|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Ja mam już od ponad roku ISTS i zero awarii, świetny sygnał i dobre pakiety. Sprawdź na stronce czy się łapiesz na obszar. http://www.ists.pl/ ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Najlepsze płaszcze zimowe męskie w Krakowie?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
jest na forum ktoś kto zajmuje się sprzedażą AGD ? Potrzebuje kupić sprzęty do nowego mieszkania a jestem zielony w tym jak tablica w podstawówce. Potrzebuję żeby ktoś doradził mi jaką kupić pralkę, lodówkę, piekarnik, płytę i okap.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
polecicie jakiegoś złotnika? chodzi o pierścionek bo jak człowiek naczytał sie o apartach i innych sieciówkach to aż mu się nie chce tam wchodzić. jednym słowem chłam.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Gościu robił mi obrączki na ślub na wzór pewnych istniejących Wyszły super.Możesz pokazać wzór np. z jakiegoś sklepu i gościu zrobi Ci taki, albo ustalić co tam chcesz. Z tym, że było to 4 lata temu i będziesz musiał sprawdzić czy jeszcze numer aktualny. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
W ogóle to jak masz jeszcze czas to akurat za takimi rzeczami warto jest się wybrać na targi ślubne, po wielu wystawców ma tam swoje stoiska i nie traci się niepotrzebnie czasu na latanie po mieście. ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Witam, ostatnio klub zorganizował praktyki w dziale promocji i biurze prasowym Wisły Kraków.
W związku z tym, że wiele osób narzekało, że nawet nie dostała odpowiedzi zwrotnej z wynikami rekrutacji, chciałbym zapytać czy ktoś w ogóle dostał się na nią i jak owa praktyka wygląda? Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Powód: .
Ostatnio edytowane przez piotek : 11.02.2015 o godz. 15:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
coglin dzięki i czekam na maila.
Trochę pojeździłem dzisiaj dniówkę zawaliłem ale są na razie dwie kandydatury które są w stanie zrobić taki z katalogu. Trochę jeszcze cenę trzeba stargować bo o dziwo mieszczę się w tej górnej granicy którą im powiedziałem ![]() ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
witam,
mialem aktualizacje windowsa visty, i po włączeniu neta większość czcionek jest jakby rozmazana, cieżko sie to czyta. tak samo mam na mozilli i chrome. to chwilowy bug, ktoś miał podobnie kiedyś? jeśli tak to prosiłbym o rade jak powrocic do wcześniejszego wyglądu |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Ja dostałem dokładnie tę samą formułkę. Zastanawiam się czy ktokolwiek został przyjęty... Może oni tak samo postępują z transferami? Chcą za darmo kogoś na poziomie reprezentanta Brazylii?
|
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
Hmm. Mieli wypisać na stronie listę przyjętych?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hunteros, co studiujesz? Bo zakładam, ze jesteś studentem.
Ja jestem na filologii obcej i myślę, że Wisła decydowała się na studentów dziennikarstwa i kierunków pokrewnych z marketingiem. Ja osobiście jestem zadowolony z tego maila- jest zgrabnie napisany i wiadomo, czy czekać dalej- nie wszystkim firmom chce się nawet coś takiego wysyłać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Wiadomo po co (bleeee....) szukam miejsca gdzie kupię mini storczyk. Byłem w kilku kwiaciarniach ale nie mieli a przez brak czasu nie będę jeździł po całym Krakowie. Gdzie - najlepiej NH lub Podgórze - znajdę bez pudła? Widział kto?
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
OBI na Bora.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Zawsze to jakas przydatna wiedza a jak czas juz straciles to mi np tego oszczedzisz ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Chce kupi tablet 10 cali ,
fundusze do 1200 zł. +/- 200zł jeżeli będzie warto. Ale wolę wydać mniej niż więcej. Na szybko znalazłem Samsung Galaxy Tab 4 10.1 LTE http://www.ceneo.pl/29993889 Czy w tej cenie znajdę coś lepszego, gogle nexus, Lenovo Yoga , może coś od sony ? ![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lenovo Yoga.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
bardzo pilnie potrzebuje link do filmu online "Ziarno Prawdy" - pl film, grają go teraz wkinie.
ktoś widział? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Szukam studenta z wazna legitymacja. Potrzebuje przyslugi w zamian zreawanzuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pany jade dzis po kogoś na Balice. Jest tam gdzie stanać autkiem na 20-30 min ? Żeby tez nie płacic majątku za postoj.
Z góry dzieki ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pod T1 jest tak zwane Kiss'n'drive. Tam możesz za darmo poczekać ale dobrze żebyś siedział w aucie bo są sporadyczne przypadki ze pustych aut się czepiają. Pod T2 raczej tego nie ma i jest 5zł za każdy rozpoczęty kwadrans.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Po to jest to miejsce - podjeżdżasz, wysadzasz kogoś i jedziesz. Nie blokujesz miejsca, bo tak Ci wygodniej. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Poleci ktoś jakąś drukarnie (w Krk najlepiej) gdzie będę mógł wydrukować zdjęcia w formacie około 60x80 cm, w możliwie najwyższej jakości i żeby taki druk nie przekroczył 50zł od zdjęcia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Są duże kolejki kolo godziny 18:30 w strefie kibica żeby KK przedłużyć?
![]()
I
|
|
|