|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
pytanie: jest mozliwosc wymiany zdjecia w dokumentach? tzn chce wymienic zdjecie, ktore dalem z dokumentami jak czekalem na termin i czy jak przyjde na egzamin to moge zmeinic to foto na inne?
Powód: .
Ostatnio edytowane przez Zola : 30.09.2008 o godz. 15:24.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
kasiii napisał(a):
Ja mam egzam w piątek, pierwsze podejście. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Bo ja zdawałem 23 września i nadal mam komunikat jako że niepoprawne dane, brak spraw w toku ble ble ble. Nie wiem czy zaczynać się martwić ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Ja zdałem 20 września i do dzisiaj pisało mi, że brak spraw w toku, a popatrzyłem teraz wieczorem i patrzę, że jest do odebrania
![]() ![]()
If you have a closed mind do the same with your mouth.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
PONAWIAM PYTANIE
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
BronekTS ja tez mam ze nie ma nic:( Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany.
pic na wode chyba te stronki tam chyba z duzym opoznieniem pisza :(ale z tego co wiem to duzo ludzi nawet jak odbierze to ma dalej Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany.itddddd.... dupa.trzeba dzwonic ja dzwonilam dzis, i w piatek rano bede.ty podejzewam ze w piatek mozesz juz miec radze dzwon jak jestes z krakowa i nie podlegasz pod wegrzce czy cos to na te numery 0126169371 lub 0126169367 ale na pierwszym szybciej odbieraja i od razu podaja czy jest czy nie trzeba tylko im pesel swoj podac. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
możesz dokładnie powiedzieć, jaką miałaś trasę? Nowohucka,saska, lipska...? zawracanie na 3? gdzie parkowanie? zawracanie na jakimś skrzyżowaniu?
Ja mam egzam w piątek, pierwsze podejście. Elendil kurde powiem ci tak z nazwami ulicy to mam problem ale cóż blondynka jestem |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
..parkowanie skosne prostopadle kolo galerii kazimierz ,galeria kazimierz
zawracanie na kurde nie wiem jak sie nazywa tamto skrzyzowanie:( I RONDO TO KOLO M1 TAKIE DUZE Z SYGNALIZACJA TAM SKRET W PRAWO .I TYLE JESTEM CI WSTANIE POWIEDZIEC KURDE MUSZE SIE NAUCZYC NAZW ROND I ULIC.AAA I NIE WZIOŁ MNIE NA TO TAKIE MALUTKIE RONDO KOŁO CARREFURA TO BEZ SYGNALIZACJI I PRZY WJEZDIE NA TEREN OSRODKA EGZAMINACYJNEGO TAM TAKI ZAKRET OSTRY DOSC JEST TROCHE SCIELAM ZAKRET![]() ![]() ![]() ALE JAK MASZ EGZAMIN MIEDZY NIE WIEM 10 A 16 TO CIE RACZEJ NA TA TRASE NIE WEZMIE BO NAPRAWDE TAM KORKI |
|
|
|
TWSD FOTO
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Uczył się ktoś w szkole jazdy LAJT na Krupniczej
![]()
©
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kasii ja pod Wieliczke podlegam, dzisiaj tam mają dzień wewnętrzny jutro sobie zadzwonie, nóż widelec już czeka na mnie. Bo wszyscy moi znajomi w Wieliczce to po 8-10 dniach odbierali.
Co do samego egzaminu. Trzeba generalnie liczyć, że jak masz egzamin na powiedzmy 10, to wyjedziesz około 12. Mogę Ci podpowiedzieć tyle, że ja miałem egzamin o 12:30, wyjeżdżalismy po 14 i wszyscy wtedy generalnie jechali w prawo, na Hute. Wcześniejszy z godziny 10 jeździli po Śródmieściu. Kumpel ktory miał rano o 7:15 wyjechał przed 9 i pojechał na Hute. Wieczorem różnie. Generalnie, zasady raczej nie ma, chociaż czasem zdarza się przewidzieć gdzie się pojedzie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pytanie: jest mozliwosc wymiany zdjecia w dokumentach? (czekam obecnie na egzamin, wiec dokumenty nie sa jeszcze wyrobione, itd)
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Zdalem
![]() Powód: A.C.A.B
Ostatnio edytowane przez Arteka1906 : 01.10.2008 o godz. 16:48.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
JA DZIS DZWONIE DO URZEDU I JAKAS ****A NAWET MI NIE CHCIALA RACZNIE POWIEDZIEC CZY SA MOJE PRAWOJAZDY, WIEC MOJ CHLOPAK ZADZWONIL I INNA ODEBRALA I POWIEDZIALA ZE NIE MA A WCHODZE NA PRZED MOMENTEM https://www.kierowca.pwpw.pl/PJAction.do I PISZE ZE MAM JUZ DO ODBIORU AD DZIS JAK TAM NORMALNIE JUTRO ZADZWONIE TOOOOOOOOOOOOO UUUUUUUUUUUU
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Artek kiedy biba ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Bo pewnie patrzysz na złą stronę.Ja jak chciałem zobaczyć to tak samo pisało , po czym ktoś podał mi inną stronkę i było napisane żebym sie zgłosił po odbiór. Z tego co pamietam to jest ta stronka http://www.bip.krakow.pl/?dok_id=904...e&query=typ=pj |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Mam takie pytanie czy trzeba osobiście jechać an Krupniczą by wyznaczyć sobie termin egzaminu czy można jakoś inaczej, telefonicznie albo przez internet? Wiecie może coś an ten temat?
![]()
Ktokolwiek powiedział, że ważny jest sam udział, a nie zwycięstwo na pewno przegrał!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zabijcie mnie
zrobiłem wszystko praktycznie bezbłednie... stres był jak jasny gwint, ale opanowałem. Na mieście byłem już całkiem wyluzowany i szło jak po maśle. Za co mnie oblał? Przekroczenie prędkości... japiernicze. Prawko przeszło mi koło nosa,w sumie na własne życzenie. I teraz będzie spinka za drugim podejściem... a ja po prostu nie chciałem jeździć jak jakas głupia baba, tylko jak normalny facet! Bo daja takim kobiecinom prawko, a potem pół godziny z miejsca ruszają i zapychają wszystko.
Ostatnio edytowane przez Elendil : 03.10.2008 o godz. 13:32.
![]()
VIVA LA WISŁA
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nie przejmuj się, następnym razem full koncentracja i zdasz
pzdr![]()
Henryk Reyman - Szacunek na wieki, wzór do naśladowania.
O moja Wisełko nie zdradzę Cię O moja Wisełko nie zdradzę Cię Inni Cię zdradzili pasy polubili ale ja nie! Inni Cię zdradzili pasy polubili ale ja nie! A jak mi ktoś powie ty wiślacki psie A jak mi ktoś powie ty wiślacki psie Pół litra wypiję, mordę mu obiję za nasz TS Pół litra wypiję, mordę mu obiję za nasz TS! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Niestety na egzaminie trzeba jechać jak baba,zważać uwagę na dozwoloną prędkość i tyle. Ja powiem szczerze,że ani za pierwszym razem ani za drugim nie miałem w ogóle stresu siedząc już w samochodzie,tylko dla mnie najgorsze było czekanie w poczekalni ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A ile przekroczyłeś ? Nie jest czasem tak że raz można przekroczyć prędkość ? Ja na swoim egzaminie założyłem sobie że będę jechał o 10km/h mniej niż dozwolone i choć chłop mnie poganiał pomyślałem sobie w duszy "pier**l się" i jechałem swoje tak żeby jak się zagapię to mieć to 10km/h rezerwy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
WiślakNH napisał(a):
Też miałem stres tylko w poczekalni, na mieście to jak widać aż za bardzo się wyluzowałem ![]() @spinnnaker, problem w tym, że przekorczyłem dwa razy. Raz zauważyłem i potem zwolniłem, ale chyba zbyt późno... poza tym, wiecie jak to jest - w południe mały ruch, samochody obok ciebie zapieprzają po 90 km/h, więc az sama noga na gaz idzie...
Ostatnio edytowane przez Elendil : 03.10.2008 o godz. 15:55.
![]()
VIVA LA WISŁA
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sory za dwa posty pod rząd, ale mam takie pytanie: czy jak się zapisuje po raz drugi, to wystarczy dowód i kartka z wpłatą? Bo od egzaminatora też dostałałem taką kartkę (Ci co zdawali wiedza jaką) i nie wiem czy do czegoś jest potrzebna.
![]()
VIVA LA WISŁA
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
)))))))) a na stronnie https://www.kierowca.pwpw.pl/PJAction.do dalej pisze brak spraw w toku!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
wiecie cos moze o tym rzekomym drugim osrodku budowanym na Balicach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest mozliwosc wymiany zdjecia w dokumentach? BO ost bylem na koszykarskiej po termin i dalem zdjecie takie pierwsze lepsze a teraz chce je wymienic na "lepsze", jest taka mozliwosc?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() tak wystarczy dowod i karteczka ze dokonales wplaty plus oczywiscie wypelniasz przy okienku taki swistek juz zapomnialem jaki nawet ale zawsze prosza o wypelnenie tego dodatkowo |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
o ile sie nie myle to wypelniasz karteczke na ktorej zgadzasz sie na termin egzaminu powyzej 30dni
|
|
|