The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2012, 23:09
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
Gwiaździsty... hmm. chodzę na R 22 od 85 roku. Byłes już na świecie? czy dopiero spod szafy wypełzałeś? . Ale to nie istotne i nie twoja sprawa. Jeździłęm na wyjazdy po drugich ligach ,stałem na Xw błocie . Co z tego?Obywaliśmy się bez noży , i pieprzionej agresji i sensu w nienawiści do wszystkiego...Dla większosci tutaj to prehistoria. Fakty są takie że robicie wioche z kibicoowania i dajecie argumenty oponentom...... Smieszny mógłby być mój syn gdybym pozwolił mu zadawać się z takimi czesiami jak Ty...ale nbiedoczekanie Twoje.. Prędzej Ty znikniesz ze stadionu niz my.. dobrze to wiesz.. Trening Holendrów mi zwisa i powiewa.. Robienie Wiochy na Wisełce i pod niby szyldem Wisły nigdy.. .. Skoro tego nie trybisz to bierz swoją dzidę i idź do parku udowadniać swoje racje takim jak ty...
Dokładnie... też bylem na meczach Wisły już w latach 80-ych.
100% poparcia.
Też wtedy obywaliśmy się bez sprzętu i bez pieprzonej agresji, dlatego nas dzisiaj irytują te błazny, ktore nazywają siebie kibicami, a w gruncie rzeczy robią wiochę na trybunach (nie mowiąc o bezsensownej agresji poza nimi).
Otwarty trening był dla ludzi, ktorzy chcieli z bliska poczuć wielką, światową piłkę, a nie dla debili, ktorzy chcieli wyłądowac swoje kompleksy.
Teraz wyładowują swoje kompleksy na forum uważając się za bardziej fanatycznych bo więcej razy i głosniej krzykneli JŻS.
Ja mam nadzieję, że kiedyś ten model kbicowania zostanie zakończony. W ten czy inny sposób. Zakompleksieni debile odejdą tam gdzie ich miejsce. Zostaną ludzie kochający piłke i swoje kluby a nie siejący nienawiść do sąsiadek.

ps. nie czekam na polemikę zakompleksiałych
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów