|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|||
Cytat:
Watts napisał(a):
![]() A jeżeli chodziło Ci o Franciszka (?), do dobrze to ująłeś. "Rzekomo". "rzekomy Ťnieistniejący w rzeczywistości, niebędący tym (takim), za kogo (za jakiego) go niektórzy uważająť" Cytat:
"Jako biskup walczył z lewakami.... Ma u mnie plusa". Chodzi tu o znane jego wypowiedzi przeciwko pomysłom lewicy na małżeństwa homoseksualne. O przyczynianiu się do "śmierci lewaków" to chyba Ci się tylko przyśniło, a może pomyliło z czymś innym..... http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=22057
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 14.03.2013 o godz. 14:25.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||||
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|