|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Ile medali zdobędzie Polska Reprezentacja na Letnich Igrzyskach Olimpijskich ? | |||
| Żadnych. |
|
23 | 11,56% |
| Jeden medal. |
|
9 | 4,52% |
| Nie więcej niż pięć. |
|
55 | 27,64% |
| Więcej niż pięć. |
|
112 | 56,28% |
| Głosujących: 199. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
gdzie można oglądać na żywo mecz Polaków w sieci
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2005
Offline |
|
|
siatkarza o dziwo na razie dają rade
reczni wygrali , bo nie widzialem ? otylia - zero zaskoczenia |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Polacy pokonali Serbow 3-1
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Przed meczem byłem optymistą i jak widać miałem rację Na tych igrzyskach jeszcze się tak nie cieszyłem, tak jak teraz.Bardzo dobra gra naszych siatkarzy. Niezmiernie cieszy mnie atmosfera w naszej drużynie. Nie przypominam sobie, kiedy ostatnio nasi siatkarze tak 'żyli' spotkaniem, kiedy się tak nawzajem wspierali. Widzieliście te radość? Mamy drużynę! [Tak jak dziś walczyli nasi siatkarze, to... Najlepiej naszą dzisiejszą grę opisuje akcja, w której Kadziu znalazł się na stole Po dzisiejszym meczu wielkie brawa należą się Igle! To co on dziś wyprawiał to naprawdę klasa. Ogólnie cała drużyna zagrała dzisiaj fantastyczne spotkanie. Cieszy również to, że mamy zmienników. Wika, który całe spotkanie przesiaduje na ławce, wchodzi na zagrywkę i Polacy zdobywają punkty serią! Jeszcze raz BRAWO POLACY! Oby tak dalej. Jeśli nie przegramy meczu w szatni [a sądzę, że tak na pewno nie będzie] to Brazylia jest jak najbardziej w naszym zasięgu. Nie mogę się już doczekać sobotniego spotkania. Nawet słynna... Brazylia naszej Polski nie pokona Matyjaszczyk będzie walczył o brąz! Kto wie? Może będziemy mieć pierwszy medal! Ps. Szkoda mi się tych naszych szablistek zrobiło. Socha aż się popłakała. |
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
W tej zakichanej TVP to juz naprawde nie maja co puszczac ,zamisst dac np mecz koszykowki czy cos takiego to pokazuja walke o brazowy medal luczniczek miedzy reprezentantka Korei Poludniowej a reprezentatnka Korei Polnocnej...zal
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie miałem możliwości oglądać meczu, choć liczę na jakieś powtórki.
Brazylia i Rosja również spokojnie wygrały z Serbią, także z hurraoptymizmem jeszcze poczekajmy. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
bedzie powtorka z meczu siatkarzy z Serbia (3-1)
Ostatnio edytowane przez autocontrol : 14.08.2008 o godz. 12:33.
![]()
sezon ogórkowy = nuda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
the end
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Szkoda, że Matyjaszek nie dał rady temu Azerowi. Fakt faktem sędziowie ukradli Polakowi z 7 sekund.
Szkoda, bo ładnie walczył i była nadzieja na medal, a tak...nadal pozostajemy bez jakiego kolwiek krążka. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak będzie 3-0? Można przegrać, ale po ciężkiej i zaciętej walce. Jakby nie było, to Brazylijczycy nadal są Mistrzami Olimpijskimi i Świata. Według mnie na tę chwilę szanse Polaków w najbliższym spotkaniu oceniam na 50% z minimalnym wskazaniem na nas Po obejrzeniu wszystkich trzech naszych spotkań przypomniały mi się MŚ... Realistycznie sądzę, że mamy szansę zająć miejsce 1-4. Szkoda kolejnej szansy na zdobycie medalu. 'Ale za to niedziela, ale za to niedziela...' |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Czemu do ch*** podczas gdy nasi walczą o półfinał w tenisowym deblu TVP funduje nam przezajebistą walke Chinek z Ukrainkami, która odbyła się rano...
I niech ktoś ****a powie że oni nie są pojebani... Za co tu płacić abonament :| |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Krotki skrot bedzie na TVP2 ,takie godzinne podsumowanie dzis od 22:50. Ja tez sadze ze mimo wszystko droga do medalu siatkarzy jeszcze bardzo dluuuga i wyboista aczkolwiek po tym laniu w LS ,dzis to my bylismy od Serbow duzo lepsi,i musze przyznac ze zaskoczony bylem taka metamorfozą naszych. 3 zwyciestwo siatkarzy daje choc iskierke radosci w czlowieku jak sie naooglada porazek i 20 miejsc w kazdej konkurencji,szkoda mi tylko tego z Judo,naprawde niewiiele mu brakowalo.... -------------------------------------------------------------- P.S Na TVP 1 i TVP 2 za duzo p***nia o Szopenie zamiast pokazywac transmisje. Sporty druzynowe oczywiscie upchneli do TVP Sport ,co malo kto ma ta telewizje. Mowili ze na necie maja btc transmisie na 5 kanałach ,ale jakos bylem na tym caly itv.pl i nic tam nie ma...albo ja zle szukam...oglada ktos igrzyska wlasnie za posrednictwem neta Chodzi mi gl o koszykowke,zeby zoabczyc jakis mecz Amerykanow w Kosza,czy Brazylii w Pilke..gdzie to ogladac
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 14.08.2008 o godz. 19:13.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
ale za to walka Chinek z Ukrainkami była na żywo, a nie z rana. i naprawdę była zajebista. stwierdzam, że Szermierka jest zajebiście efektownym sportem do oglądania w tv. tylko, żeby nasi coś ugrali drużynowo.. brawo siatkarze za dzisiaj, kolejne potwierdzenie dobrej formy. Otylia... nic nie powiem. dostosowała sie do poziomu polskiego pływania na IO. szkoda za to naszego judoki, dobrze walczył i walka o brąz niestety przegrana, jeszcze ten uciekający czas, kolejna szansa poszła. jutro (nie) będzie lepiej! ![]()
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 14.08.2008 o godz. 23:05.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() http://www.itvp.pl/event/pekin/ jakość bardzo dobra, sam oglądałem sobie dziś piłkę ręczna (Rosja - Dania) i fragmenty kosza (Grecja - USA), zamiast patrzec na eliminacje pływackie czy inne łucznictwo. A tak w ogóle od jutra prawdziwa Olimpiada , tzn rusza lekkoatletyka!
Ostatnio edytowane przez felipe : 15.08.2008 o godz. 10:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mamy medal! Brawa dla szpadzistów! Horror w półfinale z Chińczykami, ale ostatecznie zwycięstwo
![]() ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Uff, ale były emocje!
Brawa dla naszych szpadzistów, piękne zwycięstwo w dniu szczególnym dla naszego oręża ![]() Teraz jeszcze w finale trzeba się sprężyć na żabojadów! Wreszcie dobry początek dnia na olimpiadzie (bardzo dobre kwalifikacje Majewskiego i Ziółkowskiego). Oby tak dalej ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Brawo chłopaki-walczaki, należy zaznaczyć że sędziowie bardzo sprawiedliwie prowadzili walkę mimo tego wieśniackiego ryku z trybun.
Ku pokrzepieniu serc i lepszym nadziejom na przyszłość- równie krótką i w miarę łatwą drogę do medalu mają nasze florecistki, tylko 8 drużyn w drużynowych konkursach szermierczych. @up Do tych dobrych kwalifikacji Majewskiego i Ziółkowskiego należy dodać że nasz kulomiot wygrał eliminacje z rekordem życiowym, Ziółkowski był drugi, rzucił najlepszy wynik w sezonie;] ![]()
"Kiedyś to się na takiego Lecha śpiewało, Kolejorz, Kolejorz, wpier(...) dzisioj mosz"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy ktoś ma jeszcze ochotę rozjebać to całe tvp?
nasi właśnie w pięknym stylu w wioślarstwie awansowali do finałów, a w tvp lecą jakieś pierdoły dlaczego do cholery nie ma transmisji? gdyby nie internet to nie byłoby szansy się dowiedzieć o naszych startach ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja wiem, że dziś jest święto, ale od tego mają 3 kanały, żeby wszystko jakoś rozdzielić....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na eurosporcie była transmisja wioślarzy
![]() Eurosport naszym przyjacielem jest (mimo puszczania non stop skoków do wody-.-) ![]()
"Kiedyś to się na takiego Lecha śpiewało, Kolejorz, Kolejorz, wpier(...) dzisioj mosz"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brawa dla szpadzistów zwłaszcza Radka Zawrotniaka z krakowskiego SALVATORA
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
taa, ja wiem że dziś jest święto.
ale co leciało na TVP2? jakiś ****a western, no jaja. wielkie brawa dla szpadzistów. nareszcie! teraz trzeba powalczyć o złoto, bo z Francuzami na MŚ już wygralismy. najwazniejsze, że w koncu dobry dzien na IO. odrazu się jakoś to lepiej ogląda. ![]() pierwszy medal, do tego rewelacyjna postawa wioślarzy (czwórka podwójna - wiadomo, ale czwórka wagi lekkiej - wygrali półfinał!), bardzo dobry początek naszych lekkoatletów, świetny wynik Majewskiego + dobry Ziółkowskiego, nieźle nasza wieloboistka Karolina Tymińska, po swoich słabszych konkurencjach jest 18, awans Rostkowskiej i chyba Darka Kucia. szkoda tylko dziś naszego judoki, taki kawał chłopa. ![]() oby tak dalej, nareszcie może zaczniemy te Igrzyska. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to walczymy o złoto, trzymać kciuki!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to mamy srebro, szacunek za walke
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mamy pierwszy medal! Super, brawo Polacy. Piękny sport.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ja nie bardzo rozumiem jedną rzecz , komentatorzy w studio sie zachwycają postawa fair play ze nie bił tego francuza w przedostatniej walce , ale umknęło im że był tak 'kontuzjowany' ze zaraz do nastepnej (ostatniej) walki wyszedl i wygral BYL TO TEN SAM FRANCUZ !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To NIE BYŁ ten sam Francuz. Radek walczył z Jerome Jeannetem a w ostatniej walce bił się jego brat Fabrice Jeannet
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
nie ma to jak uważnie oglądać kaelowiec.
![]() brawa, srebro piękny wynik. tak samo piękny jak pani Danuta w studiu. Sawyrymowicz odpadł, zajął 9 miejsce w eliminacjach do finału na 1500m. popis Polskich pływaków trwa nadal. czekamy na Tomka Majewskiego teraz. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|