The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
mee
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.02.2015, 13:00
Słabo to wygląda, brakuje przede wszystkim jakości. Nie mam pojęcia dlaczego gra Uryga, niestety słabo w odbiorze, w ofensywie dno. Przy takiej mizerii naprawdę Smuda powinien ruszyć głową i spróbować przekwalifikować pewnych ludzi. Skoro z Burligi można zrobić przyzwoitego (jak na naszą ligę) prawego obrońcę to patrząc na Urygę i to że Boguski jest na tej pozycji lepszy, naprawdę zaryzykowałbym jakiś wariant z bardziej sprawnym fizycznie kopaczem - może Jankowski, może Stępiński. Naprawdę ciężko wyobrazić mi sobie że graliby słabiej niż Uryga. I tak wszystko za niego czyszczę Gumiś i Głowa. Poza tym nie myśli: wślizg przy karnym był niepotrzebny. Oczywiście Sadlok zawalił ale jaka tam była przepaść w środku. Sarki i Guerrier bez komentarza, szczególnie Sarki widać że psychicznie nie dźwiga obecności na boisku i Smudy na ławce. O Stilicu pisałem już nie raz więc napiszę jeszcze raz: jest gwiazdą tej drużyny, ale tylko na papierze.Sam nie wykreuje gry musi mieć kogoś do tego żeby poklepać, oderwać się od przeciwnika, w tej chwili to tylko Broziu spełnia te wymagania a to niestety o dużo za mało. Nie ma skrzydeł, nie ma środka, mamy napastnika który potrzebuje uczciwej piłki to coś ukłuje. I tyle. Nadzieja w nowych, że podniosą jakość bo wydaje się że papiery na to mają.
Ale żeby nie było tak wisielczo: https://www.youtube.com/watch?v=9Z8uO8OzTJg#t=266
Powód: zmiana
Ostatnio edytowane przez mee : 23.02.2015 o godz. 13:27.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów