The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2012, 15:53
Podsumuję w kilku słowach Twoje wynurzenia, a będzie to tym łatwiejsze, że nie wiesz o czym piszesz.
Od samego początku tej "dyskusji" stałem na stanowisku, że wiele rzeczy na treningu Holandii było po prostu nie na miejscu i nie o czasie.
Na treningu pojawiły się jakies oszołomy, ktore uznały, że to dobry czas i miejsce, żeby zamanifestowac rzeczy i sprawy z treningiem nie związane.
Jesli starannie przeczytasz moje posty (zakładam, że masz nabyta umiejętność czytania ze zrozumieniem), to zorientujesz sie, że tylko o tych, niepotrzebnych, wsiowych zachowaniach, pisałem. Na koniec zas ustosunkowałem się do rewelacji pana Szatanika, twierdząc, ze to tylko propaganda, bo pan Szatanik z pewnością na treningu nie był i powiedział to, co było w interesie miasta.

A teraz do rzeczy
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Ja osobiście nie słyszałem nic, a takie rzeczy się po prostu słyszy.
A teraz tekst DOTYCZĄCY ODGŁOSÓW "MAŁP" w prasie holenderskiej:

Według holenderskiej gazety "Volkskrant" "(...)
jak dla mnie to również efekt jakichś zmagań jednej prasy z druga prasą, byc może po pewnych naciskach. Niestety niektórzy prostacy chodzący na stadion przekonali mnie swoim zachowaniem przez ostatnie lata, że rasistowskie buczenie było w ich przypadku możliwe.
Po prostu nie wierzę w rzeczy niemożliwe.
jesli powiesz mi, że za oknem fruwa słoń grając na wuwuzele, to nie pofatyguję sie nawet, żeby za okno wyjrzeć, bo wiem, że robisz mnie w konia.
Jesli powiesz, że na stadionie jakas banda obłąkańców chocby przez kilka sekund buczała na czarnych, to uwierzę, bo nie po raz pierwszy by się to wydarzyło.
Ty zawsze widzisz samo zło w kibicach Wisły i tyle, a jak ktoś nas obrazi Ty jesteś pierwszy aby także nam dołożyć. To fakt, jest to sprawa do poruszenia na forum w odpowiednim dziale. Jak tylko znajdę chwilę czasu, to poruszę Twoje zachowania i postępowanie wobec innych Kibiców Wisły Kraków i ogólnie wizerunku Wisły i Krakowa.
Wyraźnie piszę o grupie oszołomów, ktorzy wszystkim kibicom Wisły przynoszą wstyd.
I tylko o nich.

Napisem ten tekst, jak i poprzedni post dlatego, że Ty sobie tutaj dowolnie piszesz, kasujesz i banujesz (NIKT CI NIE NAPISZE, ŻE TO NIE NA TEMAT) - a nam każesz pisać gdzie indziej, owszem gdzie indziej też będzie napisane - ale tutaj dla innych forumowiczów zainteresowanych tym tematem sprawa jest także ważna i chcę aby wiedzieli "KTO" nam "MODERUJE TEMAT".
owszem, proszę pisać w odpowiednich temat. Czy o taką prosbę też będziesz miał żale?
Nie jestem i nie byłem rasistą, ale szanuję Polskę, Kraków, Wisłę, Kibiców i siebie i nie pluje na swoich.
To tak samo jak ja, nie pluję na swoich, chyba, że ci "swoi" przynoszą mi wstyd wieśniackim zachowaniem. Zresztą wtedy przestają być "swoimi."
Mam w "wielkim poważaniu" opinie ludzi zachodu, mediów zachodnich i polskich, "elyt", gejów, lesbijek, pedefilów i innych odmieńców. Jeśli ktoś krzyczy, że w Polsce zabijają, mordują i gwałcą, to nie wolno mówić, że TO PRAWDA, BO GDZIEŚ JAKIŚ NAĆPANY ZWOLENNIK PALIKOTA KOGOŚ ZGWAŁCIŁ - ale, że proponujemy udać się do pewnych dzielnic Londynu lub do Saint Denis pod Paryżem i sprawdzić co tam się zastanie....jeśli w ogóle wyjdzie się żywym.
I jak tak samo, z małym wyjątkiem: nie tylko zwolennikom Palikota trafiaja się rózne zachowania.
Btw. W Saint-Denis jestem kilka razy w roku i... jakoś żyję. Zapominałes tylko dodac, że większością w Saint-Denis sa czarni i Arabowie. To nie Polska
Ten "ADMINISTRATOR" przyznał się, że NIE BYŁ, ALE WIE. Wie lepiej od wszystkich, którzy byli, którzy to sprawdzili i zdementowali. Co więcej on to nadal wie, mimo że Holendrzy piszą, że to ściema i prowokacja.
Po pierwsze; nie jestem administratorem. Czaisz różnicę?
Po drugie Jak napisałem Ci wyżej, pisałem o innych rzeczach: w skrócie, wkurzają mnie oszołomy na stadionie, którzy przynoszą nam wstyd swoim wieśniactwem
Trzeba być chory z nienawiści do Wisły, Krakowa, Polski aby takie teorie głosić. Co najgorsze on nas wszystkich może ZBANOWAĆ BO NIE NA TEMAT PISZEMY, BO NIE PISZEMY TAK JAK ON CHCE. JEŚLI DOSTANĘ BANA, TO TRUDNO - CZASEM TRZEBA. Pamiętaj jednak, że nie obraziłem Cię, nie nazwałem tak jak na to zasługujesz, a jedynie opisałem Twoje PRAWDZIWE ZACHOWANIE, którego powinieneś się WSTYDZIĆ.
A teraz zastanów się... czy obszczekujesz właściwe drzewo
Z tej perspektywy to BAN dla JOT`a wygląda kuriozalnie i dziwacznie od powyższego administratora.
Za Mleczko: Obywatelu, nie p..ol bez sensu. Jot obrażał ludzi wyzywając ich osobiście i imiennie.
Mniej emocji a więcej myslenia zyczę
Ostatnio edytowane przez FraMat : 14.06.2012 o godz. 15:56.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów