|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Ile medali zdobędzie Polska Reprezentacja na Letnich Igrzyskach Olimpijskich ? | |||
| Żadnych. |
|
23 | 11,56% |
| Jeden medal. |
|
9 | 4,52% |
| Nie więcej niż pięć. |
|
55 | 27,64% |
| Więcej niż pięć. |
|
112 | 56,28% |
| Głosujących: 199. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 04.2005
Offline |
|
|
ehe nie zwróciłem uwagi na inicjał imienia , a wypastowana orda - identyczna
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Miło zobaczyć Wiślacką koszulke na trybunach podczas dekoracji szpadzistów
![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
widzieliście Wiślaka na trybunach?!
![]() piękna chwila, nareszcie mamy medal... a Francuzi - poprostu za mocni, rewelacyjnie walczyli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Brawo Polacy! Może wreszcie rozwiąże się ten worek z medalami
.Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Noo...teraz Majewski już prowadzi po pierwszym rzucie. Oby się to utrzymało do końca.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
kawał chłopa z tego Majewskiego
edit: pachnie złotem
Ostatnio edytowane przez born2b3k : 15.08.2008 o godz. 14:59.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
21 51 Brawo Majewski !!!!
Daje przykład innym jak trzeba walczyć !!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ALe jeszcze nie mozna byc pewnym. Jeden rzut i sytuacja się odwraca..taki ten sport jest glupi..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mamy Złoto !!!
Gratulacje Tomek !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
I mamy pierwsze złoto!
Gratulacje dla Tomka Majewskiego! ![]()
the end
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jest szansa znaleźć gdzieś nagranie z tego? (YT, itvp?)
Powód: już nic
Ostatnio edytowane przez Prezydentowa : 15.08.2008 o godz. 16:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ależ dzisiaj pozytywne zaskoczenie ze strony naszych sportowców w Pekinie - całe szczęście bo już zaczynało brakować motywacji do wstawania w środku nocy
![]() Wielkie brawa dla Majewskiego - tak powinien wyglądać występ na olimpiadzie: rekord życiowy poprawiony o ponad pół metra a do tego złoto...pięknie. Szpadziści też bardzo miło zaskoczyli. I pomyśleć że ci wszyscy goście zarabiają ułamki tego co nasi kopacze, uważający się za niewiadomo jakie gwiazdy...Ale cóż, nie ma sprawiedliwości. Pozostaje mieć nadzieję, że to naprawdę trwałe przełamanie złej passy - tak naprawdę od jutra codziennie mamy jakieś realne szanse medalowe. PS. Patrząc na poziom światowego pływania na tej olimpiadzie wynik Sawrymowicza wcale mnie nie zaskoczył, niestety... ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Brawo szczerze nie spodziewałem się dziś medali
.Licze na siatkarzy,szczypiornistów i na tyczkarki |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
A jeszcze dziś Szymon Ziółkowski(chyba) tez rzuca w Finale. Czyżbyśmy mieli 3 medale w jeden dzien?
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
no i pięknie. pierwszy hymn na Olimpijskim, Mazurek Dąbrowskiego - piękna chwila.
należało mu się, przez kilka lat zawsze się powolutku dobijał i ma złoto. co za dzień, mam nadzieje ze od dziś już codziennie będzie dobrze, tymbardziej że jutro zapowiada się dobrze. ![]() ps. kądzik, chce Ci sie tak z jednego na drugie konto przelogowywać? dziś nie rzuca, na dziś już koniec. nie bądźcie zachłanni. wywiad z Tomkiem: redaktor: za Tobą wielkie nazwiska - Hoffa, Michniewicz, kosmos, to jest kosmos Tomek! Tomek: nie, to jest pchnięcie kulą. ![]() świetny jest, brawo!
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 15.08.2008 o godz. 16:29.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Gdyby każdy z naszych sportowców był przygotowany tak jak Majewski, to na naszym koncie mielibyśmy już o wiele więcej medali. Pobić rekord życiowy o 0,5 metra - respect. Widzieliście wywiad z Tomkiem? Skromniacha z niego. Mówił jakby się nic nie stało. BRAWA DLA NIEGO! "To tylko złoty medal olimpijski" - to są jego słowa wisl@k_TS - nadal jesteś takim pesymistą!? PS. Jutro grają nasi siatkarze i szczypiorniści. Jak zawsze wierzę w odniesienie dwóch zwycięstw. Będzie ciężko, ale przecież `to są tacy sami ludzie jak my` PS2. Nasza srebrna drużyna ma pecha, że akurat dzisiaj zdobyła medal ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Świetny był ten wywiad z Majewskim: "Nie podniecajmy się, to tylko złoty medal olimpijski". Naprawdę niezły gość - to się nazywa mieć dystans do otaczającej rzeczywistości.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
W końcu mamy powody do radości, tyko jak się tak zdystansuje ze mamy pierwsze dwa medale DOPIERO po tygodniu to ręce opadają... Ciekawe co by mówił Majewski jak by medalu nie zdobył, może "Przestancie pierdo*** w dupie mam te śmieszne krążki"
Z początku sonda w tym temacie raziła mnie pesymizmem, niestety coraz szybciej się do niej przekonuje;/ Pływanie kompletna klapa, ciekawi mnie jak wyjdzie lekkoatletyka... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2005
Offline |
|
|
czyli jednak dobrze urwa zobaczylem , hehe nikt si enie kapnal tylko ja ze cos jest nie tak !
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,...c_musieli.html http://www.mocnyblog.pl/2008/08/15/io-dzien-10/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Haha gosc ma kapitalny dystans i podejscie do tego co robi. Naprawde wyluzowany ale skoncentrowany zarazem ,ciekawa osobowosc,niejeden by tam ze szczescia wył.skakał,płakał do kamery a on na pyt red mowi ze "Nie ma sie co podniecac,to tylko złoto", hehe . Poprostu taki typ czlowieka. Brawo Tomek!! ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
O ktorej jutro siatkarze?
![]()
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
A szczypiorniści?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie gdzie na Cyfrze+ jest transmisja z Meczu Polaków w piłke ręczną
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kur... zamiast pokazać mecz w ręczną to pokazują kolarzy :/
Na cholerę puszczają to na TVP Sport, jak nikt tego syfu nie ma EDIT: e thx za info... już byłem maksymalnie zdenerwowany! Ps. Widzę, że 'dobrze' mecz zaczęliśmy.
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 16.08.2008 o godz. 12:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
na TVP3 leci..
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ależ pięknie walczą. A nasi szczypiornisci wygrali z mistrzami olimpijskimi 27:24!!
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
No i zwycięstwo.Brawo!