Wyświetl pojedynczy post
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2011, 11:10
Naprawdę mała część z gorzkich żali wylewanych przy transferze Lameya:

Lysy napisał(a):Wyświetl post
Obyśmy tylko nie zakontraktowali Lameya.
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Nie strasz nawet :/ Gość ma opinie niczym Dawidowski u nas. I tyleż samo grał
JarekTSW napisał(a):Wyświetl post
czyli 1 nazwisko przed media trafione. Teraz ważne, żeby nie trafiły media z Lameyem
JarekTSW napisał(a):Wyświetl post
Oby tym lepszym obrońcą nie był Lamey
Dzimi napisał(a):Wyświetl post
Po opiniach angielskich kibiców mam nadzieję, ze z tym Lamley'em to jakiś żart. Stan Valckx chyba za bardzo opiera się na nazwiskach, nie zwracając uwagę na obecną formę piłkarza.
WIELKI_CZŁOWIEK napisał(a):Wyświetl post
Ja nie będę owijał w bawełnę i jak nie krytykowałem sprowadzenia ani Branco, ani Boukhariego, tak teraz wam pisze, to będzie niewypał. Dlaczego? Kluby w których grał były słabe, noty które gość zbierał były słabe, jest zawodnikiem który często łapie kontuzje, to po prostu nie może się udać. Jak to się uda to Stan=bóg. Jak to wypali, to ja proszę dla siebie bana. Nigdy chyba do żadnego transferu nie byłem tak sceptyczny jak do tego. Jedyne co mnie interesuje to kontrakt tego Lameya, jeżeli jest odpowiednio niski to jestem w stanie zaakceptować ten nielogiczny ruch.
blanco napisał(a):Wyświetl post
Podsumowując fakty są takie,że Michael Lamey ( racjonalnie myślać ) będzie niewypałem i kariery u nas nie zrobi. Miejmy nadzieje,że się mylę lub Valckx ma jeszcze kogoś w zanadrzu
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
W ogole mnie ten Lamey nie cieszy. Nie dosc, ze stary to jeszcze kaleka.
tofik napisał(a):Wyświetl post
Cikos miał baardzo niskie notowania skoro go odesłaliśmy na rzecz Lameya.
W Polsce musi być na prawdę słabo z kopaczami, że musimy przed LM łapać takiego Brancopodobnego kolesia
sebastian1727 napisał(a):Wyświetl post
Lamey przyszedl nie przez to że jest dobry i grał caly ostatni sezon (bo nie gral) ale przyszedł po znajomości , ciekawe czy jest lepszy od cikosa , drugi dawidowski !! i do tego słabiak i tyle . To już lepszy Wasilewski i Cikos . Bezsens jak mamy sprowadzac cieniasów po znajomości. Ciekawe gdzie go obserwowali skauci w ostatnim sezonie haha widać że skauting nie jest potrzebny w Wiśle skoro sprowadzamy kogoś kogo nie obserwujemy
Baala napisał(a):Wyświetl post
Że zacytuje jednego kibica z Angli " Nie wierze, że to piłkarz zawodowy"
Jedyna nadzieja w tym, że user który pierwszy poinformował, że Lamey jest w Krakowie, dzień czy dwa później napisał, że nie przeszedł badań medycznych.
i na koniec wisienka:
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Nic dodać niż ująć - jak pisałem juz wielokrotnie - wolą kupić kompletne zero z za granicy niż "drewnianego Polaka" bo Polaka wszyscy znają i zaraz zleci się 200 krytykantów, a no-name hujwieskad przynajmniej jest nikomu nie znany więc zawsze mogą powiedzieć że nieoszlifowany diament ...

Jak mamy ściągać takich Lamerów czy Lameyów to lepiej już kupić jakiegokolwiek polaka typu Wilczyński czy Socha.
tymczasem, żeby mi nikt nie zarzucił, że ja też krytykowałem:
filemon napisał(a):Wyświetl post
Dajmy mu zagrać. Wtedy wszyscy sceptycy i entuzjaści będą mogli sprawdzić swoje talenty wróżbiarsko-prorockie.
Wszystkie cytaty z Polityki transferowej.
Mam nadzieję, że większość wyciągnie wnioski.

Tymczasem w rewanżu liczę, że stadion zrobi swoje, Roberto zmieni stosownych piłkarzy i wygramy bez żadnych nerwów. Co zapewne oznacza, że znowu bawimy się w defensywę

PS: Przypominam o prośbie użytkownika Wielki_Człowiek

PS2: Nie ma sprawy, polecam sie na przyszłość
Ostatnio edytowane przez filemon : 27.07.2011 o godz. 12:08.
Odpowiedz cytując