|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
A z książek, do których wracam to właśnie Mistrz i Małgorzata przeczytane kilkanaście razy, Proces i Zamek Kafki też kilkukrotnie, Opowiadania Marqueza i Jesień Patriarchy troszeczkę by się wymieniło ![]() A z pięknych wydań ostatnio na półce księgarskej widziałem Hobbita i Władce Pierścieni i też myślę, że się w nie zaopatrzę jak będzie trochę więcej pieniążków luźnych, bo to książki też mojej młodości i jako dzieciak pochłonąłem je z wypiekami an twarzy i ciekaw jestem ponownego zetknięcia się z nimi będąc już kilkanaście lat starszym ![]() A jak o książkach to jakie gatunki najbardziej lubicie pisarzy macie jakieś swoje ulubione cytaty ![]() A ostatnio robiąc porządki w piwnicy odnalazłem Robin Hooda, Tajemniczą Wyspę Werne'a, Kopalnie Króla Salomona Haggarda i Prawo Fausta Kirsta, fajnie czasem nieświadomie takie perełki odnaleźć no i pewnie w wolnej chwili przeczytam ![]() Ja to w ogóle mam swoją ulubioną zakładkę do książek
Ostatnio edytowane przez emsi : 04.01.2009 o godz. 21:50.
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|

|
||||||
|
|