The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2021, 22:09
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Kiedy otwarłem tłitera, ten z góry wiedział co mam teraz w głowie, wyświetlając na samej górze zdanie:
"Co się dzieje?"

A tak na serio, to nie mam pojęcia co autor miał na myśli planując taktykę na dzisiaj. Mimo iż najgłupszym i kompletnie nietrafionym pomysłem z poprzedniego meczu był Frydrych na defensywnym pomocniku, dzisiaj zaczął od tego samego ustawienia. I niespodzianka, okazało się, że z ciut lepszą drużyną to, co poprzednio "tylko" sprawiło, że nie mieliśmy środka pola, w tym meczu sprawiło, że po 15 minut nie tylko nie mieliśmy środka pola, ale już w sumie nie mieliśmy po co grać

Generalnie nie mam pretensji o to, że przegraliśmy ten mecz, w naszej sytuacji gramy jak typowa drużyna młodzieżowa (tudzież z nadreprezentacją młodzieży), jak idzie, to wychodzi wszystko, jak nie idzie, to nie wychodzi nic. To normalne, ciągle jesteśmy "składakiem" w lidze, który dopiero się uczy grać jako zespół. Gra w kratkę jest niejako wliczona w tę naukę, eksperymenty takoż.

No ale albo eksperymentujemy żeby coś zbudować na przyszłość, albo kleimy skład żeby ciułać punkty tu i teraz. Tylko że to, co dzisiaj zobaczyłem, nie było ani jednym, ani drugim. Ani to nie było nic przyszłościowego, czego przećwiczenie miałoby zaprocentować w przyszłości, ani ustawienie pod przeciwnika. Więc - co się dzieje...?
Ale jak można .......ić o budowaniu jak my ściągamy losowy szrot za darmo, a za chwilę będziemy się go pozbywać? Jakie ....a budowanie - pytam po raz drugi - jak po zimie nie będzie pewnie Forbesa i Yeboaha, a kilku innych frajerów odpalimy i ściągniemy nowych?
Kto to w ogóle wymyślił?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów