The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2011, 15:08
studio napisał(a):Wyświetl post
Widocznie wasz zrezygnowal z uczestniczenia, pretensje kierujcie do niego.
Nie zwykłem na tym forum wyzywać innych kibiców drużyn nie związanych z Wisłą ale pieprzony Amikarzu goń się! Wystawiliście do rozmowy kolesia który zamiast bronić kibiców klepie premiera po jajach bo nawet do pleców mu nie dorósł! sami zobaczcie co wypisuje:
To właśnie w tej części spotkania premier podjął dyskusję o zakazie klubowym, możliwości (sic!) zalegalizowania piro na wzór duński (choć przyznać trzeba, że jednak z rezerwą), a także zadeklarował, że po wyborach możemy rozmawiać o zmianach w przepisach tak, żeby prawo działało bezwględnie, ale też celnie.

Jakie po wyborach? Zaraz będzie po Euro, potem po MŚ itd.

I czy mi się wydaje czy to miała być reprezentacja całego Zrzeszenia Stowarzyszeń czyli wszystkich klubów które w tym istnieją. Gdyby tak było to to spotkanie powinno trwać 5h a przedstawiciele powinni mieć ze sobą tomy sytuacji różnego rodzaju nadużyć! a jak czytam wypowiedź Pucka (ja nie wiem czy jest w PO może ktoś podeśle odpowiedni link) to każdy powiedział swoje o swoim klubie wysłuchał zjeby premiera i wyszedł. A na konferencji z podkulonym ogonem najlepiej powiedzieć że był remis!

A Donald zadowolony bo znowu wyszedł jako ten kto nie boi się rozmawiać!

Ech jeszcze na koniec w tym wątku bo nie zauważyłem że są posty na forum Amiki:
Pucek pisze:
To sam premier stwierdził, że trudno walić dwuletnie zakazy stadionowe za wulgaryzmy, bo choć tego nie akceptuje i chciałby, żeby było inaczej, to jednak widzi, że coś tutaj ktoś przesadził.

No to ja się pytam dlaczego geniusz medialny nie powiedział tego do kamer? Podkreślić że sam premier nie zgadza się z niektórymi działaniami policji i przytoczyć tą wypowiedź! ale lepiej się drapać ... szkoda gadać

Sam jednak znalazłem informacje o tym "przedstawicielu" kibiców -
http://www.polskatimes.pl/opinie/wyw...-czy,id,t.html

Czyli w Poznaniu znów przywitają go okrzyki "Tusk, ty matole, twój rząd obalą kibole"? Pan, działacz partii Tuska, też tak krzyczy?
Jarosław Pucek: Następne pytanie proszę.

I taki ktoś reprezentuje Amice! Czy nie przypomina wam to pewnej sytuacji z gniazdowym z klubu na C?
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 27.09.2011 o godz. 15:20.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów