|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|||
Jak piłkarze mają jaja to sami powinni zrezygnowac z 30% zarobków...ale to jest chyba nierealne... Pawła Brożka trzeba sprzedać nawet za 2mln, bo w tej drużynie On już lepiej grać nie będzie...nie widać u Niego zęba, a do tego wydziera się na Ćwielonga, co Piotrkowi na pewno nie pomaga.
Stało się, i to dużo. Jak ktoś wspomniał, jesteśmy kibicami Wisły Kraków jako KLUBU, nie tych najemników co biegają za piłką...dlatego, ja ich szanuję jako pilkarzy, nie wyzywam od k**** i innych, ale tego samego szacunku oczekuję z Ich strony...mają w każdym meczu grać na 100%..a nie tak jak w Sosnowcu. Na pewno prawdziwi kibice nie odwrócą się od Wisły, nie takie dramaty odbywały się na R22, ale nie można być ślebo zapatrzonym w zespół ludzi, który ewidentnie olał swoją robotę, za którą otrzymują przecież godziwe pieniądze.
Moim zdaniem szala goryczy się przelała...Skorża powienien podać się do dymisji. Nawet z tak okrojonym skladem, należało tak przygotować drużynę, aby formę osiągneła w pierwszych fazach eliminacji, bo te są najważniejsze do zbilansowania klubu, następne są tylko ewentualnym dodatkiem, zależnym przecież od pierwszych etapów eliminacji...nie wiem kto powinien zastąpić Skorże, na pewno nie Smuda...może Lenczyk? nie wiem...wiem że wstrząs jest potrzebny grajkom, a taki może wywołać tylko nowy trener, szkoda tylko że na tym straci M. Skorża, bo cenie go jako człowieka i trenera, ale mam wątpliwości czy poza mistrzostwem może coś z Wisłą jeszcze osiągnąć...
szkoda mi B. Cupiala w tym wszystkim...jak jest dobra drużyna, to mamy pecha w losowaniu, ajk mamy szczęscie w losowaniu, to drużyna slaba... Mam nadzieję że tym meczem Wisła nie zamknęła sobie drogi do mocarstwowych planów związanych z nowym stadionem...bo przecież 3mln E drogą nie chodzi. Mogliśmy się ustawić na lata...zarobić nawet 7mln E, zdominować ligę...a tu taki klops. Zyczę wszystkim szybkiego zaśniecia dziś wieczorem... ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
||||
|

|
||||||
|
|