|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Życzę naszemu nowemu trenerowi powodzenia.
Zachwyty i krytyka na tym etapie trochę bez sensu. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|||||||||
![]() wolfy wiesz, że jako pierwszy wyłapałem ten frazes - posypałbyś raz głowę popiołem dla świętego spokoju ![]()
EDIT: Dobra... nie odpowiadaj bo znów walniesz jakąś głupotę. Tak cie lubie, ze na szybko wkleje co mamrotałeś przez ostatnie tygodnie. Absurdów było więcej, ale nie jesteś godzien poświęcenia większej ilości czasu. Niech ten pajac będzie przestroga dla innych:
![]()
Pytanie, do którego napisał post: "czy to normalne że Carlos krytykuje swojego trenera a klub nie reaguje.Czy takie są standardy w Wiśle?."
Zły to ptak, co własne gniazdo kala. Da się gdzieś składać wniosek o banicje rudego na forum i zakaz wstępu na R22?
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 08.06.2021 o godz. 09:45.
|
||||||||||
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Zastanawiam się czy gratulować włożonej w pracy w szukanie cytatów Czerepacha czy współczuć , że nic ciekawszego nie ma się do roboty niż forumowe palenie czarownic na stosie ![]() Mam wrażenie , że forum od kilku miesięcy stało się śmietnikiem i połowa postów to wycieczki osobiste. Sam święty nie jestem bo w kilku brałem udział ale przydałaby się moderacja. Połowa postów nie powinna się na forum znaleźć albo zostać wywalona. Dla wymiany "uprzejmości" istnieje funkcja wiadomości prywatnych.
Ostatnio edytowane przez ciastek88 : 07.06.2021 o godz. 22:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
sytuacje z PH wciąż uważam za żenującą więc nie ma co tu odszczekiwać , natomiast ogromny szacunek dla TRIO (tak!) za ściągnięcie (potencjalnie) o wiele lepszego trenera tak , nie dziwcie sie , ja oceniam sprawiedliwie , za zle karze a za dobre wynagradzam i nasz nowy trener zapowiada się doskonale brawo Trio, powodzenia Panie Adrianie ! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Ale milo wiedziec, ze jest antywskaznik taki; Co napsize to prawie na pewno bedzie odwrotnie. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|