![]() |
Luźny - reaktywacja
O samej idei tematu nie ma co dużo mówić.
Główne zasady: 1) Kultura 2) Myślimy co piszemy. Nie tylko nasze, wąskie grono to czyta. Będę przeglądał ten temat na bieżąco i jeżeli zejdzie on na przysłowiowe psy i będzie tu uskuteczniane bezsensowne nabijactwo - poleci. Wsio. |
nareszcie, mamy luźny! :)
dziękujemy, dziękujemy! |
chwalić Boga i dobrego moda :D
|
Ciekawi mnie tylko co na to Kądzikowski :p
|
Cytat:
|
testowy do nas należy.. ale tu można z wszystkimi forumowiczami o innych ciekawych sprawach porozmawiać. :)
mam nadzieje że się przyjmie... |
MUSI się przyjąć ;)
kiedyś był i było ok, to i tym razem nie powinno być przeszkód w utrzymaniu tego tematu. |
Ja bym w luźnym tak jak za dawnych lat poczytał rozbrajające posty szanownego giganta, emsiego, usia i wielu, wielu innych. Mam nadzieję, że nie zawiedziecie mnie! :-)
|
Błe. Ten temat nie ma szans. Luźny temat zakładany przez moda. I to bez tematu wstępnego. :D
Zima idzie, odświeżcie sobie temat o kalesonach :D |
Jak się wstaje o 5 rano a temat zakłada o 23 to nie ma szans na "wenę twórczą":]
Inwencję jestem zmuszony delegować na inne ciała forumowe (nie dosłownie:D) |
No, aż nie wiem co odpowiedzieć:D
No, w sumie taki forumowy schabowy z mikrofalówki , przy braku swoich pierwowzorów z poprzednich lat, zawsze smakuje lepiej niż różnoraka mielonka z pokoju piłkarskiego. Ta sama od lat :foch: |
i jest pytanie, czy pokemony z piłkarskiego nie przybędą i tutaj..
|
Może napisać w specyfikacji tematu, iż wchodząc z Neostradą, narażamy rodziców na większy rachunek telefoniczny?
Nie obrażając użytkowników z głową na karku. Bez napinki :D |
a lepiej w testowym pasuje taki temat :D
|
Cytat:
|
Nie przyjmie się i zejdzie na psy, ot co się stanie.
Bo za dużo starych dobrych użytkowników dało sobie spokój z pisaniem na forum. I kilka osób myśli, że jest fajnych, a od pokemonów się zbytnio nie różnią. ;) |
uhm, uhm to ile mam doliczyć do rachunku?
|
radiówka i jest spokój. :)
|
U siebie mam sieć osiedlową, ale że teraz pomieszkuję gdzie indziej i jestem skazana na neostradę. Ale nie jest tak tragicznie - gdyby się nie rozłączało dziadostwo parę razy na tydzień to nawet, nawet.
|
Cytat:
|
są jeszcze takie miejsca, gdzie pozostaje wybór mniejszego zła:p i dlatego mam neostradę:)
|
Cytat:
|
Cytat:
Kądzikowski na to nic, bo on wam poprzedniego tematu nie usunął...cieszcie się, że wreszcie macie gdzie gadać...ale czemu wam z testowego to usuneli to nie wiem..:-) |
Co do nart to nie mogę się już doczekać sezonu:D Zakupiłem nowe deski przed kilkoma dniami i z niecierpliwością wypatruję śniegu na Rohaczach. Trzeba sprzęcik wypróbować:]
Co do "magii świąt" to w niektórych hipermarketach już powoli się zaczyna:/ |
tam narty, pogoda piękna a mi sie łańcuch rozpadł i nie mam kasy na nowy
:( Cytat:
|
To jest denerwujące. Dwa miesiące przed świętami mówią człowiekowi, że już święta.
A jak przychodzi 25 grudnia to już lato i człowiek znudzony! :D |
Cytat:
Nie, jeszcze nie czas na narty. Póki ładną mamy pogodę to niech to tak zostanie. Ale niech tylko zacznie być zimno i deszczowo, to też dodaję kamerki internetowe ze stoków do "ulubionych" :-D A co do nart: robił ktoś kursy instruktorskie? Od paru lat się zabieram i zabieram i zabrać za to nie mogę.:-/ Drewniak - stara prawda. Wystarczy, że 6 grudnia nadejdzie, to już ludzie mają powyżej uszu tej cudownej magii świąt. Wielkanoc idzie, przecież. |
|
W hipermarketach przeważnie tuż po zaduszkach rozpoczyna się "akcja christmas" dla tego staram sie wszelkimi sposobami jak najdłużej omijać takie miejsca bo niedobrze mi sie robi od "listopadowych kolęd" i mikołajów-potworków.
|
Mi tam nie trzeba świąt, żeby szerokim łukiem omijać hipermarkety. Nie lubię towarzyszyć ludziom w ich rodzinnych niedzielnych wypadach.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl