|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Ile medali zdobędzie Polska Reprezentacja na Letnich Igrzyskach Olimpijskich ? | |||
| Żadnych. |
|
23 | 11,56% |
| Jeden medal. |
|
9 | 4,52% |
| Nie więcej niż pięć. |
|
55 | 27,64% |
| Więcej niż pięć. |
|
112 | 56,28% |
| Głosujących: 199. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Krotki skrot bedzie na TVP2 ,takie godzinne podsumowanie dzis od 22:50. Ja tez sadze ze mimo wszystko droga do medalu siatkarzy jeszcze bardzo dluuuga i wyboista aczkolwiek po tym laniu w LS ,dzis to my bylismy od Serbow duzo lepsi,i musze przyznac ze zaskoczony bylem taka metamorfozą naszych. 3 zwyciestwo siatkarzy daje choc iskierke radosci w czlowieku jak sie naooglada porazek i 20 miejsc w kazdej konkurencji,szkoda mi tylko tego z Judo,naprawde niewiiele mu brakowalo.... -------------------------------------------------------------- P.S Na TVP 1 i TVP 2 za duzo p***nia o Szopenie zamiast pokazywac transmisje. Sporty druzynowe oczywiscie upchneli do TVP Sport ,co malo kto ma ta telewizje. Mowili ze na necie maja btc transmisie na 5 kanałach ,ale jakos bylem na tym caly itv.pl i nic tam nie ma...albo ja zle szukam...oglada ktos igrzyska wlasnie za posrednictwem neta Chodzi mi gl o koszykowke,zeby zoabczyc jakis mecz Amerykanow w Kosza,czy Brazylii w Pilke..gdzie to ogladac
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 14.08.2008 o godz. 19:13.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|