|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Derby zakończą się: | |||
| ZWYCIĘSTWEM! |
|
47 | 20,98% |
| ZDECYDOWANYM ZWYCIĘSTWEM! |
|
177 | 79,02% |
| Głosujących: 224. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Obejrzałem mecz... obejrzałem powtórki... no więc trochę komentarza teraz...
Strasznie irytują mnie skrzydła... Wrzutek nie ma, dryblingów też nie ma, dużo szarpania, gra na aferę, chaos... Donald gra strasznie niechlujnie jak podaje to nie wiadomo do kogo więc najczęściej próbuje sam i dupa z tego wychodzi... Sugerują obejrzeć akcje gdzie Garguła strzela i zobaczyć jak podaje Donek... Bardzo podobała mi się akcja bramkowa nr 2. Szczególnie podobało mi się zgranie głową do Brożka. Oglądając polską ligę strasznie często zdarza się że zawodnik główkuje i właściwie nie wiadomo w jakim celu... O dokładnym zgraniu praktycznie nigdy nie ma mowy chyba że przez przypadek... Gol po stałym fragmencie i fantastyczna główka Głowy... szacun... Stilic to mam wrażenie troche taki gracz "event'owy" na chwilę obecną... Niby gra ale go nie widać i nagle ŁUP... A to asysta, a to gol... a później znowu go nie ma... To co Garguła wyrabia w tym sezonie to się w głowie nie mieści... Pamiętam ostatnie sezony to czego się nie dotknął to s.......ił, a teraz? Może wszystkiego czego się dotknie w złoto nie zamienia ale... A to że standardowo pół meczu nie gramy to już chyba standard... |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|