech na mundialu. Jednak to chyba nie jest wina ani Polaków, ani Ukraińców, gdyż słyszałem, ze to jakaś firma zewnętrzna wynajęta przez UEFĘ wykonała te "dzieła". Można się było lepiej postarać. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ja tam się cieszę że żadne z naszych miast nie ma loga z wycinanką łowicką, kościołem czy jakąś szlachtą
Ogólnie pozytywne wyraziste loga z wyłączeniem POZnania* (Chodzi o nasze miasta, bo Ukraińskie mocno średnie. Najbardziej podoba mi się Gdańsk, Warszawa i Wrocław ( logo kojarzy mi się z mostami z których Wrocław słynie, dodatkowo jest on nazywany polską Wenecją (chyba ) więc usta też uzasadnione ). Najgorszy zdecydowanie Donieck ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Logo Wrocławia przedstawia most Grunwaldzki, to dla nieświadomych:
![]() http://pl.wikipedia.org/wiki/Most_Gr...roc%C5%82aw%29 Jest to jedno z najbardziej charakterystycznych miejsc Wrocławia. ![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Most który nawet nie ma 100 lat, też mi wybrali pinkt charakterystyczny.
Najwajniesze loga ma Gdańsk w PL i Kijów w U. Najgorsze Wrocław i Donieck |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Włosi chcą nam Euro odebrac po rewelacjach tego Cypryjczyka
http://www.sport.pl/euro2012/1,10907...ane_Euro_.html |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
.![]() Cytat:
|
||
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Teaser zapowiadający maskotki Euro 2012: http://www.youtube.com/watch?v=q1Xeq_lVCWU
Strach się bać P.S. ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|