|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ja pie**** widzialiscie ta bramke ? NIE nie widzielisice ku*** a placzecie zal mi was ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Nie powiedziałbym, że dzisiejsza kompromitacja jest większa niż z walczącą w barażach o utrzymanie w lidze norweskiej Vaalerengą. Również nie uważam, żeby porażka z vice mistrzem Gruzji była mniejszą kompromitacją niż porażka z mistrzem Estonia. Natomiast wyraźnie bardziej skompromitowała się Legia w Wilnie bo nie tylko sportowo ale również kibicowsko. Więc zawsze może być gorzej Ciekawe czy Smuda wróci. |
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Dokładnie. Czy wygrywasz czy nie..itd. Żal jest na pewno, jest w nas ale to powinno przejść. A miłość do TS nigdy.
Po wstępnej analizie tych dwóch meczów może ktoś racjonalnie i obiektywnie wskazać przyczyny naszej przegranej? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Aaa i "czemu winien jest Pawełek"? Jak zap******* bramke to piszecie ze nie mial szans itp: albo że kazdemu sie takie cos zdarza tylko że jak był dolha to ratowal mecze a kiedy Pawełek coś uratował?! To jest dobry bramkarz tylko jeszcze raz powtórzę dobry ale za słaby na MP!!!!!!!!
![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Cóż odpadliśmy. Bardzo wielka szkoda i zaprzepaszczonej szansy na Lige Mistrzów. Nie chce porównywać Skorzy do Smudy, ale uważam, że Franek jest bardziej doświadczonym trenerem, na pewno nie postawiłby na graczy z nazwiskiem tylko na graczy, którzy prezentują lepszą forme. Brak skuteczności i marnowane sytuacje przez Brożka pozostawie bez komentarza. Już kiedyś wspomniałem o tym na forum, że z Pawła piłkarz jest, żeby nie powiedzieć marnym, ale dość przeciętnym ...piłka mu odskakuje, widać tutaj braki techniczne. Pawełek powinnien sprzedawać eklerki w butiku, a nie bronić;/ Cóż jestem za tym, żeby trener Maciej Skorza miał troszeczke honoru i podał się do dymisji. Tyle tak na gorąco.
Ostatnio edytowane przez PROSPERO : 22.07.2009 o godz. 20:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dramat. Jesteśmy 50 lat za Zachodem, 30 lat za Wschodem, 20 za Afryką, 10 za Cyprem i jak się dzisiaj okazało 5 lat za Estonią.
![]()
God save the Queen
Long live the Queen |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Ogarnela mnie depresja!!! Nie wiem co dalej!! czy zespol sie podniesie i czy starczy motywacji na lige. Na samym poczatku jeszcze liga sie nie zaczela a tu taki cios!!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Panowie (i Panie), macie pretensje do piłkarzy, że zlekceważyli Estończyków. Słusznie! Ale sami uczciwie przyznajcie jaki obstawialiście wynik pierwszego meczu. 4:0? Pewnie coś koło tego. A po 10 minutach meczu w Sosnowcu było widać, że tak łatwo nie będzie.
Ale nie o tym chciałem pisać. Problem Wisły zaczyna sie od SKĄPSTWA ludzi nim zarządzających. Nie postukuję, aby wydawac pieniądze na drogich piłkarzy, ale aby zastanowić się, czy nie lepiej było na przykład zostawić Baszcza i Zienia w drużynie. Czy grali by z Estończykami? Coż, kontuzje to los piłkarza. Ale to byli przywódcy druzyny. Dziś został Głowa i Sobol, ale to za mało. Moim zdaniem przyczyna porażki tkwi w mentalności ludzi - także piłkarzy, którzy nie dorośli do odpowiedzialności. Przede wszystkim w klubie potrzebna jest jednak zmiana SPOSOBU zarządzania. Jest prezes - figurant, który nie ma o niczym pojęcia i bierze kasę za nic. Takie są fakty. Druga kwestia - należy ograniczyć do zera wpływ zarządu TFK na decyzje w Klubie. Niech decydują Ci, którzy biorą za to pieniądze. ALE niech to będą fachowcy od futbolu a nie ex-kontrolerzy skarbówki! Pomiędzy zarządem Klubu a Właścicielem nie powinno być nikogo, a już na pewno tzw. Rady Nadzorczej (przynajmniej nie w tym składzie). A skład zespołu i mentalność zawodników to pochodna działania właśnie tych panów, którzy codziennie OKŁAMUJĄ WŁAŚCICIELA. I pewnie część z Was wie, o czym mówię. A jeśli nie, to pewnie ta kwestia wróci jak dojdzie do ustalania szczegółów w sprawie wynajmu stadionu pomiędzy Wisłą a Miastem. Tak dalej być nie może! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
A może to kibice zostali zagłaskani przez kilka lat sukcesów z rzędu? Zastanówcie się niektórzy nad tym co piszecie, nad tym czy na prawdę jesteście kibicami, czy tylko utożsamiacie się z Wisłą. Na prawdę wstyd mi, słabo się robi i idzie się załamać, jak się czyta Wasze posty.Myślicie, że płacicie za bilet to możecie wymagać - w takim razie płaćcie i wymagajcie dalej... powodzenia życzę. Dajcie się przy tym omamić mediom, najlepiej wierząc we wszystko co napiszą i kopiując tu fragmenty wyczytanych gdzieś artykułów, napisanych przez jakieś zakompleksione hieny.
Strach w każdym razie pomyśleć co się będzie działo, jak kiedyś skończy się era Cupiała. Nasza piękna historia pokazała swoje - w ciągu 103 lat było pełno pięknych momentów, ale i wiele trudnych. Nie pierwszy raz odpadamy przecież ze słabeuszem. A żeby dotrzeć do tych mniej lotnych napiszę jedno proste i zrozumiałe do granic możliwości zdanie - nie jesteśmy i nigdy nie będziemy Barceloną, Realem ani Manchesterem United, a nasza liga nigdy nie będzie ligą Hiszpańską czy Angielską. Radzę sobie to napisać na ścianie i czytać parę razy dziennie, jak ktoś się nie może z tym pogodzić. ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Kompletnie nie rozumiem tego nadymania - większość komentarzy po losowaniu to coś w stylu "powinniśmy pojechać ogórków". Trzeba się zgodzić z jakimś weszło czy innym produktem GW - na chwilę obecną ogórki to my. |
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
a to trzeba realu zeby ograc levadie tallin?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Wszedłem na forum i miałem napisać coś ironicznego/ośmieszającego/podłego. Ale po chwili zrozumiałem, że to bez sensu, że to tylko skompromituje mnie a wcale nie poprawi mi humoru.
Powiem tak. Teraz jeszcze jestem wkurzony, po bramce którą straciliśmy darłem się wniebogłosy. Ale zapewne kiedy będę już leżał w łóżku i spokojnie wszystko przemyślę to zwyczajnie, najnormalniej, po ludzku - zapłaczę. Wiem, że nie wolno przesadzać, wiem, że płakanie na forum nic nie zmieni, ale... Jak można było ? Jak? Nie daliśmy rady strzelić jednej bramki drużynie z Estonii. Pawełek puścił podobno farfocla, nie wiem, nie widziałem. W takim wypadku wnioski są proste. Mamy ogromne problemy z wykończeniem i bramkarzem. Nic nowego. No własnie, nic nowego, więc może w końcu zacznie się coś dziać aby to zmienić? I mimo wszystko powiem jeszcze tak: Maciej Skorża - zostań z nami. Wisła w sercu - na dobre i na złe. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mowilo sie ze druzyna przygotowana jest na nstepne 5 misiecy grania no ok zgadzam sie
ale do ****y nedzy druzyne przygotowuje sie na nastepne 5 miesiecy od dzisiaj a nie od ****a dopiero pazdiernika skorza idzie w odstawke szkoda ale prawda nie dal rady przyjdzie znowu smuda wygramy jesien a na wiosne bedziemy drudzy syf zawsze wisla |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
jaka liga taki mistrz, a liga taka jak bajzel, w którym ona tkwi, myślę, że z Levadią mieliśmy raczej akurat niefarta, ale to nie przypadek, że to polskim drużynom się niefarty przytrafiają, szczerze to nie mam ****a zielonego pojęcia jak w tym polskim piekiełku można zbudować drużyne na miarę LM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Kompromitacja kompromitacją...
Sama porażka to jest "pan Pikuś" w porównaniu z tym co się musi stać w skutek powstania ogromnej jak mniemam dziury budżetowej w kasie klubu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Moje skomne zdanie na ten temat . ta drużyna NIE MA szans z taka pewnościa grac w pucharach byli pewni ze ich przejdą to mąja na co ten Kirm na co Jop kolejny zawodnik kontuzjowany z typu Dawidowski Garguła Wielka porażka WIELKA MASAKRA to co pokazali Brożek jest już za duża gwiazdą na nasze warunki moim zdanie to Cupiał go sprzeda w diabły za pare milionów i zabierze sie z Wsły bo juz kolejny rok bez Lm to poażka a rok zakończony już teraz w meczu z cienką drużyną i kolejny rok męki to chyba już nie dla niego wię cmyśle ze wisłe sprzeda jakims Arabom i spokój
To bedzie próba dla PRAWDZIWYCH WIŚLAKÓW któzy będą jeździć na mecze a nie ibice sukcesu.. CZY WYGRYWASZ CZY NIE....
Ostatnio edytowane przez marcinugorek : 22.07.2009 o godz. 21:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Zajebali mecz, to i sezonowcy i prawdziwi kibice mają prawo się irytować i swój gniew okazać. Proste. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
WISŁE ZAWSZE SIE MA W SERCU
nie chodzi o wladowana przez kazdego z osobna kase czas zycie a... to jak ludzie zarabiajacy grube pieniadze robia na w ch*** bo tak jest , i nie mow mi jeden z drugim ze napinam sie i nie jestem kibicem ,bo gdyby nie bylo ich stac na awans to po co by tak komeptowali zespoly ? i cala ta LM? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
właśnie o to chodzi że nie pierwszy raz odpadliśmy ze słabeuszem..klub z taką historią i z takimi kibicami jakim jest Wisła powinna wygrywać z tej klasy zespołami.
![]()
I
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
"Znowu to samo".. eh. ciężko cokolwiek powiedzieć nad zaistniałą sytuacją.. nawet w najgorszych snach nie mogłem spodziewać się że odpadniemy z Levadią..Pewnie posypią się głowy lub też Skorża sam poda się do dymisji.. Nawet jeśli to nie przyjdzie do nas zagraniczny trener a nawet jakby to po co skoro nasze gwiazdy swoja grą wywalili trenera Petrescu. Taka prawda, sami powiedzieli że treningi były ciężkie. No to jakie mają być? tylko ciężka praca przynosi efekty a u nas to co jest wystarcza na ligę lecz na Europe już nie..a obsada bramkarza.. to była zawsze nasza pięta achillesowa no może poza Dolhą nie było bramkarza który wygrywał by dla nas mecze.. a choćby nawet to remisy.
![]()
" Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Przy takiej drodze do LM odpasc w II rundzie...dalej nie moge w to uwierzyc. Polska pilka klubowa jest w fatalnym stanie(wbrew opiniom sprzed tego meczu, ktorych bylo tutaj pelno) i poziom spada z roku na rok. Nie lacze tego absolutnie z reprezentacja, ktora mamy niezla.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Sytuacje były tylko problemem była .... skuteczność. Żałowanie kasy na porządnego napastnika nie opłaciło się ... musiał grać Ćwielong, który według relacji zmarnował 2-3 setki ... Niestety w tym okienku nie będzie już transferów napastników ... możliwe, że jakiś szrot ale nawet w to wątpię... O meczu już nic nie chce pisać bo naprawdę ...
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
Mozna wymagac od kopaczy, zeby pokonali Levadie, jak nie w jednym meczu to w drugim!! Przeciez jeden mecz zycia kazdemu moze sie zdarzyc, ale dwa N ie trzeba byc MAN U aby wygrac z KELERAMI EUROPY? Moglismy na kogos slabszego trafic
Ostatnio edytowane przez lucekj : 22.07.2009 o godz. 20:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie wiem jak wy ale ja ide sie naczepac z rozpaczy nic sesowneo dzisiaj nie napisze.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Zabrakło napastnika na ławce... Niedzielan? Być może. Nikt z nas tak naprawdę nie wie w jakiej jest formie...
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Moim zdaniem mentalnie ten dwumecz przegralismy ...teraz trzeba wygrac lige
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Zapraszam do obejrzenia naszych sytuacji z dzisiejszego meczu i do tych co jeszcze bronia Pawełka on jest dnem zresztą sami zobaczcie.
http://www.youtube.com/watch?v=g2iQv25sz38 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
strasznie mi teraz żal piłkarzy.. staral się, chcieli a wyszło jak zawsze można powiedzieć. no co teraz. trzeba ochłonąć i brać się za sezon, innego wyjścia nie widze
![]()
Blue is the colour, football is the game...
Stamford Bridge Fulham Road London SW6 1HS Wielka Brytania |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|