|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Właśnie ściągnąłem CAD i tam jest tylko rzut projektu... a nie obraz 3D. ehhh
Incognito... inaczej nie potrafię. Cad to dla mnie czarna magia. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
W autocadzie musisz przełączyć na widok 3D
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pierwsze wejście na kartę Multisport - jak to działa, daje się po prostu kartę / dowód, samemu coś podbija / podpisuje?
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Pytanie z gatunku nietypowych:
Gdzie w Krakowie (nie przez internet) kupię taki gąbkowy nos klauna? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Sklep Animatora na Starowiślnej
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
W jakim Banku ma konto SKWK ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Prosze o kontakt na priv kogos kto pracuje jako monter zaluzji,rolet,markiz lub ma znajomego ktory pracuje w tej branzy. Pozdr.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś jak wyłączyć opcje automatycznego odtwarzania kolejnych filmów, kiedy skończy się ten, który wczytaliśmy sami na yt?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Po prawej stronie u góry masz Autoodtwarzanie i tam jest taki niebieski przełącznik. Czy o to chodziło?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak o to chodziło, dzięki.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ktoś poleci jakąś poczte kwiatową w Krakowie ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaki kupi laptop ? Na co zwrócić uwagę ? Jakieś rady..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A to laptop do domu czy będziesz z nim gdzieś chodził?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
99% czasu w domu. Chociaż wiadome, raz na czas trzeba będzie go gdzieś przetransportować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
wie ktoś jak na ps3 ustawić konto sen jako podstawowe?
![]()
Olkusz 100% Wisła Strażnicy Srebrnego Miasta!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
chciałem zapytać czy wie ktoś gdzie jest w Krakowie jakaś księgarnia, która skupuje książki do matury
? Trochę tego mi zostało ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Pytanie do kurierów lub do kogoś kto przerabiał podobny temat.
Chcę kupić przez internet lodówkę wraz przesyłka kurierską. Ale nie mogę podać dokładnego adresu dostawy (poza nazwą miejscowości) bo pakamera letniskowa takowego adresu nie posiada. Sąsiedzi odpadają bo jakie tam maja numery (jak to na wsi) to jeden pieron wie a nie mam z nimi kontaktu. Oczywiście w dniu odbioru będę na miejscu i czekał na kontakt z kurierem. Czy firma kurierska może przyjąć takie zlecenie? ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Według mnie podaj dobrą nazwę miejscowości i numer z kosmosu. Wtedy zadzwoni kurier i go będziesz instruował jak jechać.
Nr budynków obok sprawdzisz np w googlu w streetview albo dużo nr masz też na targeo. Największy problem z tym dniem odbioru, bo kurier zadzwoni dopiero jak juz bedzie w drodze i zeby sie nie okazalo ze ciebie nie ma bo planowales ze on jutro dojedzie. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Potrzebuje jakiejś szkoly policealnej czy cos zeby miec legitymacje od marca. Tak zeby wyszlo jak najtaniej, ktos cos?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trochę za późno zacząłeś ogarniać, ja mam takie coś tutaj: http://cku.krakow.pl/cku_nwww/cku.htm
Przyjmują bez problemu, o ile dobrze zapamiętałem z rekrutacji sprzed roku to jedyne wymagania to zaliczona 3 klasa liceum, nie potrzeba matury, nie ma chyba żadnych opłat, ale nie jestem pewien, zajęcia na moim kierunku zaczynają się od jutra. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Panowie i Panie, pytanie za 100 punktów.
Szukam jakiejś dobrej oferty TV+internet. Gigakablówka odpada, bo akurat na mojej ulicy nie obsługują tego. Macie jakieś propozycje? Będę bardzo wdzięczny. Dzięki i miłego dnia. ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|