The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
WiselkaMLP
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2009, 23:23
pio napisał(a):Wyświetl post
Ja fanem nie jestem, choć kilka jego tytułów przeczytałem, ale też zdecydowanie wolę jego książki niż filmy na ich podstawie, ale to raczej norma.
Mój ulubiony gatunek? Tak bez zastanowienia- fantasy.

Sprawdzałem z tymi dyskami i lipa, pocieszam się jedynie, że kiedyś też tak było i po pewnym czasie dał o sobie znać...ale to mnie tylko mobilizuje, by zrobić sobie kopie zapasowe na dvd...
Co do cd, to kilka sztuk z okładkami i opisem na pewno wypalę w formie "oryginałów"
ja zazwyczaj nagrywam kilka plytek dla znajomych ale w wiekszosci i to znaczej wiekszosci linki buszuja po necie to widze ze jak pokonczymy to wymianka kompaktow bedzie

a odnosnie ksiazek rowniej przeczytalem "Pana Samochodzika" bardzo wciagajaca potrafilem +/- w 2 godziny przewertowac 80 stron a wiec musialo bys to warte mej uwagi ze wzgledu ze w zyciu przeczytalem taka ilosc ksiazek ktora mozna policzyc na palcach jednej reki co jest oczywiscie na swoj sposob tragedia ...
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Powodem były skargi młodych kibiców cracovii o prowokacje tych malowidel
cracovia 1906 krakow napisał(a):
Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów