The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2011, 12:10
Drozd napisał(a):Wyświetl post
A kto takie prawo stworzył? Za co "J" dostała mandat? Po 500 zł? Skoro mamy takie prawo to znaczy że pod rządami rudego cudaka żyjemy w dyktaturze w której każdy funkcjonariusz stara się wleźć wodzowi bez wazeliny. Tak jak te miliony szmacące się za łatkę inteligenta. Twierdzisz że wszystko wskazuje że miliony znów wybiorą cudaka. Co to jest to wszystko? Uważasz że Polacy to w większości debile? Nie sądzę.
Juz Cie oswiecam, bo kolejny nie za bardzo wyedukowany. Za prawo w Polsce odpowiada m. in. ś. p. Lech Kaczynski, ktory przed zostaniem prezydentem pelnil inne wazne funkcje w naszym kraju. Zapytaj sie kolegi za co dostal mandat, proste. Nie musi go przyjmowac i jesli ma racje, to sad przyzna mu to na pierwszym posiedzeniu.

btw. ktos moze zbanowac tego durnia? Nie dosc, ze obraza premiera polskiego rzadu, to jednoczesnie takze miliony Polakow nazywac ich debilami. Licze na szybka reakcje moderatora , bo to co sie tutaj ostatnio wyrabia wola o pomste do nieba.

wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
Taa najlepiej czekać az samo się rozwiąże. byle do euro. potem byle do końca następnego sezonu. potem byle do końca rundy. potem byle do...

i tak sobie możesz czekać do usranej śmierci

For_FuN_

serio idź do pokoju transferowego i tam pisz kogo mamy kupić kogo sprzedać bo mnie tu krew jasna na miejscu zaleje!!

Decyzja wojewody o zamknięciu stadionu poparta argumentem: osoby skakały w metrze i metro musiało się zatrzymać !! ja ci policjant przywali pałką i wybije dwie jedynki też powiemy że to w ramach obowiązującego prawa. a jakiego ? -zapytasz pewnie- a tak prewencyjnie !! to jest twój tok rozumowania.

nie znam cie ale po twoich postach mogę ocenić jakim jesteś geniuszem w sprawach kibicowskich.

a prawdziwy kibic dla twojej wiadomości to przychodzi na KAŻDY mecz a nie tylko od czasu do czasu (jak zakładam ty robisz)

piszesz brednie że to wybrane legalnie władze a kibice to tylko odsetek niezadowolonych. a powiedz co obchodzi moją prababcię Wisła Legia Amica Śląsk? otóż nic. no chyba że jej opowiem jak było na meczu przy okazji jakiegoś spotkania. podobnie jak 80% społeczeństwa która na stadion nie przychodzi. może powinieneś skupić się tylko na kibicach a nie ogóle społeczeństwa.
a jeżeli mówisz o demokracji to pragnę cię uświadomić że na stadionach ona na pewno nie panuje (i dobrze bo 2 takich jak ty miałoby więcej do powiedzenia od gniazdowego).
Dziecko, przeczytaj najpierw uzasadnienie jakie przedstawil Wojewoda i nie rob z siebie durnia. Przeprosisz za to, ze klamiesz? Najpierw piszesz, ze nie ma prawa w Polsce nikt zamykac stadionow...a teraz co mowisz, ze uzasadnienie bylo kiepskie? Wez sie zdecyduj i zapoznaj z tematem . Wiedza nie boli. Druga rzecz...skad te wycieczki czysto personalne? Kim ty jestes zeby mowic, kto jest prawdziwym kibicem? Pytam, kim? Dla mnie jestes szczylem(jesli w nicku masz rocznik, to przy mnie jestes dzidzia), ktory nie ma pojecia o zyciu. Nie bedziesz wskazywal palcem, kto jest kibicem, kto jest prawdziwym kibicem...rozumiem, ze masz poglady podobne do PiSu, ktore chce decydowac kto jest prawdziwym Polakiem. Poglady rodem z Mein Kampf Adolfa H. Jakim prawem mowisz tez, ze wszyscy kibice sa niezadowoleni z dzialan rzadu, itd? Skad masz te dane? Ja znam wiele osob, ktore to popieraja. Zreszta o tym, ze wiekszosci kibicow, to poprostu nie interesuje, jest fakt, ze Ci niezadowoleni nie potrafia zorganizowac manifestacji. Zrobcie wjazd na Warszawe, zbierzcie sie w 100 tys. "kibicow" i protestujcie...dlaczego to sie nie dzieje, skoro wszyscy prawdziwi kibice sa wkurzeni ?
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 30.06.2011 o godz. 12:18.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów