The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2012, 11:36
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Tak, możesz prosić o arbitraż. Tylko zerknij do tematu o Euro 2012 bo chyba tam znajduje się nieruszany post o którym cały czas mówisz.

Skończmy ten temat bo się niedogadamy. Mi pisząc że cisza chodziło w największym stopniu o to forum bo tutaj był największy bulwers z powodu małpich odgłosów.

Z mojej strony to byłoby na tyle.
Za rzecz z postem przepraszam,ale jakims cudownym sposobem zaczalem pisanie na tamtym temacie a moj post wyladowal w tym - ani wiec to Twoja,ani moja wina,mimo to Twoj post byl delikatnie mowiac nietrafiony. Bulwers,hmmm... Jesli sprawa dotyczyla treningu Holendrow na stadionie Wisly na ktory min. przyszli kibole Wisly - to gdzie indziej o tym dyskutowac ? Na forum Lecha,Cracovii,Legii ?
Oczywiste jest wiec,ze jesli Rosjanie bija polskiego stewarda - to wszedzie tam,gdzie sie o tym wspomni,widac setki NEGATYWNYCH komentarzy.
Nie mozemy sie dogadac - bo zamiast probowac myslec samodzielnie - wtlaczasz sie w jakies ramy,ktore pozwalaja Ci jak te owce u Orwella,beczec : "kiboleeeee - dobrzeeeee,pikniki - zleeeee ! Bialasy - dobrzeeeee!! czarnuchy - zle !!!"
Jesli wiec apelujesz do innych o sprawiedliwy osad kiboli,a takze o nieuleganie wplywom mediow,o samodzielne myslenie itd.,itp. - nie ulegaj temu samemu,tylko z drugiej strony.
Ja rowniez koncze - przynajmniej dyskutowac z Toba mozna
Pozdrawiam
Powód: Poprosze o edycje,bo nieopatrznie wkleilem posta pod postem
Ostatnio edytowane przez wyar : 09.06.2012 o godz. 11:37.
You'll never know...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów