The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Zola
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2008, 15:24
pytanie: jest mozliwosc wymiany zdjecia w dokumentach? tzn chce wymienic zdjecie, ktore dalem z dokumentami jak czekalem na termin i czy jak przyjde na egzamin to moge zmeinic to foto na inne?
Powód: .
Ostatnio edytowane przez Zola : 30.09.2008 o godz. 15:24.

Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 30.09.2008, 15:53
kasiii napisał(a):
tak sie czeka. Z koszykarskiej pojechałam w lewo czego sie nie spodziewałam.Jezdzilam 1,40h a ani przez moment nie stalam w korku!
możesz dokładnie powiedzieć, jaką miałaś trasę? Nowohucka,saska, lipska...? zawracanie na 3? gdzie parkowanie? zawracanie na jakimś skrzyżowaniu?

Ja mam egzam w piątek, pierwsze podejście.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
BronekTS
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 30.09.2008, 21:08
kasiii napisał(a):Wyświetl post
maciek777 ty to masz pewnie juz napewno! mysle
ja dzwonilam ale nie stety dopiero zostalo wyslane zamowienie czy cos tam i najpewniej bedzie 6pazdziernika
Powiedz mi, czy na stronie https://www.kierowca.pwpw.pl/ masz komunikat że sprawa w toku czy jaki ?
Bo ja zdawałem 23 września i nadal mam komunikat jako że niepoprawne dane, brak spraw w toku ble ble ble.
Nie wiem czy zaczynać się martwić
Odpowiedz cytując
szarkoz
Member

Od: 09.2004

Stary 30.09.2008, 21:14
Ja zdałem 20 września i do dzisiaj pisało mi, że brak spraw w toku, a popatrzyłem teraz wieczorem i patrzę, że jest do odebrania
If you have a closed mind do the same with your mouth.
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 30.09.2008, 21:19
BronekTS napisał(a):Wyświetl post
Powiedz mi, czy na stronie https://www.kierowca.pwpw.pl/ masz komunikat że sprawa w toku czy jaki ?
Bo ja zdawałem 23 września i nadal mam komunikat jako że niepoprawne dane, brak spraw w toku ble ble ble.
Nie wiem czy zaczynać się martwić
weź lepiej zadzwon, z wlasniego doswiadczenia wiem ze czasem ta strona w chuja leci i w ogole nie sa uaktualniane sprawy
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Stary 30.09.2008, 21:25
Zola napisał(a):Wyświetl post
pytanie: jest mozliwosc wymiany zdjecia w dokumentach? tzn chce wymienic zdjecie, ktore dalem z dokumentami jak czekalem na termin i czy jak przyjde na egzamin to moge zmeinic to foto na inne?
PONAWIAM PYTANIE

Odpowiedz cytując
kasiii
Junior Member

Od: 09.2008

Stary 30.09.2008, 21:32
BronekTS ja tez mam ze nie ma nic:( Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany.
pic na wode chyba te stronki tam chyba z duzym opoznieniem pisza :(ale z tego co wiem to duzo ludzi nawet jak odbierze to ma dalej
Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany.itddddd.... dupa.trzeba dzwonic ja dzwonilam dzis, i w piatek rano bede.ty podejzewam ze w piatek mozesz juz miec radze dzwon jak jestes z krakowa i nie podlegasz pod wegrzce czy cos to na te numery 0126169371 lub 0126169367 ale na pierwszym szybciej odbieraja i od razu podaja czy jest czy nie trzeba tylko im pesel swoj podac.
Odpowiedz cytując
kasiii
Junior Member

Stary 30.09.2008, 22:02
możesz dokładnie powiedzieć, jaką miałaś trasę? Nowohucka,saska, lipska...? zawracanie na 3? gdzie parkowanie? zawracanie na jakimś skrzyżowaniu?

Ja mam egzam w piątek, pierwsze podejście.

Elendil kurde powiem ci tak z nazwami ulicy to mam problem ale cóż blondynka jestem w piatek zdaje tez moja sasiadka z naprzeciwka jak masz egzamin w porze korków to raczej cie wezmie w strone huty czyli na prawo z koszykarskiej tak zawsze jest jak sa korki bo na lewo tooo uuu stac by trzeba bylo pol dnia.Ja miałam egzamin wieczorem zero korkow i dla tego tam mnie wzioł, zawracanie mialam jako pierwszy manewr zawracanie na 3 pozniej nowohucka w prawo tam jak jest sygnalizacja i jest skret w prawo na kazimierz chyba..i potem tam wjechalam w takie uliczki jednokierunkowe bo chcial sprawdzic czy zauwaze znak ze jest jednokierunkowa i czy do skretu w lewo ustawie sie na lewym czy na prawym pasie, bo jak nie zwrocisz uwagi na znak ze jednokierunkowa i sie ustawisz do skretu wlewo przy stronie prawej ttooo lipa
Odpowiedz cytując
kasiii
Junior Member

Stary 30.09.2008, 22:03
..parkowanie skosne prostopadle kolo galerii kazimierz ,galeria kazimierz objechana z kazdej strony z 4 razy tam jest takie rondo male bez sygnalizacji.NO I RONDO GRZEGORZECKIE GDZIE MIALAM TAM OD STRONY KAZIMIERZA PRZEJECHAC W PRAWO GDZIE BYLA SYGNALIZACJA WYŁĄCZONA MASAKRA ZAMOTALAM SIE OKROTNIE zawracanie na kurde nie wiem jak sie nazywa tamto skrzyzowanie:( I RONDO TO KOLO M1 TAKIE DUZE Z SYGNALIZACJA TAM SKRET W PRAWO .I TYLE JESTEM CI WSTANIE POWIEDZIEC KURDE MUSZE SIE NAUCZYC NAZW ROND I ULIC.AAA I NIE WZIOŁ MNIE NA TO TAKIE MALUTKIE RONDO KOŁO CARREFURA TO BEZ SYGNALIZACJI A TEGO TO SIE BALAM BO NIE LUBIE GO I PRZY WJEZDIE NA TEREN OSRODKA EGZAMINACYJNEGO TAM TAKI ZAKRET OSTRY DOSC JEST TROCHE SCIELAM ZAKRETALE TO CHYBA JUZ W AMOKU ZE WROCILAM NA NIA A PAN EGZAMINATOR KAZAŁ MI PRZECZYTAĆ KODEX DROGOWY TAK NA PRZYSZLOSC ALE JAK MASZ EGZAMIN MIEDZY NIE WIEM 10 A 16 TO CIE RACZEJ NA TA TRASE NIE WEZMIE BO NAPRAWDE TAM KORKI
Odpowiedz cytując
Norek
TWSD FOTO

Od: 06.2003

Stary 01.10.2008, 14:12
Uczył się ktoś w szkole jazdy LAJT na Krupniczej Jak wrażenia, polecacie, nie polecacie
©
Odpowiedz cytując
BronekTS
Senior Member

Stary 01.10.2008, 15:02
Kasii ja pod Wieliczke podlegam, dzisiaj tam mają dzień wewnętrzny jutro sobie zadzwonie, nóż widelec już czeka na mnie. Bo wszyscy moi znajomi w Wieliczce to po 8-10 dniach odbierali.

Co do samego egzaminu. Trzeba generalnie liczyć, że jak masz egzamin na powiedzmy 10, to wyjedziesz około 12. Mogę Ci podpowiedzieć tyle, że ja miałem egzamin o 12:30, wyjeżdżalismy po 14 i wszyscy wtedy generalnie jechali w prawo, na Hute. Wcześniejszy z godziny 10 jeździli po Śródmieściu. Kumpel ktory miał rano o 7:15 wyjechał przed 9 i pojechał na Hute. Wieczorem różnie.

Generalnie, zasady raczej nie ma, chociaż czasem zdarza się przewidzieć gdzie się pojedzie.
Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Stary 01.10.2008, 16:27
pytanie: jest mozliwosc wymiany zdjecia w dokumentach? (czekam obecnie na egzamin, wiec dokumenty nie sa jeszcze wyrobione, itd)

Odpowiedz cytując
Arteka1906
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 01.10.2008, 16:48
Zdalem dzisiaj o 14 mialem termin, wsiadlem do samochou ok 14.50. Egzaminator super. Konkretny facet. Nie robil zadnych problemow. Trasa bardzo łatwa: Dąbie, przejazd kolejowy obok Plazy, zawracanie na trzy, rondo pod kerfurem, parkowanie przodem i do osrodka. Banał ale mialem spine niesamowita. Przez pierwsze 10 minut noga mi latala na sprzegle jak by byla podpieta do prądu. Teraz tylko czekam na plastik i na miasto pozdrawiam i zycze wszystkim powodzenia
Powód: A.C.A.B
Ostatnio edytowane przez Arteka1906 : 01.10.2008 o godz. 16:48.
Odpowiedz cytując
kasiii
Junior Member

Stary 02.10.2008, 15:06
JA DZIS DZWONIE DO URZEDU I JAKAS ****A NAWET MI NIE CHCIALA RACZNIE POWIEDZIEC CZY SA MOJE PRAWOJAZDY, WIEC MOJ CHLOPAK ZADZWONIL I INNA ODEBRALA I POWIEDZIALA ZE NIE MA A WCHODZE NA PRZED MOMENTEM https://www.kierowca.pwpw.pl/PJAction.do I PISZE ZE MAM JUZ DO ODBIORU AD DZIS JAK TAM NORMALNIE JUTRO ZADZWONIE TOOOOOOOOOOOOO UUUUUUUUUUUU
Odpowiedz cytując
kasiii
Junior Member

Stary 02.10.2008, 16:08
Zola napisał(a):Wyświetl post
pytanie: jest mozliwosc wymiany zdjecia w dokumentach? (czekam obecnie na egzamin, wiec dokumenty nie sa jeszcze wyrobione, itd)
zadzwon do mordu i tam ci powiedza pewnie mozesz
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 02.10.2008, 17:40
Arteka1906 napisał(a):Wyświetl post
Zdalem dzisiaj o 14 mialem termin, wsiadlem do samochou ok 14.50. Egzaminator super. Konkretny facet. Nie robil zadnych problemow. Trasa bardzo łatwa: Dąbie, przejazd kolejowy obok Plazy, zawracanie na trzy, rondo pod kerfurem, parkowanie przodem i do osrodka. Banał ale mialem spine niesamowita. Przez pierwsze 10 minut noga mi latala na sprzegle jak by byla podpieta do prądu. Teraz tylko czekam na plastik i na miasto pozdrawiam i zycze wszystkim powodzenia
ale wkreca Artek kiedy biba
.....
Odpowiedz cytując
BronekTS
Senior Member

Stary 03.10.2008, 13:15
kasiii napisał(a):Wyświetl post
JA DZIS DZWONIE DO URZEDU I JAKAS ****A NAWET MI NIE CHCIALA RACZNIE POWIEDZIEC CZY SA MOJE PRAWOJAZDY, WIEC MOJ CHLOPAK ZADZWONIL I INNA ODEBRALA I POWIEDZIALA ZE NIE MA A WCHODZE NA PRZED MOMENTEM https://www.kierowca.pwpw.pl/PJAction.do I PISZE ZE MAM JUZ DO ODBIORU AD DZIS JAK TAM NORMALNIE JUTRO ZADZWONIE TOOOOOOOOOOOOO UUUUUUUUUUUU
Ja wczoraj poszedłem do Wydziału osobiście, sprawdziła, potem coś pogrzebała po czym stwierdziła że we wtorek wysłali do Warszawy wiec najwcześniej w poniedziałek proszę sie zgłosić po prawo jazdy. Na stronie nadal bez zmian - Niepoprawne dane itd itd..
Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 03.10.2008, 13:19
BronekTS napisał(a):Wyświetl post
Ja wczoraj poszedłem do Wydziału osobiście, sprawdziła, potem coś pogrzebała po czym stwierdziła że we wtorek wysłali do Warszawy wiec najwcześniej w poniedziałek proszę sie zgłosić po prawo jazdy. Na stronie nadal bez zmian - Niepoprawne dane itd itd..

Bo pewnie patrzysz na złą stronę.Ja jak chciałem zobaczyć to tak samo pisało , po czym ktoś podał mi inną stronkę i było napisane żebym sie zgłosił po odbiór.
Z tego co pamietam to jest ta stronka http://www.bip.krakow.pl/?dok_id=904...e&query=typ=pj
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!

Odpowiedz cytując
ulik
Junior Member

Od: 09.2004

Stary 03.10.2008, 13:22
Mam takie pytanie czy trzeba osobiście jechać an Krupniczą by wyznaczyć sobie termin egzaminu czy można jakoś inaczej, telefonicznie albo przez internet? Wiecie może coś an ten temat?
Ktokolwiek powiedział, że ważny jest sam udział, a nie zwycięstwo na pewno przegrał!
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Stary 03.10.2008, 13:28
zabijcie mnie

zrobiłem wszystko praktycznie bezbłednie... stres był jak jasny gwint, ale opanowałem. Na mieście byłem już całkiem wyluzowany i szło jak po maśle. Za co mnie oblał? Przekroczenie prędkości... japiernicze. Prawko przeszło mi koło nosa,w sumie na własne życzenie. I teraz będzie spinka za drugim podejściem...

a ja po prostu nie chciałem jeździć jak jakas głupia baba, tylko jak normalny facet! Bo daja takim kobiecinom prawko, a potem pół godziny z miejsca ruszają i zapychają wszystko.
Ostatnio edytowane przez Elendil : 03.10.2008 o godz. 13:32.
VIVA LA WISŁA

Odpowiedz cytując
skowron
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 03.10.2008, 13:43
Nie przejmuj się, następnym razem full koncentracja i zdasz pzdr
Henryk Reyman - Szacunek na wieki, wzór do naśladowania.

O moja Wisełko nie zdradzę Cię
O moja Wisełko nie zdradzę Cię
Inni Cię zdradzili pasy polubili ale ja nie!
Inni Cię zdradzili pasy polubili ale ja nie!
A jak mi ktoś powie ty wiślacki psie
A jak mi ktoś powie ty wiślacki psie
Pół litra wypiję, mordę mu obiję za nasz TS
Pół litra wypiję, mordę mu obiję za nasz TS!
Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 03.10.2008, 13:53
Elendil napisał(a):Wyświetl post
zabijcie mnie

zrobiłem wszystko praktycznie bezbłednie... stres był jak jasny gwint, ale opanowałem. Na mieście byłem już całkiem wyluzowany i szło jak po maśle. Za co mnie oblał? Przekroczenie prędkości... japiernicze. Prawko przeszło mi koło nosa,w sumie na własne życzenie. I teraz będzie spinka za drugim podejściem...

a ja po prostu nie chciałem jeździć jak jakas głupia baba, tylko jak normalny facet! Bo daja takim kobiecinom prawko, a potem pół godziny z miejsca ruszają i zapychają wszystko.

Niestety na egzaminie trzeba jechać jak baba,zważać uwagę na dozwoloną prędkość i tyle.
Ja powiem szczerze,że ani za pierwszym razem ani za drugim nie miałem w ogóle stresu siedząc już w samochodzie,tylko dla mnie najgorsze było czekanie w poczekalni
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!

Odpowiedz cytując
spinnaker
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 03.10.2008, 15:28
A ile przekroczyłeś ? Nie jest czasem tak że raz można przekroczyć prędkość ? Ja na swoim egzaminie założyłem sobie że będę jechał o 10km/h mniej niż dozwolone i choć chłop mnie poganiał pomyślałem sobie w duszy "pier**l się" i jechałem swoje tak żeby jak się zagapię to mieć to 10km/h rezerwy
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Stary 03.10.2008, 15:49
WiślakNH napisał(a):
Niestety na egzaminie trzeba jechać jak baba,zważać uwagę na dozwoloną prędkość i tyle.
no :/ Martwie się, że teraz mi tak dobrze poszło(oprócz tej prędkości wszystko było OK), a następnym razem mogę coś całkiem schrzanić, ech.

Też miałem stres tylko w poczekalni, na mieście to jak widać aż za bardzo się wyluzowałem

@spinnnaker, problem w tym, że przekorczyłem dwa razy. Raz zauważyłem i potem zwolniłem, ale chyba zbyt późno...

poza tym, wiecie jak to jest - w południe mały ruch, samochody obok ciebie zapieprzają po 90 km/h, więc az sama noga na gaz idzie...
Ostatnio edytowane przez Elendil : 03.10.2008 o godz. 15:55.
VIVA LA WISŁA

Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Stary 04.10.2008, 14:22
sory za dwa posty pod rząd, ale mam takie pytanie: czy jak się zapisuje po raz drugi, to wystarczy dowód i kartka z wpłatą? Bo od egzaminatora też dostałałem taką kartkę (Ci co zdawali wiedza jaką) i nie wiem czy do czegoś jest potrzebna.
VIVA LA WISŁA

Odpowiedz cytując
kasiii
Junior Member

Stary 04.10.2008, 20:19
WiślakNH napisał(a):Wyświetl post
Bo pewnie patrzysz na złą stronę.Ja jak chciałem zobaczyć to tak samo pisało , po czym ktoś podał mi inną stronkę i było napisane żebym sie zgłosił po odbiór.
Z tego co pamietam to jest ta stronkahttps://www.kierowca.pwpw.pl/PJAction.do
nie prawda ja milam na https://www.kierowca.pwpw.pl/PJAction.do napisane od 2.10.2008 ze dokument do odbioru w urzedzie i 3 odebralam i mam)))))))) a na stronnie https://www.kierowca.pwpw.pl/PJAction.do dalej pisze brak spraw w toku!!!
Odpowiedz cytując
WiselkaMLP
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 05.10.2008, 18:17
wiecie cos moze o tym rzekomym drugim osrodku budowanym na Balicach
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Powodem były skargi młodych kibiców cracovii o prowokacje tych malowidel
cracovia 1906 krakow napisał(a):
Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Stary 05.10.2008, 19:00
Jest mozliwosc wymiany zdjecia w dokumentach? BO ost bylem na koszykarskiej po termin i dalem zdjecie takie pierwsze lepsze a teraz chce je wymienic na "lepsze", jest taka mozliwosc?

Odpowiedz cytując
WiselkaMLP
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 05.10.2008, 19:13
Elendil napisał(a):Wyświetl post
sory za dwa posty pod rząd, ale mam takie pytanie: czy jak się zapisuje po raz drugi, to wystarczy dowód i kartka z wpłatą? Bo od egzaminatora też dostałałem taką kartkę (Ci co zdawali wiedza jaką) i nie wiem czy do czegoś jest potrzebna.
to jest twoja kartka z dowodem na czym cie uwalil

tak wystarczy dowod i karteczka ze dokonales wplaty plus oczywiscie wypelniasz przy okienku taki swistek juz zapomnialem jaki nawet ale zawsze prosza o wypelnenie tego dodatkowo
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Powodem były skargi młodych kibiców cracovii o prowokacje tych malowidel
cracovia 1906 krakow napisał(a):
Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
Odpowiedz cytując
kriz69
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 05.10.2008, 19:39
o ile sie nie myle to wypelniasz karteczke na ktorej zgadzasz sie na termin egzaminu powyzej 30dni
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów