The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu?
Tak 398 51,42%
Nie 376 48,58%
Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
VanBasten
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2013, 20:16
milosz napisał(a):Wyświetl post
Zanim VanBasten postawisz pomnik Smudzie wpierw popatrz na jego wynik z reprezentacją, następnie na suchy wynik w II lidze niemieckiej
Ehhhh.....nie mam już siły Ale odwróce pytanie .Pokaż mi innego trenera który miał lepsze wyniki w reprezentacji ./ Kaziu Górski już nie zyje więc z nim sobie daj spokój...jego już nie zatrudnimy w Wiśle /
A po za tym nasza reprezentacja moim zdaniem na Euro zagrała na tyle na ile ją stac . Pokaż mi jedną drużynę na Euro która byłaby słabsza od nas . Z kim mielismy tam wygrać ? Przypomnę tylko że nie bez kozery nigdy nie udawało nam się awansowac do Euro . Bylismy za słabi . A teraz dzieki mediom napompowano balon i oczekiwalismy niemożliwego . Jakiś kretyn w TVN ubzdurał sobie że Smuda robił złe zmiany albo ich nie robił i taki przekaz poszedł w Polskę i wszyscy to powtarzaja jak pomyleni . Ale jestem pewien że gdyby te zmiany zrobił efekt byłby ten sam amega mózgi w TVN obwinili by Smudę że zrobił nie potrzebne zmiany .
Ja patrze na Franca przez pryzmat Wisły bo to mnie interesuja najbardziej i nigdy nie powiem na niego złego słowa bo ja pamietam kto zbudował najmocniejsza Wisłę w historii . Bogusia niestety wtedy troche poniosło i śmietankę spijał Kasperczak ale to Franc ta drużyne złożył . Jestem też wdzięczny za to że podjąl sie po raz kolejny podjąć wyzwanie i przyjść do Wisły w sytuacji kiedy jest biednie i kiedy kibice go nie szanują . Nie każdy trener przyszedłby do klubu gdzie nie ma kasy i się pozbywa najlepszych zawodników a kibice go nie lubią . Smuda się podjął i widac że mu bardzo zalezy . I mam tylko nadzieję że Cupiał nie ulegnie takiemu piepszeniu że to trener przejściowy a po tem znowu będzie koelejny eksperyment . Smuda to gośc któremu warto zaufac i dać czas . Jak odchodzil z Wisły pierwszy raz tez na nim wszyscy wieszali pasy a ja pamiętam że bardzo żałowałem i nawet składałem się z garstką kibiców na prezent dla niego w podziekowaniu za to co dla Wisły zrobił . Nie stawiam nikomu pomników ale potrafie być komuś wdzięczny jeśli uważam że zrobił to dobrze i był zaagażowany .
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów