|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu? | |||
| Tak |
|
398 | 51,42% |
| Nie |
|
376 | 48,58% |
| Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Przed godziną 10 prezes Jacek Bednarz chciał przedstawić Smudę drużynie. Spotkanie było krótkie, trwało może pięć minut. - Powiedziałem, że nie muszę się przedstawiać, bo wszyscy mnie znają, a jak ktoś nie zna, to Patryk Małecki może im opowiedzieć, jaki jestem - mówił Smuda. - To było najlepsze rozwiązanie, bo szkoda czasu na moje gadanie. Piłkarze mają przede wszystkim trenować.
http://wisla-krakow.przegladsportowy...307,1,727.html Moze po tym tekscie inne swiatło padnie na Smude pod okiem kibica Wisły |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ale jak jest trener do dupy to i pilkarze maja wszystko gdzies tak jak to widzielismy w zakonczonym sezonie. Pilkarze maja zapieprzac? to czemu z Kulawikiem jako trenerem tego nie robili? z musu jak musieli to zagrali i na tym sie skonczylo
Zagranicznego trener do ktorego zaufania niemiałby Cupiał? to ja juz wole Smude |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
On robi z siebie błazna za konkretne pieniądze, więc jestem jeszcze w stanie go zrozumieć. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja powiem inaczej. On zarabia i pracuje w fajnym klubie a na nas ma wyjebane.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Guest
|
|
Powiedział co powiedział i sobie poszedł (na kawę?). Piłkarze mają trenować, a główny/pierwszy trener jest po co?
Ostatnio edytowane przez arti : 17.06.2013 o godz. 20:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
![]() Ale .......isz głupoty.... Myślę źe przeceniasz siebie i szczeniacki warkot pudelka. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Możesz jaśniej? Nie jest skompromitowany? Czy może hierarchia Ci nie pasuje?
Poza tym, spasuj trochę. Nie jesteś na forum parchatych żeby obrażać co drugiego użytkownika. Widzę, że sprawia Ci to niesamowitą przyjemność, spełniasz się w tym w jakiś sposób? ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
||
Dla mnie, to co napisałeś to zwykłe .......enie głupot. Już nie będę wspominał ze myśl zerżnięta z pewnego tandetnego portalu to na dodatek pełna bluzgów i wniosków nie popartych żadnymi faktami. Cytat:
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
O jakim tandetnym i plotkarskim portalu mówisz? Strzelam-weszło? Nie przepadam za nimi, to prawda, że bazują na krytyce i przypierdzielaniu się do wszystkiego, ale to nie znaczy, że w kilku kwestiach się z nimi nie zgadzam. Podobnie jak oni, czy wielu ludzi związanych z piłką nie popierałem rozdawania paszportów na lewo i prawo. I nie, nie miałem biletu na 1/4. Ta "kadra" stała się dla mnie obojętna na wiele miesięcy przed rozpoczęciem turnieju. Jego osiągnięcia sportowe w ostatnich latach to inna sprawa. Kończę temat Smudy. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
W sensie światło pada inne i widać to samo - burak.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|