![]() |
Kto znany kibicuje Wiśle ??
|
a macie jakieś informacje nt. preferencji kibicowskich panów Andrzeja Sołtysika i Bogdana Rymanowskiego? w DDTVN, po rewanżu z Tottenhamem, powiedział Sołtysik że się spotkali w czwartek w Krakowie na meczu, "niestety przegranym remisie"...
|
Andrzej Sołtysik jest za Wisłą ,mój kumpel mi mówil ,że go nie raz widział na A :D ,Rymanowski to nie wiem za kim
|
Rymanowskiego widziałem z synem na Barcelonie na D1.
|
Pamiętam jak graliśmy z Legią w Wawie jeszcze za Petrescu. Sołtysik wcześniej tego dnia w "Dzień Dobry TVN" mówił, że kibicuje Wiśle.
Nowicki jest kibicem Wisły Ś.P. Marek Grechuta też Wisełce kibicował. |
Cytat:
|
Cytat:
|
A tak w temacie to do Rada Przyjaciół Wisły Kraków należą:
Zbigniew Preissner – kompozytor Andrzej Sikorowski – muzyk, artysta zespołu Pod Budą Jerzy Fedorowicz – aktor, poseł R.P. Leszek Piskorz – aktor ks. biskup Józef Guzdek – wikariusz generalny Archidiecezji Krakowskiej ks. płk. Tadeusz Skrzyniarz – kapelan wojskowy ks. inf. Bronisław Fidelus – archiprezbiter Bazyliki Mariackiej prof. Andrzej Gaberle – kierownik Katedry Kryminologii Wydziału Prawa UJ prof. Jacek J. Pietrzyk – dyrektor Polsko - Amerykańskiego Instytutu Pediatrii Collegium Medicum UJ dr hab. Piotr Podolec – z-ca kierownika Kliniki Chorób Serca i Naczyń Collegium Medicum UJ prof. Jerzy Sadowski – kierownik Kliniki Chirurgii Serca i Transplantologii Collegium Medicum UJ gen. broni Mieczysław Bieniek – dowódca II Korpusu Zmechanizowanego WP prof. Józef Lipiec – przewodniczący Małopolskiej Rady Olimpijskiej Tadeusz Czerwiński – przewodniczący Wydziału Zagranicznego PZPN, były prezes zarządu Wisła Kraków SSA Jerzy Adamik – były Wojewoda Małopolski Witold Śmiałek – Wicemarszałek Małopolski Bogusław Nowak – dyrektor Oddziału TVP S.A. w Krakowie Jerzy Meysztowicz - przedsiębiorca |
Na pewno Wisle kibicuje tez Maciek Iwanski - komentator TVP. Swoja droga obecnie chyba najlepszy polski komentator.
|
Cytat:
|
Ciekaw jestem, czy choć jeden z nich był na jakimś wyjeździe.
Jeśli nie, to ja bym ich nazwał 'sympatykami', a nie KIBICAMI.. |
Cytat:
:))))))))))))))) Dlaczego ? |
A czy ktoś wie kibicem jakiego klubu jest Andrzej Grabowski?
|
Endriu Grabowski nie interesuje się wogóle piłką nożną, tak ostatnio powiedział u Kuby Wojewódzkiego
|
z komentatorów to co do Iwańskiego to mam spore wątpliwości, ale za to Rafał Patyra jest kibicem Wisły podobno.
|
Cytat:
|
Tomasz Schimcheiner na pewno za Wisłą i Bogdan Rymanowski (ten co Fakty prowadzi(ł))
|
Cytat:
|
Marcin Daniec również Wiślak
|
A czy to prawda, że Wojewódzki kibicuje Wiśle?
|
Chyba nie bardzo :D
|
Cytat:
|
Odnośnie rymanowskiego, to powiedział kiedyś że wkurza go to najbardziej, że po przeprowadzce do stolicy jego syn jest za Legią a on za Wisłą. Przed robotą dla ITI był w RMFie
|
Jak już górnik odkopał temat to może przy okazji czyta to ktoś od strony wisla-multi przejrzy na oczy i wyedytuje jak trzeba tamtejszą strone o znanych kibicach bo pedała biedronia to chyba nikt nie kojarzy ze stadionu Wisły, a jeśli nawet( w co wątpie )to czy tak naprawdę jest to ktoś kto powinien tam być?
|
Ewa Wachowicz - Miss Polonia 1992, III wicemiss konkursu Miss Świata, Miss Świata Studentek (World Miss University) 1993:D
|
Sołtysik z TVN (ex-RMF) też, bo prowadził dawniej Multikino w koszulce Wisły.
Ale czy mu się coś w głowie od tamtego czasu nie poprzestawiało to nie wiem. |
Cytat:
|
Jan Nowicki i Andrzej Mleczko też są za Wisłą.
|
Cytat:
|
Andrzej Seremet - prokurator generalny (to sie zydki ponapinaja :lol:)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl