|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez pio : 04.01.2009 o godz. 23:47.
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
no to jeszcze jeszcze wiecej troszke niz miesiac ... ALE I TAK ZA DLUGO !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
A jakub jest fajny, ale nie na raz, bo jednak trochę to na jedno kopyto, najsłabsza częśc to Czarownik Iwanow Najlepsze opowiadanie to o tym Hotelu z "Kronik" Polecam tez inne niejakubowe Pilipiuki, pociąg widmo-Piłsudskiego czy wirus-komunizm , naprawde niezłe historyje ktoś pytał o znane cytaty, myślę , że ten ma szansę ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
dobrze ze miecza nie wachasz
nie moglem ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ja kocham wszelkiej maści powieści historyczne, półhistoryczne,dokumentalne,fabularyzowane ale na kanwie faktów.
Preferuję okres 2 wojny, ale czytam bardzo chętnie Łysiaka, świetny jest Norman Dawies , Wołoszański ,dawniej czytałem Koontza (mam większośc jego powieści), świetne kryminały Jacquemarda. Z dawnych lat z nostalgią lub śmiechem wspominam Maya, Nienackiego, McLeana,R.E.Howarda z jego "Conanami" ,H.Harrisona icałe mnóstwo...horrorów( Nekroskop). |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ale się tu ęteligętnię zrobiło... ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
no żeby nie było że tylko alkohol, kobiety itp
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak zwykle kąt widzenia zależy od kąta siedzenia... ;]
Tematy kobieco-alkoholowe mnie osobiście bardziej ciekawią ;] ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
"Faktotum" - Charles Bukowski oraz „Seans” - Horwath Witold (Łagowski Witold) ![]()
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tematyka ciekawa. W chwili wolnej zaczerpnę z zaproponowanej przez Ciebie literatury
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Jakbyś wypił tyle alkoholu co jeden juser z tego tematu to nie wiem czy by Ci było do rozmowy![]() Ni Ma jeszcze po sylwestrze nie doszła do siebie ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A kogóż to masz na myśli drogi Sergio?
Wybaczcie mi przyjaciele moi, ale muszę was opuścić. Opuścić bezpowrotnie do godzin wieczornych dnia dzisiejszego. Szkoła albowiem zaczyna się... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Jak wytrzezwieje to moze się ujawni ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jeśli kiedykolwiek w aptece wam powiedzą "po tym na pewno pan zaśnie" - kłamią.
Przedawkowałem 3krotnie prochy nasenne. Efekt ? Jak widać. ****a mać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Ja jako zakładki wykorzystuję karty do gry, które trzymam na biurku. Niestety ostatnio mało czasu na czytanie, dużo książek, które chciałoby się przeczytać i w efekcie talia mocno się zdekompletowała. Parafia zobowiązuje widzę A ja poszedłem kulturnie spać o godzinie dziesiątej, budzę się, a tu Garguła w Wiśle A tak w ogóle najlepsza książka jaką czytałem to zdecydowanie "Jądro ciemności", jedna z niewielu lektur w liceum, które dało się czytać.
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 05.01.2009 o godz. 03:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
hahaha -15 na dworze, a tu czas iść przywdziać moro i zacząć pracować
![]() ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No i co się cieszysz?! hahaha sobie wymyslił
![]() zakładki są okej do momentu, dopóki w w książce nie ma trzech, wszystkie w innych miejscach ale zasadniczo staram się czytać książki rozdziałami, tak jest prościej zapamiętać gorzej jak nie ma rozdziałów -.-
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 05.01.2009 o godz. 10:19.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
za to mozna bana złapac
co do zakładek: nie używam, pamietam +/- 15 stron gdzie skonczyłem i czytam od początku poczatki akapitów, jak przestaję kojarzyć, zawężam szukanie i znajduje TO miejsce. Dzięki temu od razu pamietam co skończyłem czytać ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Tak cofając się kilka postów wstecz to faktycznie jest różnica jakie wydanie, emsi wspomniał o "Mistrzu i Małgorzacie", podobnie jest ze "Zbrodnią i karą", a z bardziej topowych książek to np. trylogia Tolkiena gdzie chyba w każdym wydaniu jest na początku opisane jak zmieniono świadomie język i przykładowo słowo elf w 3 wydaniach odmienia się całkiem inaczej
![]() Ja obecnie jestem na półmetku pewnej autobiografii. pan_premier ja stosuje podobną metodę ale tylko wtedy gdy po zaczytaniu się odkładam książke, gdzieś ide, wracam przykładowo na następny dzień do niej i patrze, że zakładka leży obok |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Dzisiaj w nocy ma być do -20 na polu
Przyznawać się jutro komu auto nie odpaliło ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
kurde...jakie pole...pole to jest orne
w sumie to i to jest bez sensu...nie logiczne |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ja na 13...ale kolos z maty :(
i nic nie umiem... a na dworze -6 |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
.....wa ale zimno :/ nie do wiary :| 3h w szkole byłem i już mi się znudziło po świętach ;|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
z tym odśnieżaniem to są jakieś jaja :/
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A ja wogóle nigdzie nie poszedłem, bo do zdrowia jeszcze wracam :] ma to swoje plusy, odziwo...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Mi się śnieg o tyle podoba , że jak wstaje rano (brr, ledwo) to jasno jest..
potem biegiem do autobusu- tu już gorzej, żeby nie wywalić się równo.. Reasumując, DOBRZE JEST! ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|