The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Zola
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.02.2015, 11:12
Czy może polecić ktoś/ sam wynajmuje domek w górach (ogólnie w obrębie Małopolski) na weekend (max 3 noce), dla max. 8 osób?

Byłym wdzięczny za odpowiedzi, dzięki
Ostatnio edytowane przez Zola : 01.02.2015 o godz. 11:54.

Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 01.02.2015, 11:35
Krzysiek napisał(a):Wyświetl post
Panowie i Panie, pytanie za 100 punktów.

Szukam jakiejś dobrej oferty TV+internet. Gigakablówka odpada, bo akurat na mojej ulicy nie obsługują tego.

Macie jakieś propozycje? Będę bardzo wdzięczny.

Dzięki i miłego dnia.

Ja mam już od ponad roku ISTS i zero awarii, świetny sygnał i dobre pakiety.

Sprawdź na stronce czy się łapiesz na obszar.

http://www.ists.pl/
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
1906ts
Member

Od: 06.2012

Stary 01.02.2015, 19:07
Pytanie dotyczące kuriera:
Jeśli chce coś wysłać to muszę zadzwonić na centrale i oni kogoś przyślą?
Jak jest z pudełkiem, muszę zapakować wszystko w domu, czy mogę poprosić go o przywiezienie pudełka?
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 01.02.2015, 19:09
Greg91 napisał(a):Wyświetl post
Trochę za późno zacząłeś ogarniać, ja mam takie coś tutaj: http://cku.krakow.pl/cku_nwww/cku.htm
Przyjmują bez problemu, o ile dobrze zapamiętałem z rekrutacji sprzed roku to jedyne wymagania to zaliczona 3 klasa liceum, nie potrzeba matury, nie ma chyba żadnych opłat, ale nie jestem pewien, zajęcia na moim kierunku zaczynają się od jutra.
Mam mature, potrzebuje czegokolwiek zeby od marca mieć legitymacje. Znalazlem Cosinusa, ale widze ze maja jakies ukryte oplaty np. za nieuczesczanie na zajecia.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 01.02.2015, 19:13
1906ts napisał(a):Wyświetl post
Pytanie dotyczące kuriera:
Jeśli chce coś wysłać to muszę zadzwonić na centrale i oni kogoś przyślą?
Jak jest z pudełkiem, muszę zapakować wszystko w domu, czy mogę poprosić go o przywiezienie pudełka?
Mozesz tak zrobic ale jest drozej. Najtaniej jest przez strony typu sendit ktora nalezy do allegro i jest posrednikiem miedzy toba a kurierem.

Zapakowac musisz sam. Chyba ze to przesylka kopertowa to takie specjalne worki oni maja ze soba.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Greg91
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 02.02.2015, 19:47
LanceTS napisał(a):Wyświetl post
Mam mature, potrzebuje czegokolwiek zeby od marca mieć legitymacje. Znalazlem Cosinusa, ale widze ze maja jakies ukryte oplaty np. za nieuczesczanie na zajecia.
Jednak w tej szkole, co wrzuciłem linka będzie prowadzana rekrutacja od bodajże marca na kilka różnych kierunków. Tam nie ma żadnych opłat, trzeba złożyć tylko w terminie wniosek i wszelkie dokumenty potrzebne do rekrutacji i legitke dotaniesz bez problemu
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 05.02.2015, 15:19
Najlepsze płaszcze zimowe męskie w Krakowie?
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 07.02.2015, 23:44
jest na forum ktoś kto zajmuje się sprzedażą AGD ? Potrzebuje kupić sprzęty do nowego mieszkania a jestem zielony w tym jak tablica w podstawówce. Potrzebuję żeby ktoś doradził mi jaką kupić pralkę, lodówkę, piekarnik, płytę i okap.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 10.02.2015, 19:51
polecicie jakiegoś złotnika? chodzi o pierścionek bo jak człowiek naczytał sie o apartach i innych sieciówkach to aż mu się nie chce tam wchodzić. jednym słowem chłam.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.02.2015, 08:17
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
polecicie jakiegoś złotnika? chodzi o pierścionek bo jak człowiek naczytał sie o apartach i innych sieciówkach to aż mu się nie chce tam wchodzić. jednym słowem chłam.
Jak wrócę do domu wyśle Ci tel na PW.
Gościu robił mi obrączki na ślub na wzór pewnych istniejących Wyszły super.
Możesz pokazać wzór np. z jakiegoś sklepu i gościu zrobi Ci taki, albo ustalić co tam chcesz.
Z tym, że było to 4 lata temu i będziesz musiał sprawdzić czy jeszcze numer aktualny.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 11.02.2015, 08:22
Zaręczynowy kupowałem w Jubitomie w Bonarce, później jeszcze dwukrotnie tam wracałem i zawsze wyroby były pierwsza klasa, zdecydowanie polecam. A obrączki zamawiałem na Kalwaryjskiej u jubilera, też bardzo polecam bo ceny mają...normalne, tzn. tyle ile coś powinno kosztować, to kosztuje, nie ma jakiś chorych przebitek jak w apartach czy innych krukach.

W ogóle to jak masz jeszcze czas to akurat za takimi rzeczami warto jest się wybrać na targi ślubne, po wielu wystawców ma tam swoje stoiska i nie traci się niepotrzebnie czasu na latanie po mieście.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
hunteros
Junior Member

Od: 02.2015

Stary 11.02.2015, 14:30. Praktyka w dziale promocji i biurze prasowym
Witam, ostatnio klub zorganizował praktyki w dziale promocji i biurze prasowym Wisły Kraków.

W związku z tym, że wiele osób narzekało, że nawet nie dostała odpowiedzi zwrotnej z wynikami rekrutacji, chciałbym zapytać czy ktoś w ogóle dostał się na nią i jak owa praktyka wygląda?

Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam.
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Stary 11.02.2015, 15:53
Cytat:
Kraków, 27 stycznia 2015 r.

Szanowny Panie,

Biuro Prasowe oraz Dział Promocji Wisły Kraków SA dziękują za przesłanie CV oraz listu motywacyjnego. Ogromne zainteresowanie naszą ofertą spowodowało, że należało znacznie zaostrzyć kryteria oceny kandydatur w procesie rekrutacji. Informujemy, że tym razem Pana aplikacja została rozpatrzona negatywnie.

Już dziś zapraszamy do wzięcia udziału w drugim naborze na praktyki w obu działach Białej Gwiazdy, który odbędzie się na przełomie czerwca oraz lipca tego roku. Ufamy, że możliwość odbywania praktyk także w kolejnych latach pozwoli osobom zainteresowanym, posiadającym odpowiednie kompetencje, na zdobywanie w Wiśle SA zawodowego doświadczenia.

Z poważaniem
Maks Michalczak
Rzecznik Prasowy Wisły Kraków SA
Ja dostałem coś takiego
Powód: .
Ostatnio edytowane przez piotek : 11.02.2015 o godz. 15:54.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 11.02.2015, 18:46
coglin dzięki i czekam na maila.
Trochę pojeździłem dzisiaj dniówkę zawaliłem ale są na razie dwie kandydatury które są w stanie zrobić taki z katalogu. Trochę jeszcze cenę trzeba stargować bo o dziwo mieszczę się w tej górnej granicy którą im powiedziałem
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
rzep
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 12.02.2015, 00:17
witam,
mialem aktualizacje windowsa visty, i po włączeniu neta większość czcionek jest jakby rozmazana, cieżko sie to czyta. tak samo mam na mozilli i chrome. to chwilowy bug, ktoś miał podobnie kiedyś? jeśli tak to prosiłbym o rade jak powrocic do wcześniejszego wyglądu
Odpowiedz cytując
hunteros
Junior Member

Od: 02.2015

Stary 12.02.2015, 11:50
Ja dostałem dokładnie tę samą formułkę. Zastanawiam się czy ktokolwiek został przyjęty... Może oni tak samo postępują z transferami? Chcą za darmo kogoś na poziomie reprezentanta Brazylii?
Odpowiedz cytując
maaarcin
Moderator

Stary 12.02.2015, 12:18
Hmm. Mieli wypisać na stronie listę przyjętych?
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Stary 12.02.2015, 16:06
Hunteros, co studiujesz? Bo zakładam, ze jesteś studentem.
Ja jestem na filologii obcej i myślę, że Wisła decydowała się na studentów dziennikarstwa i kierunków pokrewnych z marketingiem. Ja osobiście jestem zadowolony z tego maila- jest zgrabnie napisany i wiadomo, czy czekać dalej- nie wszystkim firmom chce się nawet coś takiego wysyłać.
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 13.02.2015, 14:06
Wiadomo po co (bleeee....) szukam miejsca gdzie kupię mini storczyk. Byłem w kilku kwiaciarniach ale nie mieli a przez brak czasu nie będę jeździł po całym Krakowie. Gdzie - najlepiej NH lub Podgórze - znajdę bez pudła? Widział kto?
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
alterego
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 14.02.2015, 16:09
OBI na Bora.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 15.02.2015, 10:08
coglin dzięki i czekam na maila.
Trochę pojeździłem dzisiaj dniówkę zawaliłem ale są na razie dwie kandydatury które są w stanie zrobić taki z katalogu. Trochę jeszcze cenę trzeba stargować bo o dziwo mieszczę się w tej górnej granicy którą im powiedziałem
No to napisz co znalazles i jak z cenami.

Zawsze to jakas przydatna wiedza a jak czas juz straciles to mi np tego oszczedzisz
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 15.02.2015, 12:13
Chce kupi tablet 10 cali ,
fundusze do 1200 zł. +/- 200zł jeżeli będzie warto. Ale wolę wydać mniej niż więcej.
Na szybko znalazłem Samsung Galaxy Tab 4 10.1 LTE http://www.ceneo.pl/29993889

Czy w tej cenie znajdę coś lepszego, gogle nexus, Lenovo Yoga , może coś od sony ?
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 15.02.2015, 12:58
Lenovo Yoga.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 15.02.2015, 17:56
bardzo pilnie potrzebuje link do filmu online "Ziarno Prawdy" - pl film, grają go teraz wkinie.
ktoś widział?
Odpowiedz cytując
madenn
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 16.02.2015, 12:29
Szukam studenta z wazna legitymacja. Potrzebuje przyslugi w zamian zreawanzuje.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 18.02.2015, 07:23
Pany jade dzis po kogoś na Balice. Jest tam gdzie stanać autkiem na 20-30 min ? Żeby tez nie płacic majątku za postoj.

Z góry dzieki
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
kipers
Member

Od: 08.2007

Stary 18.02.2015, 08:12
Pod T1 jest tak zwane Kiss'n'drive. Tam możesz za darmo poczekać ale dobrze żebyś siedział w aucie bo są sporadyczne przypadki ze pustych aut się czepiają. Pod T2 raczej tego nie ma i jest 5zł za każdy rozpoczęty kwadrans.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 18.02.2015, 09:14
kipers napisał(a):Wyświetl post
Pod T1 jest tak zwane Kiss'n'drive. Tam możesz za darmo poczekać ale dobrze żebyś siedział w aucie bo są sporadyczne przypadki ze pustych aut się czepiają. Pod T2 raczej tego nie ma i jest 5zł za każdy rozpoczęty kwadrans.
Jak sama nazwa wskazuje - Kiss'n'drive służy tylko do wysadzania/wsiadania.
Po to jest to miejsce - podjeżdżasz, wysadzasz kogoś i jedziesz.
Nie blokujesz miejsca, bo tak Ci wygodniej.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Greg91
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 18.02.2015, 10:08
Poleci ktoś jakąś drukarnie (w Krk najlepiej) gdzie będę mógł wydrukować zdjęcia w formacie około 60x80 cm, w możliwie najwyższej jakości i żeby taki druk nie przekroczył 50zł od zdjęcia?
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 18.02.2015, 20:34
Są duże kolejki kolo godziny 18:30 w strefie kibica żeby KK przedłużyć?
I
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów