Słabo to wygląda, brakuje przede wszystkim jakości. Nie mam pojęcia dlaczego gra Uryga, niestety słabo w odbiorze, w ofensywie dno. Przy takiej mizerii naprawdę Smuda powinien ruszyć głową i spróbować przekwalifikować pewnych ludzi. Skoro z Burligi można zrobić przyzwoitego (jak na naszą ligę) prawego obrońcę to patrząc na Urygę i to że Boguski jest na tej pozycji lepszy, naprawdę zaryzykowałbym jakiś wariant z bardziej sprawnym fizycznie kopaczem - może Jankowski, może Stępiński. Naprawdę ciężko wyobrazić mi sobie że graliby słabiej niż Uryga. I tak wszystko za niego czyszczę Gumiś i Głowa. Poza tym nie myśli: wślizg przy karnym był niepotrzebny. Oczywiście Sadlok zawalił ale jaka tam była przepaść w środku. Sarki i Guerrier bez komentarza, szczególnie Sarki widać że psychicznie nie dźwiga obecności na boisku i Smudy na ławce. O Stilicu pisałem już nie raz więc napiszę jeszcze raz: jest gwiazdą tej drużyny, ale tylko na papierze.Sam nie wykreuje gry musi mieć kogoś do tego żeby poklepać, oderwać się od przeciwnika, w tej chwili to tylko Broziu spełnia te wymagania a to niestety o dużo za mało. Nie ma skrzydeł, nie ma środka, mamy napastnika który potrzebuje uczciwej piłki to coś ukłuje. I tyle. Nadzieja w nowych, że podniosą jakość bo wydaje się że papiery na to mają.
Ale żeby nie było tak wisielczo:
https://www.youtube.com/watch?v=9Z8uO8OzTJg#t=266