|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Kto znany kibicuje Wiśle
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 27.09.2010 o godz. 09:11.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a macie jakieś informacje nt. preferencji kibicowskich panów Andrzeja Sołtysika i Bogdana Rymanowskiego? w DDTVN, po rewanżu z Tottenhamem, powiedział Sołtysik że się spotkali w czwartek w Krakowie na meczu, "niestety przegranym remisie"...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Andrzej Sołtysik jest za Wisłą ,mój kumpel mi mówil ,że go nie raz widział na A
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Rymanowskiego widziałem z synem na Barcelonie na D1.
![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Pamiętam jak graliśmy z Legią w Wawie jeszcze za Petrescu. Sołtysik wcześniej tego dnia w "Dzień Dobry TVN" mówił, że kibicuje Wiśle.
Nowicki jest kibicem Wisły Ś.P. Marek Grechuta też Wisełce kibicował. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
A tak w temacie to do Rada Przyjaciół Wisły Kraków należą:
Zbigniew Preissner – kompozytor Andrzej Sikorowski – muzyk, artysta zespołu Pod Budą Jerzy Fedorowicz – aktor, poseł R.P. Leszek Piskorz – aktor ks. biskup Józef Guzdek – wikariusz generalny Archidiecezji Krakowskiej ks. płk. Tadeusz Skrzyniarz – kapelan wojskowy ks. inf. Bronisław Fidelus – archiprezbiter Bazyliki Mariackiej prof. Andrzej Gaberle – kierownik Katedry Kryminologii Wydziału Prawa UJ prof. Jacek J. Pietrzyk – dyrektor Polsko - Amerykańskiego Instytutu Pediatrii Collegium Medicum UJ dr hab. Piotr Podolec – z-ca kierownika Kliniki Chorób Serca i Naczyń Collegium Medicum UJ prof. Jerzy Sadowski – kierownik Kliniki Chirurgii Serca i Transplantologii Collegium Medicum UJ gen. broni Mieczysław Bieniek – dowódca II Korpusu Zmechanizowanego WP prof. Józef Lipiec – przewodniczący Małopolskiej Rady Olimpijskiej Tadeusz Czerwiński – przewodniczący Wydziału Zagranicznego PZPN, były prezes zarządu Wisła Kraków SSA Jerzy Adamik – były Wojewoda Małopolski Witold Śmiałek – Wicemarszałek Małopolski Bogusław Nowak – dyrektor Oddziału TVP S.A. w Krakowie Jerzy Meysztowicz - przedsiębiorca
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 27.09.2010 o godz. 09:02.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Na pewno Wisle kibicuje tez Maciek Iwanski - komentator TVP. Swoja droga obecnie chyba najlepszy polski komentator.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Ciekaw jestem, czy choć jeden z nich był na jakimś wyjeździe.
Jeśli nie, to ja bym ich nazwał 'sympatykami', a nie KIBICAMI.. |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
))))))))))))))Dlaczego ? ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A czy ktoś wie kibicem jakiego klubu jest Andrzej Grabowski?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Endriu Grabowski nie interesuje się wogóle piłką nożną, tak ostatnio powiedział u Kuby Wojewódzkiego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
z komentatorów to co do Iwańskiego to mam spore wątpliwości, ale za to Rafał Patyra jest kibicem Wisły podobno.
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Tomasz Schimcheiner na pewno za Wisłą i Bogdan Rymanowski (ten co Fakty prowadzi(ł))
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Marcin Daniec również Wiślak
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A czy to prawda, że Wojewódzki kibicuje Wiśle?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Chyba nie bardzo
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Odnośnie rymanowskiego, to powiedział kiedyś że wkurza go to najbardziej, że po przeprowadzce do stolicy jego syn jest za Legią a on za Wisłą. Przed robotą dla ITI był w RMFie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jak już górnik odkopał temat to może przy okazji czyta to ktoś od strony wisla-multi przejrzy na oczy i wyedytuje jak trzeba tamtejszą strone o znanych kibicach bo pedała biedronia to chyba nikt nie kojarzy ze stadionu Wisły, a jeśli nawet( w co wątpie )to czy tak naprawdę jest to ktoś kto powinien tam być?
|
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Ewa Wachowicz - Miss Polonia 1992, III wicemiss konkursu Miss Świata, Miss Świata Studentek (World Miss University) 1993
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Sołtysik z TVN (ex-RMF) też, bo prowadził dawniej Multikino w koszulce Wisły.
Ale czy mu się coś w głowie od tamtego czasu nie poprzestawiało to nie wiem. ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jan Nowicki i Andrzej Mleczko też są za Wisłą.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła